Badeværelset mellem himmel og hav

På den svenske vestkyst i Bohuslän's fantastiske øhav finder vi Evas hus og hendes drømmebadeværelse, der smelter ind i den geografiske placering, både med hensyn til arkitektur og materialevalg. Velkommen til dette fantastiske badeværelse, der forener himmel, jord og hav, og hvor hver del er håndplukket med design, funktion og holdbarhed i centrum.

I JORDENS TONER

At indrette i noget andet end jordfarver var utænkeligt for Eva. Med kalksten som base voksede hendes moodboard. Egne strandfund blev flettet ind med rotting og andre materialer, der er rart at omgive dig med i badeværelset.

Bæredygtighed i et bredere perspektiv

Evas grundlæggende holdning, da hun begyndte at planlægge badeværelset, var at genbruge materialer og produkter så vidt muligt, og hun legede længe med tanken om at bruge et familiearvestykke - hendes bedstemors gamle kommode - som et vaskeskab.

- Jeg ville egentlig have så få nye materialer som muligt ind, men indså, at det blev ret upraktisk. Efter at have gravet dybere ned i INR’s sortiment og besøgt et par flisebutikker, indså jeg, at bæredygtighed i det lange løb er så meget bredere, end jeg tidligere troede. Som en usædvanlig lang garantiperiode for eksempel og enklere vedligeholdelse. Det faktum, at badeværelseindretningen er fremstillet i Sverige, spillede også en vigtig rolle for mig.

Badeværelsesmøbler i klassisk stil

- Jeg ville holde mig til drømmen om bedstemors kommode, så langt det kunne gå, men fandt et perfekt alternativ i INR’s møbelserie GRAND Classic. Den vidunderlige klassiske kommodefølelse er der, og da jeg så Clamshell-bordpladen, blev jeg faktisk helt solgt. Det var netop den følelse, jeg ledte efter. Og da jeg lærte om de mange fordele ved at have en bordplade lavet af kvartskomposit og ikke rigtig kalksten, var det bestemt.

Møbelserien GRAND Classic

 

"Nogle gange når jeg har venner på besøg, og jeg føler at jeg vil prale lidt, så åbner jeg skuffen og venter på reaktionen. Det er altid en succes!"

Skræddersyet bruseløsning

I det, der bedst kan beskrives som en naturlig forlængelse af rummets panoramavindue, skabte Eva sin egen skræddersyede bruseløsning. De frie glasoverflader var vigtige for Eva, og valget faldt derfor på en ARC Original i 8 mm glas.

Bruseserien ARC

"Jeg ville skabe et helt åbent badeværelse og slippe det nordiske lys, som jeg elsker, ind. Jeg ville føle, at jeg var en med øhavet udenfor. Og det lykkedes mig. Men om aftenen er følelsen en helt anden. Så tager jeg et brusebad i måneskin og det er en dejlig følelse!"

Hvad er du mest tilfreds med?

- Hvis jeg kun må vælge en ting, vil det sandsynligvis være udsigten med vaskeskabet og spejlet. Jeg kan ikke se mig mæt på det, ærligt talt. Og jeg elsker at arrangere indholdet af skufferne. Det hele føles så gennemtænkt.

Eva, 49 år

Material og produkter

Vaskeskab GRAND Classic 100 med LEVEL bordplade Clamshell - INR
Håndvaskarmatur POSH - INR
Spejl LOOX 90 - INR
Håndklædetørrere LINE - INR
Bruseløsning ARC 14 Original - INR
Fliser og klinker J66 Norrvange Grå 60x60 cm - Bricmate
Loftfarve Chi – Jotun

Andre har også besøgt

Bruseløsning ARC 43 Plus Original og vægskab GRAND Solid 100.

Badeværelses­inspiration

Luksusbadevaerelse

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård - smukt beliggende mellem fyrretræer - finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Level

LEVEL er et helt nyt og stilrent alternativ til vaskeskabene i GRAND-serien, der giver dig mulighed for at vælge en bordplade med en forsænket håndvask med eller uden armaturhuller i markedets bedste kvartskomposit.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Nordic Elements

Nordic Elements er en imødekommende badeværelsestrend, der med påvirkninger fra Japan og Italien, som bliver fortolket på vores egen nordiske måde.

Se mere