Badeværelset mellem himmel og hav

På den svenske vestkyst i Bohuslän's fantastiske øhav finder vi Evas hus og hendes drømmebadeværelse, der smelter ind i den geografiske placering, både med hensyn til arkitektur og materialevalg. Velkommen til dette fantastiske badeværelse, der forener himmel, jord og hav, og hvor hver del er håndplukket med design, funktion og holdbarhed i centrum.

At indrette i noget andet end jordfarver var utænkeligt for Eva. Med kalksten som base voksede hendes moodboard. Egne strandfund blev flettet ind med rotting og andre materialer, der er rart at omgive dig med i badeværelset.  

Evas grundlæggende holdning, da hun begyndte at planlægge badeværelset, var at genbruge materialer og produkter så vidt muligt, og hun legede længe med tanken om at bruge et familiearvestykke - hendes bedstemors gamle kommode - som et vaskeskab.

- Jeg ville egentlig have så få nye materialer som muligt ind, men indså, at det blev ret upraktisk. Efter at have gravet dybere ned i INR’s sortiment og besøgt et par flisebutikker, indså jeg, at bæredygtighed i det lange løb er så meget bredere, end jeg tidligere troede. Som en usædvanlig lang garantiperiode for eksempel og enklere vedligeholdelse. Det faktum, at badeværelseindretningen er fremstillet i Sverige, spillede også en vigtig rolle for mig.

Badeværelsesmøbler i klassisk stil

- Jeg ville holde mig til drømmen om bedstemors kommode, så langt det kunne gå, men fandt et perfekt alternativ i INR’s møbelserie Grand Classic. Den vidunderlige klassiske kommodefølelse er der, og da jeg så Clamshell-bordpladen, blev jeg faktisk helt solgt. Det var netop den følelse, jeg ledte efter. Og da jeg lærte om de mange fordele ved at have en bordplade lavet af kvartskomposit og ikke rigtig kalksten, var det bestemt.

Grand Classic

 

Ibland när jag har vänner på besök och känner mig på skrythumör öppnar jag lådan och väntar på reaktionen. Det blir alltid succé!

Skræddersyet bruseløsning

I det, der bedst kan beskrives som en naturlig forlængelse af rummets panoramavindue, skabte Eva sin egen skræddersyede bruseløsning. De frie glasoverflader var vigtige for Eva, og valget faldt derfor på en Arc Original i 8 mm glas.

Arc Original

Materialer og produkter

Vaskeskab Grand Classic 100 med LEVEL bordplade Clamshell / Håndvaskarmatur Posh / Spejl Loox 90 / Håndklædetørrere Line / Bruseløsning Arc 14 Original / Fliser og klinker J66 Norrvange Grey 60x60 cm - Bricmate / Loftfarve Chi - Jotun


Relaterbare sider

Inspiration

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Inspiration

Hjemme hos

Tag med på en tur rundt i Norden og besøg et par af vores kunder. Tag del i deres historie og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Se mere
inspiration badrum 2023

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere