Vores hjemmespa på fjeldet: Her finder vi ro

Efter en hel dag på pisterne eller på skisporet bliver savnet hjem til badeværelset, stort. At få skistøvlerne af og endelig være i stand til at få varmet de frosne tæer og fingre i saunaen, ren lykke for Erik og Johanna. Med udsigt over fjeldet laver de planen for morgendagen, og en ting er sikkert: ingen dage er ens, bortset fra afslutningen i hjemmets spa, selvfølgelig.

inspireret af Japan

Badeværelset er indrettet i en flot blanding af japansk og skandinavisk stil med inspiration hentet fra Johanna's mange ture til Japan i sit job som fotograf. En smuk detalje er klinkerne bag spejlet, der fører tankerne tilbage til det japanske landskab, hvor Johanna tilbragte meget tid. Finér i sort eg er en anden detalje, der flirter med japanerne, her i en vidunderlig rustik version, der passer godt ind på fjeldet.

Vores materialer

Plantegning af Erik og Johanna's kombinerede bad, sove- og afslapningsafdeling.

Skræddersyet sauna

Saunaglas i 8 mm gråt glas er en skræddersyet løsning fra INRs TRAC-serie. To solide vægge med u-profil i bunden og på siden, skaber den smukke sauna med plads til to eller måske tre. Bruseløsningen hedder TRAC 20 og er også i 8 mm gråt glas.

Bruseserien TRAC

Magiske kontraster

Når mørket falder, sker der noget magisk. Vi bevæger os fra nutiden og ledes ind i en drømmeverden af kontrasterne ​​lys, mørke og varme, kulde. Med belysning fra kun vaskeskabet, spejlet og indefra i saunaen stopper vi op et øjeblik for at tænke og bliver ét med vores sanser.

Hvem bor her?

Johanna og Erik

- Da vi ikke har børn, har vi været i stand til måske at fokusere lidt anderledes end vores venner med familie, siger Erik. Vi har rejst meget og arbejdet flere steder rundt om i verden, nogle gange hver for sig. Men vi blev trætte af at fare rundt og besluttede at skabe vores eget sted på det sted, hvor vi har det bedst og kan stå stille sammen, i de svenske fjelde. Drømmen om endelig at være i stand til at kombinere det, vi har det bedst med - at stå på ski og sauna-badning - realiserede vi. Her føler vi os hjemme. ❤

Produkter fra INR

Vaskeskab GRAND Grip 120 i Black Oak
Spejl LOOX 110
Håndvaskarmatur SLEEK
Saunaglas i gråt glas fra TRAC-serien
Brusevæg TRAC 20
Brusesæt EASE
Bruseopbevaring CASE
Håndklædetørrere MARK
Højskab GRAND Grip 40

Øvrige produkter og materialer

Sauna varmeelement fra Tylö Helo
Fliser Cem Rasato Bianco fra Konradssons
Gulv Ek Noveau Charchoal fra Kährs
Sæbe fra Meraki
Moonlight Sticks Mosaic fra National Tiles


Andre har også besøgt

Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere
GRAND Solid 100 med skråtskåret brusehjørne ARC 13 Original

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere