badevarelse inspiration 2023 marts

Badeværelsesinspiration

Trends og inspiration til badeværelser

Velkommen til en verden af inspiration. Her på siden finder du brusende detaljer, elegante former og stilige kreationer. Alt sammen i høj kvalitet. Sådan får du den bedste inspiration til badeværelset – fra det lille badeværelse med optimal indretning til det store, nye badeværelse med meget plads og mange muligheder. Hos INR inspirerer vi nemlig til at indrette badeværelser med udtryk, stilarter og farveskalaer, som kan udgøre dit personlige præg. 

badevarelse skravag

AARHUS TOWNHOUSE

Fra loftsrum til drømmebadeværelse

Øverst i det charmerende hus fra århundredeskiftet finder vi et stort badeværelse, der har gennemgået en fantastisk forvandling fra loftsopbevaring til en fornøjelig oase – indrettet til at genopfylde både ydre og indre energi.

Besøg


Skræddersyet bruseløsning

inspiration brusevag 2023

Bruseserien Arc Original med håndklædetørrerne Line

badevarelse inspiration moodboard
badevarelse inspiration vindue

GRAND WALNOT™

Badeværelsesmøblet der udstråler ro

En passion for den ægte vare gennemsyrer alt, hvad vi laver. Men nu og da sker det, at kopien overgår originalen. Finéren i vores Grand Walnot™ badeværelsesmøbler både ser ud og føles som ægte valnød, men er lavet af noget helt andet. Hvordan er det muligt?

Walnot


Badeværelsesmøbler

badevarelse morkt tra
inspiration til badevarelse
badevarelse inspiration metaller

UNLEASHED

Tone i tone metaller til badeværelset

Unleashed-kollektionen giver dig et farvematchet koncept med børstede metaller til badeværelsets statement produkter: brusevæg, brusesystem, håndklædetørrer og håndvaskarmatur. Slip din kreativitet løs og skab dit ikoniske badeværelse.

Unleashed


Bruseserier

brusevag kobber bronze inspiration

Brusevæg, håndklædetørrerer og brusesystem i Brushed Bronze.

badevarelse inspiration kobber bronze
inspiration badevarelse hjemme hos

HJEMME HOS

Hvordan indretter Sara Hector sit badeværelse?

Blandt vores hjemmerapporter finder du svaret. Sig hej til et par kendte og ukendte personligheder, som for nylig har indrettet deres private badeværelser. Følg deres rejse fra planlægning til færdigt badeværelse og lad dig inspirere af deres oplevelser.

Hjemme hos


Sara Hectors badeværelse

inspiration badevarelse vaskeskab morkt tra

Badeværelses­trends 2023

Årets badeværelsestrends tager tre retninger: Soft Simplicity, Green Spirit og Urban Elegance. Hvilken af disse stilarter tiltaler dig mest?

Se mere

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Mit badeværelse. Det er her dagen starter og slutter.

Dagen starter og slutter på badeværelset og det er faktisk der, at mange af livets vigtigste forberedelser finder sted. Her besøger vi nogle af vores kunder og træder direkte ind i deres hverdag. Tag del i deres story og lad dig blive inspireret af deres erfaringer fra planlægning til færdigt badeværelse.

Hjemme hos

inspiration badevarelse beton tra

CONCRETE HOUSE

Badeværelse i beton og træ

Hårdt og blødt. Varmt og koldt. At arbejde med kontraster i farve, form og materiale giver følelse og liv til hjemmet. Cecilia ville skabe et hjem med plads til eftertanke – uden unødvendige detaljer. Målet var at kunne rulle din yogamåtte ud hvor som helst i huset og føle harmoni.

Besøg


Bruseserier

inspiration badevarelse bruservag

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere
inspiration sort badevarelse

BLACK OAK HOUSE

Livsnyderens badeværelse

Peter ville have et stort badeværelse lige ved siden af ​​soveværelset – et værelse, der ville afspejle ham selv og hans behov. Det velproportionerede bruseområde med ovenlys blev udgangspunktet, hvorfra han skabte resten – et badeværelse i harmoni mellem håndværk, natur og teknologi.

Besøg


Badeværelsesmøbler

inspiration sort badevarelse indretning

Bruseserien Edge.

inspiration badevarelse brusevag riflet glas
retro badevarelse beige inspiration

SANNAS BADEVÆRELSE

Et lille badeværelse i moderne retrostil

På et lille badeværelse er det almindeligt, at man ønsker at få, så meget ind som muligt – da størrelsen begrænser. Resultatet kan nemt blive et overfyldt badeværelse hvor man føler sig indespærret. Sanna mente det modsatte. For hende var det vigtigere at skabe et attraktivt og personligt badeværelse end at have plads til det hele.

Besøg


Tips til små badeværelser

handkladetorrere badevarelse inspiration
badevarelse inspiration sort brusevag riflet glas

Badeværelse i naturlig farveskala

At indrette badeværelser i naturens mange nuancer af beige, brun og grøn giver et roligt og harmonisk badeværelse, hvor dine sanser kan hvile og finde restitution. Med elementer af træ, såsom badeværelsesmøbler i finer eller trædetaljer på vægge, gulve eller lofter, skaber du et badeværelse, du gerne vil blive hængende i, og som aldrig går af mode.

Vores designere lader sig gladeligt blive inspireret af det japanske badeværelse, hvor det naturligt smukke går hånd i hånd med det funktionelle og bæredygtige. Stilen passer også godt ind i vores nordiske arkitektur og værdier.

hvidt badevarelse med tra

Air Solid

Fleksibelt design, let og elegant med masser af valgmuligheder. Byg dine egne ikoniske badeværelsesmøbler, i hvid eller NCS.

Se mere
inspiration hvidt badevarelse med bruser

Bruseserien Epic.

HVIDE BADEVÆRELSER

Badeværelset med en hemmelig have

Velkommen til København og hjem til Sara, havearkitekten, der ikke ønskede at være begrænset af fire vægge, men lod grænsen mellem hjem og have flyde sammen. Indrammet af frodigt grønt har hun skabt sit drømmebadeværelse med naturlige materialer og produkter med en levetid langt ud over horisonten.

Besøg


Bruseserier

inspiration hvidt badevarelse vaskeskab

Inspiration til hvide badeværelser

Kombiner forskellige nuancer af hvid og grå med lys kalksten eller beton for en harmonisk, frisk og luftig følelse i badeværelset. At indrette badeværelset med hvidt som base er en stilfuld investering, fordi hvide badeværelser altid er in. At indrette dit badeværelse med en masse hvidt er også et smart valg, hvis badeværelsespladsen er begrænset, fordi hvid generelt får rummet til at føles større. Vælg gerne gennemsigtigt bruseglas for en ekstra luftig følelse.

Tænk gerne over, om du kund vil satse på hvidt på vægge og gulve eller også på badeværelsesmøblerne. Matchende hvide vægge med vaskeskabe og opbevaring i lysegrå eller en anden fin farve, kan være detaljen der løfter dit badeværelse. Alle INRs badeværelsesmøbler kan lakeres i enhver NCS-farve.

inspiration hvidt badevarelse mork indretning

LIMITED EDITION

Grand Walnot™

I det langdistancerede og usandsynlige møde mellem smålandsk håndværkstradition og italiensk innovation opstår en udsøgt smuk kombination af nordisk og kontinental form. Et glimrende eksempel på når opposites attracts, et slags yin-yang møbeldesign, som du nu kan nyde i dit eget private badeværelse.

Gå på opdagelse


Badeværelsesmøbler

brusevag ramme riflet glas
inspiration badevarelse vaskeskab morkt tra

Badeværelse med farver

Dig, der er træt af hvidt, gråt og sort, kan glæde os over, at badeværelsestrenderne på markedet peger mere og mere mod farver end tidligere. Naturligvis ser vi meget af naturens varme toner i beige, cappuccino, brun og grøn, men også forskellige farver som lilla og blå finder vej ind i de nordiske badeværelser. Vores designere forventer, at vi vil se meget mere farve i badeværelset de kommende år.

Alle vores badeværelsesmøbler, håndklædetørrere og kroge kan bestilles i en NCS farve efter eget valg. Bare husk på, at farverne på skærmen kan afvige fra det faktiske resultat, så dobbelttjek altid farven hos en farvehandler, inden du afgiver din bestilling.

beige badevarelse inspiration

BEIGE BADEVÆRELSE

Badeværelse med duften af ​​cappuccino

Lad dit nye badeværelse blive den private oase, hvor du kan tanke op og koble af, og lad det så vidt muligt afspejle din personlighed. Brug gerne lidt tid på at udforske trends og stilarter, men lyt altid indad og følg den retning, din intuition viser. Vejen til mange års nydelse og velvære begynder her.

Besøg

Badeværelsesskabe

badevarelse inspiration beige brusevag

Accent / NCS

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
inspiration landligt badevarelse

LANDLIGT BADEVÆRELSE

Badeværelse i lyst kalksten

På den svenske vestkyst i Bohuslän's fantastiske øhav finder vi Evas hus og hendes drømmebadeværelse, der smelter ind i den geografiske placering, både med hensyn til arkitektur og materialevalg. Velkommen til dette fantastiske badeværelse, der forener himmel, jord og hav, og hvor hver del er håndplukket med design, funktion og holdbarhed i centrum.

Besøg


Indretning til landlige badeværelser

badevarelse moodboard
inspiration landlige badevarelser
badevarelse tra inspiration

JAPANSK BADEVÆRELSE

Badeværelse med træ og beton.

Alleryderst på en halvø i Stockholms skærgård finder vi Rikard og Ulrikas paradis - et arkitektonisk mesterværk, bygget på skrående grund med sorte vandrette paneler og masser af lys. Velkommen til dette drømmebadeværelse, hvor japanske badeværelsesidealer møder svensk, og hvor vi udforsker, hvad der egentlig menes med luksus.

Besøg


Bruseserier

badevarelse inspiration tra beton

Duschserie Arc Original.

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere
inspiration lyst badevarelse

BADEVÆRELSE VED NATUREN

Badeværelse ved fjorden

Den 85 kvadratmeter store hytte i moderne stil er sikkert placeret på en anløbsbro i fjorden. Hoveddelen af ​​husets areal optages af badeværelset og soveværelset, og det var også tanken:  Om morgenen pakker vi en madpakke og går ud med børn og hund og kommer ikke rigtig ind igen før efter skumring. Så venter der et brusebad og afkobling til næste dag.

Besøg


Håndklædetørrere

inspiration badevarelse hvidt indretning

Møbelserien Viskan Solid.

smalle handkladetorrere badevarelse inspiration

Håndklædetørrere Line.

hvidt badevarelse inspiration indretning

Badeværelse med sorte detaljer

Vi har set mange sorte badeværelser i et par år nu, og det, der før var en trend, nærmer sig nu sin egen etablerede stil. Og indenfor stilen er der mange veje at gå. Vil du indrette et luksuriøst mørkt badeværelse med forskellige toner af gråt og sort eller vil du have nogle sorte detaljer med som en sort brusevæg eller håndklædetørrer for at give badeværelset et trendy touch? Det, der er vigtigt at huske på, når det kommer til sorte badeværelser, er at tænke grundigt over belysningen og lysindfaldet.

Black Oak er en farvet egefinér, der kan vælges til alle vores badeværelsesmøbler og opbevaring. Finéren giver en mere luksuriøs følelse end en almindelig lakeret overflade og rimer godt med den nordiske stil. Kombiner med vægge og gulve i beton eller sten for et virkelig stilrent og slidstærkt badeværelse.

 

inspiration sort badevarelse inspiration tra

SORT BADEVÆRELSE

Sansernes badeværelse

Følg med en rejse til Gotland, hvor Monica og Roger fik bygget deres drømmehus efter at have søgt efter det perfekte sted i flere år. Monica ville skabe et badeværelse, der fangede hende, og som hun kunne glæde sig til at komme hjem til og enkelt kunne tilpasse sig det humør, hun var i. Idéen om badeværelset, der kunne aktivere alle hendes fem sanser, blev født.

