Smagfuldt lille badeværelse i moderne retrostil

I hjertet af Malmø - med udsigt over en af alle de parker, som byen er kendt for - besøger vi Sanna, som for nylig har renoveret et lille badeværelse i moderne retrostil. Hele lejligheden, en treværelses på næsten 70 kvadratmeter, er indrettet i naturlige farver med håndplukkede loppefund i sort, hvid og natur.

Kom med os ind på badeværelset, hvor vi bliver mødt af et anderledes bruseglas, nordafrikansk tadelakt og udsøgt Terrazzo, alt stilfuldt indrammet med sorte detaljer på bruser, brusesystem og håndklædetørrer.

Valget af materialer og fliser skulle harmonere med resten af ​​lejligheden. Valget faldt på en Terrazzo-flise, der fungerer godt sammen med trægulvet, der dækker to tredjedele af gulvarealet. På væggene tadelakt i en lys varm beige.

- Jag fullkomligt älskar duschglaset! Det ger en så lyxig känsla till badrummet och känns så härligt retro.

En udfordrende planløsning

Badeværelset bød på nogle planlægningsmæssige udfordringer. Med vandrette vinduer langs hele ydervæggen og to døråbninger skulle Sanna virkelig tænke sig om. På den ene af de to tilbageværende vægge skulle hun både have en bruseløsning og et møbel. På den anden, et toilet og håndklædetørrer. Vinduespartiet tvang hende til at skippe de oprindelige planer om et brusehjørne. Det tog et par dage med intensiv skitsering, før hun endelig fandt løsningen med en fast brusevæg som skillevæg mellem rummet og

Flere planløsninger

Indretning med personlige valg

På et lille badeværelse er det almindeligt, at man ønsker at få, så meget ind som muligt – da størrelsen begrænser. Resultatet kan nemt blive et overfyldt badeværelse hvor man føler sig indespærret. Sanna mente det modsatte. For hende var det vigtigere at skabe et attraktivt og personligt badeværelse end at have plads til det hele. Så i stedet for et traditionelt spejlskab over møblet, faldt valget på et ovalt spejl med belysning bag kanten, som hun vidste ville gøre meget for stemningen i rummet. Hertil et mindre men rummeligt møbel i jordfarven, Earth NCS S 5005-Y20R. Møblet har sensorstyret belysning indeni og under som tilvalg.

Møbelserien Viskan

Bruseglas med retro-følelse

Det var vigtigt at få den rigtige retro-følelse, så da Sanna opdagede Edge-brusevæggen med det riflede Sway-glas, ramte den virkelig plet. At den faste brusevæg løber fra gulv til loft giver en illusion af, at rummet er højere, end det faktisk er, hvilket var et stort plus for Sanna.

- Jeg elsker bruseglasset, både at se på og at mærke på! Det giver en så luksuriøs følelse til rummet og føles retro men moderne på samme tid. Det giver også privatrum, når jeg bruser, hvilket er et stort plus.

Bruseserien Edge

Håndklædetørreren Line er stilfuld og pladsbesparende. Og energieffektivt holder håndklæderne dejligt varme. Line trækker kun 29 W.

I stedet for at have flaskerne stående på gulvet, investerede Sanna i en stilfuld brusehylde. Hylden har drænhuller i bunden. Box

Bruseskraberen er bruseglassets bedste ven. Og det er vel et plus, hvis den også er pæn? T er lavet af silikone med en stålkerne. Bruseskraberen T

Materialer og produkter

Gulv Signorino Neutral Terrazzo EM-1031 / Vægge Beige Cloth Tadelakt / Møbel Viskan Solid 50 i Accent Earth fra INR/ Brusevæg Edge 20 Plus Onyx med glasset Sway fra INR / Bruseopbevaring Box fra INR / Håndklædetørrere Line fra INR / Spejl Slot/ Brusesystem Steel Pleasure 2 fra INR / Håndvaskarmatur Steel Voyage fra INR / Palle Arbror Side Table

Relaterbare sider

VISKAN Solid 50 i Forest (NCS S S 5005-G50Y) med spejl SLOT. Brusehjørne LINC Angel Flex.

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere
INR Wood Unlimited med spejl LOOX 110. Brusehjørne EDGE 12 med brusesystem PLEASURE 2.

Badeværelses­inspiration

Concrete House

Velkommen ind hos Cecilia og Martins badeværelse i fiskerbyen på Österlen.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere