Concrete House

Drømmen om Österlen blev en moderne villa med et luksuriøst badeværelse i beton og træ.

Cecilia vidste præcis, hvilken følelse hun var ude efter, da hun begyndte at lede efter grunde på Österlen i Skåne. Minderne fra hendes barndom, når køen ved isboden blev kortere hver dag, og strandene blev overladt til sig selv, men havet stadigt var varmt nok til at bade i. Det sted hvor hun tilbragte de bedste af hendes barndoms somre, og nu ville hun flytte dertil.

Ægtemanden Martin havde derimod ikke travlt med at forlade den frodige have og villaen, som de gennem flere årtier renoverede værelse for værelse. Børnene havde endelig forladt reden, og nu ventede fortsættelsen af det kulturelle byliv, som han elskede. Så hans kone Cecilias nyfundne hobby - at fodre ham med links med grunde til salg - forsøgte han først at ignorere. Han delte ikke hendes drøm om at flytte ud på landet... troede han.

Tankerne modnes

Men den slumrende drøm om at kunne bygge sit drømmehus fik langsomt tankerne om et liv på Österlen til at modnes. Og efter at han også forelskede sig i det lille samfund - og lærte at acceptere den konstante vind - betalte de endelig udbetalingen på grunden. Beslutningen blev truffet.

Martin begyndte at skitsere plantegningen, som skulle være åben og have store vinduer for at få så meget af det unikke lys ind som muligt. Som arkitekt kunne han tegne det meste af huset selv og få det lige som han og Cecilia ønskede det.

Huset har tre badeværelser, et stort og to små. Det store badeværelse i stueetagen vender ud mod en gårdhave med pool og have. En væg beskytter mod vinden og skaber en dejlig oase, som familie og venner kan nyde til langt ind i efteråret.

Harmoni gennem kontraster

Hårdt og blødt. Varmt og koldt. At arbejde med kontraster i farve, form og materiale giver følelse og liv til hjemmet. Det er Cecilia enig i.

- Vi elsker råbeton i kombination med træ. Og i de smukke omgivelser på Österlen med sit unikke lys kommer det virkelig til sin ret. Vi ville skabe et hjem med plads til eftertanke – uden unødvendige detaljer. Mit mål var at kunne rulle min yogamåtte ud hvor som helst i huset og føle harmoni. Hvis jeg ikke kunne forestille mig mig selv i en Warrior-position, var der noget galt, og Martin måtte tænke om, siger Cecilia.

Arkitektens møbelvalg

Møblet fra INRs AIR Wood-serie med matchende højskab står i centrum. Seriens snedkerdetaljer i massivt træ og muligheden for selv at bygge vaskeskabet tiltalte Martin.

- Det er ret usædvanligt i dag at se sådan et håndværk, især fra en større producent. Følelsen af møblet er utrolig ægte, og jeg elsker, at vi kunne sammensætte det næsten præcis, som vi ville med bordplade, tilvalg og meget mere. Prikken over i'et er den sensorstyrede belysning i skuffen og under møblet. Det er en rigtig fed funktion!

AIR Wood

Brusedesign uden kompromis

Brusehjørnet kommer fra INRs EDGE bruseserie og er lidt højere end de fleste brusehjørner på markedet. Også her er det afskårne og funktionelle i centrum. Det slanke design gemmer på en række funktioner, som vi gerne vil have, men helst ikke vil se. Tætningslisten er for eksempel skjult i rammen. Håndtaget er desuden integreret i rammen, hvilket giver bruseren et meget stilrent udtryk. EDGE kan limes op, hvilket holder tætningslaget intakt.

EDGE

Omsorgsfulde valg

Håndvaskarmaturet og brusesystemet har en ultramat sort finish og er udelukkende lavet af rustfrit stål, hvilket er godt for både vores krop og miljøet.

- Planeten er til låns, sådan er det, siger Cecilia. Bygger du nyt, har du et ansvar for at vælge materialer og produkter med omhu. Vi vil ikke skulle skifte noget ud efter nogle år, men vælger ting, som vi ved holder, og som vi kan stå for hundrede procent. At vælge produkter fra INR var en selvfølge for os, da vi også havde deres produkter i vores tidligere hus og ved, at de holder.

Sådan tænker vi om kvalitet

Materialer og produkter

 • Gulv i microcement
 • Møbel AIR Wood Unlimited fra INR
 • Spejl LOOX 110 fra INR
 • Håndvaskarmatur STEEL VOYAGE fra INR
 • Højskab AIR Wood fra INR
 • Brusehjørne EDGE 12 fra INR
 • Brusesystem STEEL PLEASURE 2 fra INR
 • Bruseopbevaring BOX fra INR
 • Håndklædetørrer LINE fra INR
 • Væglamper Nordic Simplicity Linear Wall Lights
 • Stol Jeannerete Kangaroo Lounge chair

Andre har også besøgt

Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.

Badeværelses­inspiration

Luksusbadevaerelse

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk.

Se mere
INR Wood Unlimited med spejl LOOX 110.

Badeværelsesmøbler

AIR Unlimited

Byg dit eget møbel med valgfrie units i bredderne 40, 60 og 80, med  specialtilpasset bordplade op til 240 cm. Også til niche.

Se mere
AIR Solid Unlimited med LOOX 110 og EPIC 13

Badeværelses­inspiration

Badeværelse med have

Velkommen hjem til Sara, havearkitekten, der ikke ønskede at være begrænset af fire vægge, men lod grænsen mellem hjem og have flyde sammen.

Se mere