Den rette belysning på badeværelset

Badeværelset er blevet et vigtig sted til en afslappende stund, og med den rette belysning kan du øge trivselsfaktoren i stor stil. Vælg badeværelsesindretning med integreret LED-lys, der skaber stemning og samtidigt er både funktionelt og energivenligt. Tilpasset efter hvert besøg på badeværelset, fra din makeup om morgenen til mere dæmpet aftenbelysning og afslapning før sengetid.

Baggrundslyset giver det runde spejl et spændende sfærisk udtryk med et blødt parallellys langs væggen.

LED-belysning fås som tilbehør til skufferne i GRAND.

Underskabe med underbelysning

Belysning under underskabet er en stemningsskabende finesse, der fås som tilvalg til underskabene i serierne GRAND, IKON og WETTERN. Til AIR, GRAND og WETTERN kan du derudover tilvælge belysning i skuffer, så du altid kan finde det, du søger – nat som dag. Lyskilden er af typen micro-LED og har en typisk levetid på omkring 30 år.

GRAND – vores mest stolte serie med belysning i og under skuffer som tilvalg.

Underbelyst underskab ved aftentid.

Spejle til det hele

Spejlet er vigtigt og ikke kun for dit velbefindende. Hele badeværelset har godt af lyset og den ekstra oplevelse af rum, det tilfører. Tænk over dine behov og gå på opdagelse i vores store udvalg af spejle og spejlskabe i forskellige udførelser og størrelser. De fleste af vores spejle har LED-belysning med alt fra behagelig bagbelysning til justerbar sidebelysning, så du kan få det perfekte makeup-resultat.

De fleste af vores spejle har LED-belysning på en eller anden måde – ovenpå, bagved, under eller indfældet i spejlet. Til de fleste spejle kan der tilvælges dugfrit glas. 

Vores mest populære spejlskab med LED-belysning i og under samt spejlglas i og på siderne.

Flere lysende innovationer

Vores håndklædetørrere LINE, MARK og BOW er alle forsynet med LED-lys, der indikerer, når de er klar til at varme håndklæder og samtidigt udsender et behageligt stemningslys på badeværelset. Hvilken en er din favorit?

MARK i sort med LED-belysning i toppen.

Flere lysåbninger tilfører dybde og dynamik, ikke mindst sammen med glas.

BOW varmer håndklædet, mens du bruser.