Inspiration badeværelser

Badeværelsesinspiration

Idéer og inspiration til dit nye badeværelse

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser. Her har vi samlet det bedste af vores smukke og trendy badeværelser i forskellige stilarter og farver – fra små badeværelser til store badeværelser.

Vælg hvilken badeværelsessinspiration du vil se

inspiration badeværelse betong træ

P L A D S  /  Ö S T E R L E N

Drømmen om Österlen blev et luksuriøst badeværelse i beton og træ.

Velkommen ind i Cecilia og Martins badeværelse i fiskerbyen på Österlen.

Besøg

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

P L A D S / M A L M Ö

Et lille badeværelse i moderne retrostil

Kom med os ind på badeværelset, hvor vi bliver mødt af et anderledes bruseglas, nordafrikansk tadelakt og udsøgt Terrazzo, alt stilfuldt indrammet med sorte detaljer.

Besøg

INR Unleashead er en Match made in heaven™ til badeværelsets mest essentielle metaller
Produkter

Slip din kreativitet løs i badeværelset

Unleashed giver dig et farvematchet og komplet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevæg, hovedbruser, håndklædetørrer og blandingsbatteri til håndvask.

Unleashed

Inspiration til hvide badeværelser

Kombiner forskellige nuancer af hvid og grå med lys kalksten eller beton for en harmonisk, frisk og luftig følelse i badeværelset. At indrette badeværelset med hvidt som base er en stilfuld investering, fordi hvide badeværelser altid er in. At indrette dit badeværelse med en masse hvidt er også et smart valg, hvis badeværelsespladsen er begrænset, fordi hvid generelt får rummet til at føles større. Vælg gerne gennemsigtigt bruseglas for en ekstra luftig følelse.

Tænk gerne over, om du kund vil satse på hvidt på vægge og gulve eller også på badeværelsesmøblerne. Matchende hvide vægge med vaskeskabe og opbevaring i lysegrå eller en anden fin farve, kan være detaljen der løfter dit badeværelse. Alle INRs badeværelsesmøbler kan lakeres i enhver NCS-farve.

N Y H E D E R   2 0 2 2

GRAND Walnot™

Svenskfremstillede badeværelsesmøbler i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Se mere

 

T R E N D S  2 0 2 2

Nordic Woodlands

Retro bliver en bæredygtig fremtid i den nye trend Nordic Woodlands, hvor alle naturens varme toner passer sammen med hvid og beton som base.

Badeværelsestrends

P L A D S  /  B O H U S L Ä N

Lyst badeværelse i kalksten, der forbinder himmel og hav.

Velkommen til Evas badeværelse, der kombinerer himmel, jord og hav, og hvor hver del er håndplukket med design, funktion og holdbarhed i centrum.

Besøg

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelse i naturlig farveskala

At indrette badeværelser i naturens mange nuancer af beige, brun og grøn giver et roligt og harmonisk badeværelse, hvor dine sanser kan hvile og finde restitution. Med elementer af træ, såsom badeværelsesmøbler i finer eller trædetaljer på vægge, gulve eller lofter, skaber du et badeværelse, du gerne vil blive hængende i, og som aldrig går af mode.

Vores designere lader sig gladeligt blive inspireret af det japanske badeværelse, hvor det naturligt smukke går hånd i hånd med det funktionelle og bæredygtige. Stilen passer også godt ind i vores nordiske arkitektur og værdier.

P L A D S  /  V Ä R M D Ö

Japansk inspireret badeværelse med trædetaljer og beton.

Velkommen ind i Rikards og Ulrikas badeværelse. Se hvordan japanske badeværelsesidealer møder svenske. Her afspejles bæredygtighed og respekt for vores omverden i alle detaljer.

Besøg

Badeværelses­trends 2023

Nordic Identity

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Sådan kan man beskrive badeværelsestrenden Nordic Identity. 

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

P L A D S  /  M Ø R E  &  R O M S D A L

Et godt planlagt badeværelse i hytten på den norske fjord

"Et hjem skal være funktionelt. Med design kommer man langt, men ikke hele vejen. Vi valgte at fokusere på produkter, der er bæredygtige og funktionelle."

Besøg

Badeværelse med sorte detaljer

Vi har set mange sorte badeværelser i et par år nu, og det, der før var en trend, nærmer sig nu sin egen etablerede stil. Og indenfor stilen er der mange veje at gå. Vil du indrette et luksuriøst mørkt badeværelse med forskellige toner af gråt og sort eller vil du have nogle sorte detaljer med som en sort brusevæg eller håndklædetørrer for at give badeværelset et trendy touch? Det, der er vigtigt at huske på, når det kommer til sorte badeværelser, er at tænke grundigt over belysningen og lysindfaldet.

Black Oak er en farvet egefinér, der kan vælges til alle vores badeværelsesmøbler og opbevaring. Finéren giver en mere luksuriøs følelse end en almindelig lakeret overflade og rimer godt med den nordiske stil. Kombiner med vægge og gulve i beton eller sten for et virkelig stilrent og slidstærkt badeværelse.

 

P L A D S  /  S T O C K H O L M

Et elegant møbel, der giver dig en indre ro.

Suppler din GRAND Walnot med belysning under vaskeskabet til de mørke timer på dagen.

Se mere

P L A D S  /  Å R E

Badeværelse med sauna - og uovertruffen udsigt over fjeldet.

Fra saunaen med udsigt over fjeldet lægger de dagens plan, og én ting er sikkert: Ingen dage er ens.

Besøg

badrumsmöbler grand grip

Badeværelsesmøbler

GRAND Grip

En elegant serie med ergonomiske grebslister i flere finish. Må vi foreslå en af vores smukke egetræsfinér eller hvorfor ikke en valgfri NCS?

Se mere
Saunaglas fra ARC-serien kan vi sagtens klare. Start med en enkel skitse, som du tager med til din forhandler.

Bruseløsninger

ARC Frame

Bruserserie i 8 mm glas med en stilfuld skinne i blankpoleret eller sortlakeret aluminium, der indrammer bruseroplevelsen.

Se mere

P L A D S  /  G O T L A N D

Et badeværelse for alle sanser - tæt på naturen på Gotland.

Følg med på en tur til Gotland og oplev et badeværelse for alle sanser. Spark dine sko af og kom ind!

Se badeværelset

Badeværelser i grå toner

At indrette badeværelset i gråt er et stilfuldt valg og vil altid være in. Kombiner forskellige gråtoner med fx hvid, sort eller marmor – følelsen vil naturligvis være helt anderledes alt efter dine valg. Er følelsen for kold, kan du tilføje naturlige materialer som hør, rotting og træ, der blødgør og samtidig giver et trendy look. Selv grønne planter giver det grå badeværelse en harmonisk følelse.

Vælg vores egen udvalgte lysegrå farve "Still grey" til dit badeværelsesmøbel eller vælg din egen NCS.

Badeværelsesmøbler

VISKAN Grip

Minimalistisk møbeldesign med stilfuld grebsliste i tre finish. Fra 40 cm med låge til 120 med fire rummelige skuffer og dobbelt håndvask.

Se mere
små badrum

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Vores 10 bedste tips til dig, der planlægger og indretter små badeværelser.

Se mere

Badeværelse med farver

Dig, der er træt af hvidt, gråt og sort, kan glæde os over, at badeværelsestrenderne på markedet peger mere og mere mod farver end tidligere. Naturligvis ser vi meget af naturens varme toner i beige, cappuccino, brun og grøn, men også forskellige farver som lilla og blå finder vej ind i de nordiske badeværelser. Vores designere forventer, at vi vil se meget mere farve i badeværelset de kommende år.

Alle vores badeværelsesmøbler, håndklædetørrere og kroge kan bestilles i en NCS farve efter eget valg. Bare husk på, at farverne på skærmen kan afvige fra det faktiske resultat, så dobbelttjek altid farven hos en farvehandler, inden du afgiver din bestilling.

P L A D S  /  S T O C K H O L M

Med duften af ​​cappuccino - en badeværelsesoase midt inde i byen.

Lad dit nye badeværelse blive den private oase, hvor du kan tanke op og koble af, og lad det så vidt muligt afspejle din personlighed.

Se badeværelset

Alternativ for badeværelsesmøbler

NCS & INR Accent

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere

Badeværelses­trends 2023

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere

Serier

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere

Tænk sådan her, når du leder efter badeværelsesinspiration

I Danmark renoverer og indretter vi badeværelser i gennemsnit to gange i vores liv. At have adgang til relevant badeværelsesinspiration og smarte ideer, trends og tips er derfor meget vigtigt. En badeværelsesrenovering tager ofte op til seks måneder fra idé til færdigt badeværelse, og fasen hvor vi samler badeværelsesinspiration er vigtig både for at tilegne sig viden og finde de bedste løsninger, men også for at give energi og lyst til at tage det næste skridt.

Og én ting er sikkert: Jo mere anstrengelse og tanke du lægger i at få badeværelsesinspiration tidligt i processen, jo bedre plejer slutresultatet at blive. Så bliv hængende i inspirationsfasen, nyd en masse smukke badeværelsesbilleder med inspiration til små badeværelser og store badeværelser og tænk alle muligheder igennem, inden du går videre.

Find inspiration i badeværelsesbilleder

Tag dig god tid til at udforske udvalget af badeværelsesbilleder på Pinterest, sociale medier og indretningsmagasiner. Lav gerne et moodboard og lad dit nye badeværelse tage form på papir eller digitalt, inden du går for langt i din øvrige planlægning. Her på vores hjemmeside håber vi, at du også kan finde inspiration i form af badeværelsesbilleder, skabt til enhver smag og store og små badeværelser.

Skal du følge trends eller din indre inspiration?

Et almindeligt spørgsmål er "Skal jeg indrette mit badeværelse på en trendy, klassisk stilfuld måde eller som jeg virkelig ønsker det? Undersøgelser viser, at mange mennesker i dag renoverer og indretter deres badeværelser, for at badeværelset kan være med til at hæve boligens værdi. Det er der ikke noget galt i, men hvis du ikke planlægger at sælge i den nærmeste fremtid, bør du indrette dit badeværelse i en stil og med en følelse, der passer til dig, og som du har det godt i. Hvis du bliver glad af at blive mødt af et solgult møbel om morgenen, så har du svaret dér. Følg din indre stemme!

Men til dig, der virkelig gerne vil gå all in med tidens badeværelsestrends og leder efter badeværelsesinspiration med fokus på det nyeste indenfor badeværelsesindretning, er der naturligvis uendelige muligheder. På de store indretningsmesser i f.eks. Italien kan vi hvert år nyde spændende nye fliser og klinker og innovative produkter, som afspejles på det nordiske marked og i udvalget hos forhandlerne. Men der går ofte flere år, før vi ser disse vovede trends komme ud på det nordiske marked, og ofte med et skandinavisk præg.

Inspiration til smukke badeværelser

Hvad der menes med smukke badeværelser, er selvfølgelig subjektivt, men som regel er der nogle fællesnævnere. Som skandinaver og nordboer har vi en tendens til at foretrække badeværelsesindretning i et rent og minimalistisk design uden for mange detaljer.

Vi plejer også at lede efter badeværelsesinspiration, der har fokus på lyse og rene overflader, hvilket i manges øjne er synonymt med et stilrent badeværelse. I nyere tid har elementer af træ været meget trendy på badeværelset. En vigtig ting at overveje er at vælge materialer, der kan modstå det fugtige klima på badeværelset.

Hvide badeværelser inspirerer altid

Indretning af badeværelser med hvide klinker og hvide badeværelsesmøbler er altid populært og mange søger inspiration til især hvide badeværelser. Hvide badeværelsesmøbler føles altid friske og passer til alle farver og typer af fliser. For at fornemmelsen ikke skal blive for steril, kan du tilføje grønne planter, håndklæder i dejlige farver og selvfølgelig masser af belysning.

Inspiration til sorte badeværelser

I modsætning til det altid populære hvide badeværelse ser vi sorte badeværelser, hvor det bliver mere og mere almindeligt at søge efter badeværelsesinspiration og vi vil gerne indrette med sorte detaljer på brusevæg, armatur og opbevaring. Det du bør tænke på, når du vil indrette et badeværelse med sorte detaljer, er at sætte ekstra fokus på belysningen. At investere i brusesystemer og brusevægge i stilfulde finish og metaller kan løfte følelsen i ​​det sorte badeværelse markant.

Kom videre med dit badeværelse

For at hjælpe dig videre i dit badeværelsesprojekt har vi lavet en "Smart tjekliste til badeværelsesrenovering" med masser af inspiration, tips og ideer, når du skal renovere et badeværelse.

Ofte stillede spørgsmål og svar om badeværelsesinspiration

Hvad er trendy inden for badeværelsesinspiration?

Hvad der er trendy inden for badeværelsesinspiration, er i høj grad en smagssag, men der er nogle generelle tendenser i 2022 og 23. Naturlige farver i varme toner giver et behageligt og harmonisk indtryk. Ligeledes træ af forskellige sorter - både på indersiden på vægge og gulve. På håndvaskarmaturer og håndklædetørrere er det trendy at vælge en børstet finish i varme farver: børstet bronze, børstet messing og rustfrit. Glem ikke at tilføje grønne planter for den sidste touch.

Hvor kan jeg finde inspiration til badeværelset?

Du finder masser af inspiration til badeværelser, ved at lave en simpel søgning på nettet. Så kan du få en generel fornemmelse af, hvad der findes. Ved at besøge producenternes hjemmesider kan du se dine valgmuligheder og begynde at træffe nogle beslutninger. Besøg gerne et par badeværelsesforhandlere for at se og føle på produkterne.

Hvor kan jeg se billeder af badeværelser?

I indretningsmagasiner til badeværelser kan du få et godt billede af, hvad der er aktuelt på badeværelsesmarkedet lige nu. Ved at besøge producenternes hjemmesider kan du også finde mange badeværelsesbilleder til badeværelser i forskellige stilarter. Gem de billeder du kan lide, og lav et moodboard på for eksempel Pinterest. Det er en smart og sjov måde at se hvordan forskellige materialer og produkter passer sammen.