Black Oak House

Livsnyderens badeværelse

I livsnyderens badeværelse opstår der harmoni i mødet mellem håndværk, natur og teknologi

Ligesom motivet på et maleri af John Bauer, åbner den spejlblanke dam sig foran den tætte värmlandska skov med en efterårståge, der fredeligt fejer hen over vandoverfladen. Absolut stilhed. Ved udkanten står dette hus, der genert kigger ud mellem træerne…

Hvilket maleri! Ja, og her bor han, den livsnydende Peter. Huset der er diskret og beskedent udvendigt, men med højde for alle bylivets krav til komfort, kvalitet og tekniske innovationer indvendigt. Tag med os på en tur ind i det helligste af alt – Peters private badeværelse. Her kombineres originale svenske håndværkstraditioner med teknisk præcision inden for mekanik og elektronik. Og harmonien opstår. Velkommen ind i paradoksernes badeværelse.

Længslen efter at vende tilbage til de skove, hvor han voksede op, har altid været der, og for et par år siden gjorde han noget ved det. Han lagde sin bankkarriere i London bag sig og fik bygget sit drømmehus – en disket, sortpanelet etplansvilla, der smelter fint ind i naturen. Her nyder han det moderne liv med den afslappende Värmländska natur helt ind til stammen.

Peters moodboard i sort, grå og træ.

Peter ville have et stort badeværelse lige ved siden af ​​soveværelset – et værelse, der ville afspejle ham selv og hans behov. Det velproportionerede bruseområde med ovenlys blev udgangspunktet, hvorfra han skabte resten.

En bruseløsning til en livsnyder

Med bruseren i ​​rummets centrum og selve himlen som loft, var der brug for en bruseløsning der var værdig navnet. Hos INR fandt Peter EDGE bruseserien, som han mente kunne levere på det rigtige niveau. Muligheden for at kunne justere glassets dimensioner både i bredden og højden var central, og til dette valgte Peter et brusesystem i ultramat sort finish, ligeledes fra INR. Væggene blev beklædt med den sekskantede Pietro Stone Charcoal Hexagon flise. Øvrige vægge er i mikrocement.

Bruseserien EDGE

Ja, jag är en livsnjutare. Och tvåa på min lista – efter att vistas i naturen – står nog faktiskt att duscha. Det blir några stycken om dagen.

Brusesystemet STEEL PLEASURE 2 fra INRs INR by Primy-kollektionen er lavet af rustfrit stål med en PVD-behandlet overflade i Ultra Matte Black. Brusehovedet giver en luksuriøs og rigelig men blød og dejlig vandstrøm. Armaturet er typegodkendt i hele Norden.

Smart naturligt lys

I samme serie som brusevæggen fandt Peter brusedøren EDGE 2, som han valgte at placere mellem badeværelset og soveværelset - dels for den røde tråds skyld, men også for at kunne nyde den slående udsigt over dammen. Højskabet kommer fra INRs GRAND Solid møbelserie.

Bruseserien EDGE

Opbevaring til badeværelset

Indretning der stråler

Som den kvalitetssøgende han er, satte Peter stort fokus på at finde møbler med det lille ekstra. I INRs AIR Wood-møbelserie fandt han, hvad han ledte efter. Et omhyggeligt skabt møbel baseret på slidstærke materialer, ægte håndværksdetaljer og elegant integreret belysning, der styres med bevægelsessensorer. Udover dette et fuldt udstyret spejlskab, som han kan justere både lysstyrke og lystemperatur på efter behov. De ikoniske BOW håndklædetørrer i mat sort med LED-belysning under var prikken over i'et.

Møbelserien AIR Wood

Håndklædetørrer

Peter, selverklæret livsnyder.

Materialer og produkter

 • Gulv Microcement
 • Vægge Pietro Stone Charcoal Hexagon
 • Møbel AIR Wood 120 fra INR
 • Brusevæg EDGE 20 Plus fra INR
 • Dør EDGE 2 fra INR
 • Brusesystem STEEL Pleasure 2 fra INR by Primy
 • Bruseopbevaring BOX fra INR
 • Håndvaskarmatur STEEL VOYAGE High fra INR by Primy
 • Spejlskab STAGE Plus 120 fra INR
 • Håndklædetørrer BOW fra INR
 • Opbevaring GRAND Solid 40 fra INR
 • Stol Barrel Stool Philippe Malouin SCP

Relaterbare sider

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere