Sådan forvandlede Per det ubrugte loftsrum til et drømmebadeværelse

I en lejlighed fra ​​1800-tallet i Aarhus bor Per og hans teenagedatter Line. Per arbejder i hverdagene som læge, men om aftenen og i weekenden er han boligstylist. Gennem et par år har han brugt al sin fritid på, gradvist at omdanne sin lejlighed, værelse for værelse, til et moderne hjem for sig selv og sin datter. Her besøger vi det luksuriøse badeværelse længst oppe, lige under skråtaget.

Pers interesse for boligindretning er stærk og hans vision for boligen har fra starten været skandinavisk stil med tidstypiske elementer, der matcher det ydre. Det krævede i første omgang en del tilladelser fra byplankontoret at få forslagene igennem, så projektet har været krævende, og meget er blevet ændret i forhold til den oprindelige plan. Men nu står lejligheden færdigt og Per og Line kan endelig nyde deres smukke hjem.

På øverste etage, under skråtaget, finder vi det store badeværelse, der har gennemgået en fantastisk forvandling fra loftsopbevaring til en skøn oase indrettet til at genopfylde både ydre og indre energi. Her kan far og datter nyde deres egen tid med udsigt over hele den gamle bydel.

Farvegrundlaget i rummet er hvidt med en kalkstenslignende granitkeramisk flise i en lysegrå, varm nuance. Til dette valgte Per at arbejde med børstet rustfri metaller på vandhane, håndklædetørrere og brusevæg. Mørkt træ på møblet giver varme og karakter. Overordnet danner materialer, finish og farver en harmoni helt i tråd med visionen.

Skræddersyet indretning

- Jeg havde en drøm om at skabe mine egne badeværelsesmøbler og faldt faktisk pladask for Air Wood-serien fra INR. Muligheden for at kunne kombinere forskellige dele næsten præcis som jeg ville, og få er rigtigt bredt møbel, tiltalte mig enormt. Det var meget rart, at jeg kunne prøve mig frem på INRs Møbelværksted og skabe mit eget møbel med håndvaskarmatur, tilvalg, spejl og det hele.

Kom i gang med at bygge

Jeg har fået meget ros af min datter for brusehylden. Den rummer præcis 27 shampooflasker.

Med en teenagedatter i huset var det vigtigt at tænke efter:

- Jeg troede, at badekarret ville være den vigtigste detalje for Line, men hun foretrækker bruseren, ligesom jeg. Det føles så luksuriøst at åbne døren, træde ind og tænde for vandet. Den flisebelagte brusehylde med integreret belysning er en detalje, som jeg også er meget glad for. Den rummer faktisk ikke mindre end 27 shampooflasker. Min datter er lige så glad som jeg!

Skræddersyet brusløsning med skråvæg

Per ville omdanne nichen under skråtaget, som tidligere havde været et helt uudnyttet loftsrum, til en bruser. Han ønskede en bruseløsning uden profiler og forstyrrende elementer, og som også kunne tilpasses rummet. I INRs Arc Original bruserserie fandt han det, han ledte efter: en minimalistisk løsning, der kunne tilpasses det skråvægge. Finishen på beslagene er den samme som på armaturerne, Brushed Stainless. Det indbyggede brusesystem kommer fra Primy.

Arc Original


Skræddersyet bruseløsning

Et komplet koncept med farvematchede metaller

Hvis du ligesom Per er træt af krom, har Unleashed-kollektionen meget at byde på. Unleashed er en farvematchet og eksklusiv serie af børstede metaller til badeværelsets mest statement-skabende produkter: brusevæg, brusesystem, håndklædetørrer og håndvaskarmatur. Vælg mellem tre finish: Brushed Stainless, Brushed Bronze og Brushed Brass. Her ser vi det tidløse Brushed Stainless, som Per valgte til sit badeværelse.

Unleashed

Håndklædetørrer med belysning

Mellem bruser og møbel, valgte Per at placere to lange, smalle håndklædetørrer for altid at have et varmt håndklæde lige ved hånden. Håndklædetørreren hedder Line og kommer fra INR, her i Brushed Stainless.

- Det er lidt sjovt, at håndklædetørreren og min datter deler navn, men det har faktisk ikke påvirket min beslutning. Jeg kan godt lide både designet og funktionen og den blå lampe øverst lyser hele badeværelset op om aftenen, hvilket føles wow!

Håndklædetørrere

Materialer og indretning

Klinker BRICMATE Z66 Norrvange Light Grey 60X60 cm / Brusevæg Arc Original / Møbel Air Wood Unlimited / Håndvaskarmatur Steel Voyage High / Brusesystem fra Primy / Spejl Loox 110 / Håndklædetørrer Line

Relaterbare sider

Air Wood Unlimited med spejl Loox 110.

Air Unlimited

Byg dit eget møbel med valgfrie moduler i bredderne 40, 60 og 80, og med  specialfremstillet bordplade op til 240 cm. Også til niche.

Se mere
Skræddersyet brusevæg Arc 4 Original i Brushed Stainless. Air Wood Unlimited.

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i 35 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere