Saras paradis - et drømmebadeværelse med en hemmelig have

Velkommen hjem til Sara, havearkitekten, der ikke ønskede at være begrænset af fire vægge, men lod grænsen mellem hjem og have flyde sammen. Indrammet af frodigt grønt har hun skabt sit drømmebadeværelse med naturlige materialer og produkter med en levetid langt ud over horisonten.

Et med naturen hjemme hos Sara. Sådan ser planløsningen ud.

Tæt på naturen

- At bo tæt på naturen betyder ikke, at du skal ofre design, luksus og kvalitet. Skønheden i de ting, jeg omgiver mig med, er lige så vigtig for mig, da de er funktionelle og holdbare. Sammen skaber de større værdi, og det er netop det, jeg elsker og arbejder hen imod, både privat og i mit arbejde som designer.

- Her bliver jeg et nyt menneske

Som havearkitekt tilbringer Sara meget tid i naturen - vinter som forår, sommer og efterår. Savnet efter at komme hjem til det varme aftenbad kryber  normalt frem om eftermiddagen. I sin EPIC 13 bruser med 10 mm glas vasker hun både snavns og træthed væk og kommer normalt ud som et helt nyt menneske.

Bruseserien EPIC

Smart og holdbart

Valget af møbler faldt på luftige AIR med en bordplade i kompositmaterialet Corian. Form og funktion, er her igen i harmoni med materialernes holdbarhed.

- Vaskeskabet er meget holdbar, har jeg bemærket, og belysningen inde i skufferne betyder, at jeg altid finder det, jeg har brug for uden at skulle lede. Det er meget værd i hverdagen.

Møbelserien AIR

DEN INDRE HARMONI

- Jeg elsker at bruse under mit ovenlys, hvor jeg er fyldt med forskellige følelser afhængigt af dagen. At bruse under en stjernehimmel er en ting. At bruse med solen, der strømmer ind gennem vinduet, er en anden. Det er næsten magisk, siger Sara, og jeg føler en stor indre harmoni.

Sara, 43 år

Bor her sammen med Yorkshireterrien Hugo og to børn på deltid.

Hvad er du mest tilfreds med i dit nye badeværelse?

- Må jeg kun vælge en ting? Det er svært. Men jeg svarer nok "lyset" så. Produkterne har sådan en lækker belysning, f.eks. spejlet og håndklædetørrerne. Når mørket falder, er der så smukke kontraster til træpanelet og atriumgården. Uanset hvor jeg er – ude på en opgave eller med venner - længes jeg altid hjem til mit eget lille paradis, min hemmelige have.

Produkter fra INR

Vaskeskab AIR 150 J
Spejl LOOX 110
Hånvaskarmatur SLEEK
Brusehjørne EPIC 13
Brusesæt EASE
Håndklædetørrere BOW

Øvrige produkter og materialer

Fliser Fusion White Matt Porcelain fra Mandarin Stone
Gul ægolie tempera 27 juli i 100% fra AvJord
Lysegul ægolie tempera 27 juli i 5% fra AvJord
Træpanel
Daybed fra Illum


Andre har også besøgt

Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.

Badeværelses­inspiration

Luksusbadevaerelse

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk.

Se mere
GRAND Solid 100 med skråtskåret brusehjørne ARC 13 Original

Badeværelses­inspiration

Badeværelse mellem himmel og hav

På den svenske vestkyst i Bohuslän's fantastiske øhav finder vi Evas hus og hendes drømmebadeværelse.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere