AIR Solid 120 B i NCS S 9000-N, håndvaskarmatur VOYAGE og spejl TOUCH 120.

De 5 sansers badeværelse

Følg med en rejse til Gotland, hvor Monica og Roger fik bygget deres drømmehus efter at have søgt efter det perfekte sted i flere år. Monica, der har tilbragt somrene på øen siden hun var barn, følte at det var her hun bedst kunne hvile i krop og sjæl. Monica ville skabe et badeværelse, der fangede hende, og som hun kunne glæde sig til at komme hjem til og enkelt kunne tilpasse sig det humør, hun var i. Idéen om badeværelset, der kunne aktivere alle hendes fem sanser, blev født ...

SYN

Det er vigtigt for de fleste af os at få den rigtige belysning på badeværelset. Om morgenen ønsker vi masser af lys for at kunne sminke eller barbere os. Og om aftenen vil vi gerne have dæmpet lys for at komme ned i gear og forberede os for natten. Kontrasten mellem lys og mørke er vigtig for Monica:

- At tage et bad eller et brusebad om aftenen med dæmpet belysning på spejlet og i loftet er en fornøjelse for mig. Min puls går ned, og jeg føler, hvordan angst og stress forlader kroppen. Jeg går ind i et andet mode - hvor krop og sjæl kan trække vejret og synkronisere.

belysning

Monicas valg af badeværelsesspejl faldt på Touch, som kan regulere både lysstyrke og farvetemperatur. En indbygget hukommelse holder styr på indstillingerne, når hun slukker for lyset. På denne måde skabes nøjagtigt de rette betingelser for at tilfredsstille de daglige behov.

Badeværelsesspejle

FØLELSE

Følelse er det sind, der anses for at have den største indvirkning på vores helbred. Berøring og berøring øger vores fysiske og mentale velbefindende. På badeværelset finder vi mange spændende materialer, som vores sensoriske receptorer kan mærke, og som vi kan opnå både afslapning og nydelse samt fascination med ...

Materialer

At vælge møbler med materialer, der taler til vores sanser, er en velinvesteret luksus. I Monicas tilfælde faldt valget på møbelserien AIR 120 i en sort farve med en bordplade i Corian, hvilket er et enormt holdbart, men samtidig silkeagtigt materiale. Overfladebehandlingen TX Top Extreme™ holder møblerne som nye i mange år fremover og føles fantastiske under fingerspidserne.

Møbelserien AIR

LUGT

Gode ​​dufte hører til badeværelset og hjemmet, og markedet for parfume og dufte til hjemmet er eksploderet i de senere år. Men vi kan også finde naturlige dufte i de materialer, vi omgiver os med, hvis vi bare er opmærksomme. Såsom den dejlige duft, der opstår, når varmt vand møder træ ...

Vand

Når varmt vand møder træ, opstår en vidunderlig og naturlig duft, der påvirker os dybt. For ikke at nævne den virkning, som varmt vand har på vores hud, kroppens største organ. At få den nøjagtige temperatur på vandet og kunne stole på, at det bliver der, er derfor ikke uvigtig.

Vores brusesæt

Brusehjørnet LINC Angel Original med sorte profiler og bruseopbevaringen PILE i sort.

Linc Angel med integreret bruseropbevaring Pile

HØRE

- For mig er det en luksus at kunne forkæle mig selv med et øjebliks stilhed, det vil sige fraværet af den støj, som vi er omgivet af i hverdagen. At kunne lukke døren omkring mig i badeværelset og lytte til stilheden og lyden af ​​rindende vand er enormt afslappende for mig.

Jeg dæmper ofte belysningen på spejlet, tænder nogle lys og aktiverer min yndlingsaroma. Krype ind i badekarret eller tænder vandet i bruseren. Så finder min sjæl fred, og spændingerne frigøres.

Vores playliste til badeværelset

SMAG

Den femte sans - smag - er repræsenteret af Monicas sans for god form og design snarere end smag i spiselig form.

- Men selvfølgelig har der været et eller to glas vin på badeværelset, det må jeg indrømme! Vi fejrede faktisk vores 30-års bryllupsdag samme dag som byggeriet blev afsluttet, så det blev en ekstra festlig fest med Champagne i badeværelset den aften.

Hvad er du mest tilfreds med?

- Træpanelet i bruseren, helt klart. Vi er utroligt tilfredse med resultatet, og følelsen, når jeg tripper barfodet over gulvet, det er uvurderlig! Muligheden for at styre belysningen på spejlet afhængigt af tidspunktet på dagen, men også efter mit eget humør, er også noget, jeg elsker. Nogle gange når jeg er i det humør, dæmper jeg lysene på spejlet og i loftet, tænder nogle lys og aktiverer min yndlingsaroma. Kryper ind i badekarret eller tænder vandet i bruseren. Så finder min sjæl fred, og spændingerne frigøres.

Hvilke er dine bedste tips?

- Gå ikke på kompromis med kvaliteten - et badeværelse bruges så ofte og skal kunne tåle meget, så min anbefaling er at lægge lidt mere end planlagt end at spare. Hvis det er muligt selvfølgelig. Ellers vil jeg sige: Vov at tænke anderledes! Der kan opstå flere udfordringer end oprindeligt antaget at finde de praktiske løsninger, når kreativitet får lov til at løbe frit, men det er det værd, i sidste ende.

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Om produkterne

  • Vaskeskab Air 120 F i NCS S800-N med bordplade i Corian og rund håndvask
  • Håndvaskarmatur Sleek med sort overside
  • Spejl Touch 120
  • Brusehjørne Linc Angel 90x90 med sorte profiler
  • Håndklædetørrere Line i sort
  • Brusesæt Mist med sorte detaljer

Om materialerne

  • Gulv -The Resin Flooring Company - Microcrete, 20% Sort
  • Panel - Træ med vandafvisende overfladebehandling
  • Vægfarve - F497 Paper fra Tikurila
  • Badekar - Kerasan

Relaterbare sider

Badeværelses­inspiration

Det smalle badeværelse

Udnyt dit lange, smalle badeværelse og skab en privat oase med smarte løsninger, stilfuldt design og lækre tilvalg!

Se mere
Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.

Badeværelses­inspiration

Luksusbadevaerelse

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk.

Se mere
Med udsigt til fjeldet, når skumringen falder på. I din hjemmespa bliver smart oplyst interiør ekstra vigtigt for at opnå den rigtige stemning.

Badeværelses­inspiration

Hjemmespa på fjeldet

Efter en hel dag på pisterne eller på skisporet bliver savnet hjem til badeværelset, stort. At få skistøvlerne af og endelig være i stand til at få varmet de frosne tæer og fingre i saunaen, ren lykke.

Se mere