VISKAN Solid 120 med spejlskab STAGE 120 og brusehjørne LINC Angel.
VISKAN Solid 120 med spejlskab STAGE 120 og brusehjørne LINC Angel.
< >

Hytten ved fjorden

Lige siden deres forlovelse ved netop dette sted - i det bølgende fjordlandskab i Møre og Romdal, hvor fjord møder fjeld - var drømmen klar: Her ville de bygge deres hytte. Men at det ville tage hele 9 år for drømmen at blive en realitet, havde de ikke regnet med. Der kom en del imellem: tre børn, et intensivt erhvervsliv - og i alt fem maratonløb. Men drømmen blev stærkere, og i sommeren 2020 var hytten klar. Og det var ventetiden værd - og indsatsen.

”At efter en løbetur, dykke direkte ned i den iskolde fjord, er hvert sekund af ventetiden værd,” siger Espen, der er arkitekt af profession og havde visionen klar fra starten. "Jeg ville skabe en moderne hytte med minimal vedligeholdelse, der ville smelte ind i landskabet."

Velkommen til luksushytten i dette magiske Ringenes herre-landskab, hvor fjord møder fjeld...

Den 85 kvadratmeter store hytte i moderne stil er sikkert placeret på en anløbsbro i fjorden og byder på magiske solnedgange aften efter aften. Hoveddelen af ​​husets areal optages af badeværelset og soveværelset, og det var også tanken.

- Vi elsker at være udenfor og bruge så lidt tid som muligt indendørs. Om morgenen pakker vi en madpakke og går ud med børn og hund og kommer ikke rigtig ind igen før efter skumring. Så venter der et brusebad og afkobling til næste dag, siger Anita. Vi har normalt ikke tid til meget mere end det. Livet her er ret intenst på den måde, og vi må trænge os sammen, men vi elsker ekstremerne, og livet her er også så enormt forskelligt fra det liv, vi lever derhjemme i Oslo.

Funktionel
indretning

- Et hjem skal være funktionelt. Med design kommer du langt, men ikke hele vejen. Vi valgte at fokusere på produkter, der er bæredygtige og funktionelle. At skifte møbler hvert femte år er ikke noget for os, men vi valgte omhyggeligt et vaskeskab, en bruseløsning og håndklædetørrere, som vi ved, ikke giver os nogen triste overraskelser, hverken mens vi er her, eller når vi er i byen. Det skal holde helt enkelt. Vi investerede også i hvide, tidløse møbler for at holde indtryk nede. Efter en dag i fjeldet er vi fulde af indtryk fra naturen og ønsker at kunne hvile vores øjne på noget med et simpelt, men tidløst design.

Møbelserien VISKAN

Gennemtænkt
design

At få plads med familiens fem tandbørster, shampoo flasker og cremer kræver et gennemtænkt design. I det 120 cm brede VISKAN-møbel og spejlskab kan familien få plads til det meste. Og med vaskeskabets tynde håndvask i mat hvid stenkomposit og skuffer med push-åbning kunne de holde den minimalistiske linje hele vejen.

- Vi valgte også at investere i et spejlskab i stedet for et højskab. Dette er for at have så frie vægge som muligt - og til smart opbevaring selvfølgelig. Det er praktisk at kunne oplade tandbørsterne direkte i spejlskabet.

Spejlskabe

Ekstra holdbart bruseglas

Valget af brusehjørnet faldt på den tidløse LINC Angel med bruseopbevaringen PILE. Bruseglasset er ekstraudstyret med SafeTech (tilvalg), et unikt produkt, der holder glasset sammen, hvis det skulle granulere.

- Funktion i fokus, som jeg sagde. Med flere små børn i familien føltes det naturligt at vælge dette ekstra sikre glas. Og den indbyggede opbevaring er strålende. Vi er så utroligt glade, siger Anita.

Bruseserien LINC

Smarteste
håndklædetørrere

Et varmt håndklæde må ikke undervurderes, og igen blev det et ønske om både design og funktion, der bragte familien fremad. Espen siger:

- Vi elsker håndklædetørrerne! Vi får plads med alle vores fem håndklæder - og også hundens. Og så lyser de rigtig pænt op om aftenen. Det er faktisk meget praktisk ikke at skulle tænde en lampe om natten. Det blå lys fra håndklædetørrerne er nok og føles meget luksuriøst.

LINE

VISKAN Solid 120 med spejlskab STAGE 120 og brusehjørne LINC Angel.

”At sidde på broen en lun juli-aften og kigge ud over fjeldet er magisk, og det er som om at alle hverdagens gøremål slettes. At kunne nyde aftenkaffen og lytte til børnenes leg, når de løber barfodet på græsset, er noget vi ønsker at alle kunne opleve. Vi føler os meget heldige at kalde dette sted vores andet hjem.”

Materialer og indretning

Vaskeskab VISKAN Solid 120 | Spejlskab STAGE 120 | Håndvaskarmatur SLEEK | Brusehjørne LINC Angel | Bruseopbevaring PILE | Brusesystem MIST | Håndklædetørrere LINE - INR

Vægge Tadelakt, kalkpuds ”Silver dust”

Betongulv

Rillet vinduesglas

Andre har også besøgt

Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.

Badeværelses­inspiration

Luksusbadevaerelse

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk.

Se mere

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2023 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere