GRAND Solid 100 med Plus Lys – underlight – og det stemningsfulde spejl LOOX 90.

Cappuccino

Det personlige badeværelse - dit velbefindende begynder her

Hvis du lever og bor midt i storbyens støj, kan det være rart med et sted, hvor du når som helst kan trykke på pauseknappen og forkæle dig selv og dit eget private velbefindende. Lad dit nye badeværelse blive din private plads, hvor du kan tanke op og slappe af, og lad det så vidt muligt afspejle din personlighed. Du kan altid bruge lidt tid på at udforske aktuelle trends og stilarter, men lyt altid til dig selv og følg den retning, som din intuition viser. Vejen til mange års nydelse og velvære begynder her.

På Saras og Fredriks gulv i Stockholm, er naturens egne farver, sammen med nuancer af cappuccino, khaki og dæmpede gyldne toner, de bærende farver. De valgte at beholde det originale gulv - et klassiskt sildebenparket - fordi det giver varme og det personlige præg, der er så vigtigt for parret. Og vi forstår ræsonnementet. Gulvet er helt fantastisk!

Når du planlægger dit nye badeværelse, skal du bare tænke "Hvad er vigtigt for mig?" og vælg farver og materialer, der hjælper dig med at slappe af og finde din indre ro - hvad enten det er stærke farver, monokrom i sort og hvid eller som her i naturlige toner. Hvis du følger din intuition og lytter til dig selv, opnår du de bedste resultater og maksimerer din nydelse i mange år fremover.

EPIC – en bruseløsning værd navnet

Parret, der gik ind for at forkæle sig selv det bedste og maksimere deres nydelse på alle niveauer, ville naturligvis have en EPIC-bruseløsning med 10 mm glas- og drejebeslag, der er forsænket i gulv og loft. Inde i bruseren kan de skylle dagens stress væk og slappe af før natten falder. Eller blive klar til en aften med venner i byen.

Læs mere om EPIC

GRAND i 'Cappuccino'

I lejligheden i Stockholm er alt indrettet i naturlige farver, og Sara og Fredrik ville have at badeværelset selvfølgelig skulle følge samme ånd. Og med fokus på det allerbedste inden for badeværelsesindretning, selvfølgelig. Det rummelige vaskeskab GRAND Solid i 100 cm bredde og  højskabet i samme serie, som de havde malet i farven 'Cappuccino' (NCS S 4005-Y20R), som også gentages i farvevalget på de lange smalle håndklædetørrere LINE , som altid er klar med et varmt håndklæde efter badet.

Læs mere om GRAND Solid

Plads til alle dagens timer

Et andet af parrets mål med badeværelset var, at det skulle fungere lige så godt om aftenen som om morgenen. I løbet af vinterens mørke timer og efter en lang dag på arbejdet ønskede Sara og Fredrik at vide, at det afkoblende atmosfæriske badeværelse ventede derhjemme. Med det tilvalgte lys til vaskeskabet og det baggrundsbelyste runde spejl LOOX opnåede de nøjagtigt det ønskede resultat - et personligt indrettet badeværelse til alle dagens timer.

Læs om vores spejle

Saras bedste tips

Sats på farver og indretning, som du ved hjælper dig, at hurtigt afbryde hverdagens stress. Når jeg sidder i metroen hjem, er det badeværelset, jeg længes mest efter.

Relaterbare sider

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Konsument

INR Katalog 2023

Læs vores online-katalog, hente det hos en af vores forhandlere eller bestil det via vores formular, så får du det i din postkasse inden for et par dage.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere