Et badeværelse til tusind stærke viljer

I familiens badeværelse er der sjældent ro - i hvert fald ikke om dagen. Her skal der børstes hår og vaskes hænder samtidig med, at en eller anden  skynder sig for at komme på toilettet... Hvordan indretter man sådan et rum bedst muligt? Her er en idé til et badeværelse, der med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjælpe dig, der skal indrette et badeværelse til en hel familie.

Produkter: Møbel Viskan Shade 120 / Spejl Loox 110 / Brusevæg Edge 4 / Håndvaskarmatur Steel Vector Low med bundventil / Håndklædetørrer Bow / Vægskab Viskan Shade 120

Hvor mange badeænder?

Hvis børnene er små, er en form for vurdering af, hvor meget badelegetøj, der skal være plads til i møblet, normalt en god start for at få en idé om opbevaringsbehovet. Hvis børnene er nået teenageårene, kan man i stedet tælle ansigtscremer eller parfumeflasker. Uanset hvad er det vigtigt at planlægge så realistisk som muligt både behov, budget og rummets størrelse. Brug vores tjeklister og guides til en god start på badeværelsesprojektet.

Planlægge badeværelse

Det største møbel vinder

Invester i så stor et møbel som muligt, gerne med en skuffe til hvert familiemedlem. Og med indrettede skuffer kan alle organisere deres småting, som de vil. Her ser vi Viskan Shade 120 møblet med fire skuffer. Vælg mellem flere typer håndvaske: Enkelt eller dobbelt eller som her med vask på den ene side og aflastningsflade på den anden. Møblet kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år. En langsigtet og pålidelig spiller i familiens badeværelse.

Viskan Shade

Steel Vector armaturet er lavet af rustfrit stål, som giver blyfrit drikkevand. Venlig mod både store og små maver.

Belysning i skuffen er et stilfuld og praktisk tilvalg, ikke mindst om natten. Og med den smarte skuffeindretning der følger når du køber dit møbel, kan både negleklipper og badelegetøj have deres egen dedikerede plads.

En bruser til fire

Når flere børn skal vaskes inden børneprogrammet starter, er der brug for en bruser med god funktion og god plads. En rummelig bruseløsning med døre, der lukker tæt, gør arbejdet nemt samtidig med, at både vand og varme holdes inde i bruseren. Og med en håndklædetørrer lige udenfor når ingen at blive kold efter badet. Brug vores bruseguide til at finde, hvilken bruseløsning der passer bedst til dig og dit rum.

Vælg en bruseløsning

To Viskan Shade vægskabe 120 monteret ved siden af ​​hinanden.

Maksimal opbevaring

Du kan ikke have for meget opbevaring på badeværelset, det kan enhver familie med børn skrive under på. Og med lidt smart planlægning kan både mor og far sikkert have hver deres hylde i skabet, måske endda i en højde, som ivrige småfingre ikke kan nå. Maksimer ved at placere flere skabe ved siden af ​​– eller oven på – hinanden. Klik på linket for flere smarte tips til små badeværelser.

Tips til små badeværelser


Relaterbare sider

Viskan Solid 60 i Light Sand

City badeværelset

City pigens badeværelse skal rumme det meste, gerne alt, og her tæller hver centimeter.

Se mere
Grand Grip 140 i Dark Oak med brusevæg Arc 19 Original.

Parrets badeværelse

Her ser vi et harmonisk badeværelse til to med fokus på funktion og ægte materialer i produkter med skandinavisk design.

Se mere
inspiration badrum 2023

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere