Når hver centimeter tæller

City pigens badeværelse skal rumme det meste, gerne alt, og her tæller hver centimeter. Når et rum har begrænset med plads, bliver funktionen ekstra vigtig, og grænsen mellem badeværelset og resten af ​​boligen udviskes. Her ses pigen i 30'erne med sine venner inden en aften i byen eller om morgenen med sin kæreste. Velkommen til et badeværelse for den trend- og bæredygtige-bevidste, hvor intet afgøres tilfældigt.

Produkter: Møbel Viskan Solid 60 / Spejl Slot / Brusevæg Edge 20 / Håndvaskarmatur Steel Voyage Low og bundventil

Form. Funktion. Følelse.

Her krydser intet grænsen tilfældigt. Med de egne rutiner og behov i fokus, er hver genstand håndplukket for sin unikke form, funktion og følelse. Her er der også en præference for genstande, der kan fortælle deres egen historie. Hun kan godt lide at blande loppemarkedsfund eller genstande, hun selv har skabt, for at få den rigtige følelse.

Edge brusevæggen er et glimrende eksempel på, når form, funktion og følelse arbejder sammen. Det riflede glas, der leder tankerne hen på 60'erne og 70'erne, sætter stilen i rummet, samtidig med at det skærmer bruseren.

Edge

Bæredygtige materialer

Miljøbevidsthed er centralt, og intet er købt bare for at blive købt. Materialerne er ægte og er valgt sammen med et ønske og håb om, at de holder længe. Svenskproduceret porcelæn er både slidstærkt og autentisk, og det oplagte valg til håndvaske til badeværelsesindretning af høj kvalitet. Hertil den svenskproducerede møbel Viskan Solid 60 i farven Sand, tone i tone med væggen.

Viskan Solid

Smarte opbevaringsløsninger skaber orden og giver en behagelig følelse til det lille badeværelse.

Hver ting på sin plads

At badeværelsesindretningen er rummelig og har god plads til opbevaring af ansigtsmasker, cremer og make-up er helt afgørende. Den daglige hudplejerutine, morgen og aften, tager tid og kræver plads i skufferne. Møblet kommer med praktisk skuffeindretning, der hjælper med at holde orden. Vend metaldelen om og brug rillerne til børster og makeupblyanter. Klik på linket for at få flere gode tips til små badeværelser.

Tips til små badeværelser

 


Relaterbare sider

Grand Grip 140 i Dark Oak med brusevæg Arc 19 Original.

Parrets badeværelse

Her ser vi et harmonisk badeværelse til to med fokus på funktion og ægte materialer i produkter med skandinavisk design.

Se mere
Viskan Shade 120 E med Edge 4

Familiens badeværelse

Her er en idé til et badeværelse, der med fokus på smarte og holdbare løsninger kan hjælpe dig, der skal indrette et badeværelse til en hel familie.

Se mere