Besøg


Belysning i badeværelset

badevarelse inspiration sort indretning

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
inspiration sort badevarelse indretning
aflangt badevarelse inspiration

Det lange smalle badeværelse kræver ekstra planlægning.

belysning badevarelse inspiration

Et badeværelse, der fungerer både dag og nat. Lysende innovationer

AFLANGT BADEVÆRELSE

Badeværelse i gråt

Et aflangt badeværelse kan føles besværligt at planlægge, men der er gode muligheder for at skabe et lækkert badeværelse til maksimal nydelse – måske mere end du først kan forestille dig. En ekstra bred kommode er en selvfølge i det smalle badeværelse.

Aflangt badeværelse


Tips til små badeværelser

inspiration hvidt handkladetorrere

Viskan Grip

Minimalistisk møbeldesign med stilfuld grebsliste i tre finish. Fra 40 cm med låge til 120 med fire rummelige skuffer og dobbelt håndvask.

Se mere

Badeværelser i grå toner

At indrette badeværelset i gråt er et stilfuldt valg og vil altid være in. Kombiner forskellige gråtoner med fx hvid, sort eller marmor – følelsen vil naturligvis være helt anderledes alt efter dine valg. Er følelsen for kold, kan du tilføje naturlige materialer som hør, rotting og træ, der blødgør og samtidig giver et trendy look. Selv grønne planter giver det grå badeværelse en harmonisk følelse.

Vælg vores egen udvalgte lysegrå farve "Still grey" til dit badeværelsesmøbel eller vælg din egen NCS.

inspiration badevarelse i grat

Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere

Skab et nyt badeværelse - med omhu

Ligesom de stille, dybe fjorde bliver balanceret af dramatiske, høje bjerge, så bliver funktionalitet også balanceret af design hos INR. Sådan er det altid. Her går vores skønne udtryk hånd i hånd med intelligente udformninger, så dit badeværelse altid fungerer i hverdagen.

Derfor er det netop også vigtigt at tage dig tid til at overveje, hvilke funktioner der vil fungere hos dig på dit nye badeværelse. Læs således vores guide her på siden til badeværelsesinspiration, så du kan vise de smukke detaljer frem i rummet, samtidig med dine badeværelsesmøbler understøtter din daglige gøren.

At indrette et nyt badeværelse ud fra dine behov

Dine badeværelsesmøbler er hjertet i badeværelset - og netop dém som rummet skabes omkring. Derfor er det essentielt med naturlige materialer, som kan skabe et varmt og dejligt udgangspunkt på dit badeværelse. Ved at vælge badeværelsesmøbler i det rigtige materiale og ud fra de funktioner, som du skal bruge i hverdagen, kan du således skabe et stærkt og elegant fundament.

Når du har en god idé om rummets essentielle badeværelsesmøbler og deres materialer, så kan du gå et detaljeniveau ned: Overvej de elegante og udtryksfulde detalje, som blandt andet spejle, bruseopbevaring og håndklædetørrer kan give. Med de små og lækre detaljer kan du nemlig understøtte de store badeværelsesmøbler, matche materialet, fortsætte formerne og tilføje et stærkere personligt udtryk til dit badeværelse.

3 tips til det lille badeværelse

De små badeværelser med færre kvadratmeter stiller større krav til indretningen. Her er umiddelbart ikke mange muligheder for dekoration og personlighed - med mindre du nænsomt får gennemtænkt hver en detalje, når du skal indrette badeværelset. Og dét hjælper INR gerne med.

1. Brug lyse materialer, som kalksten, beton eller pigmenteret aske, til at åbne rummet og give lys. Samtidig kan rolige og nedtonede nuancer i dine badeværelsesmøbler tilføje mere liv til det lille badeværelse.

2. Løft din opbevaring, og skab mere plads på det lille badeværelse. Det kan du blandt andet gøre med hylder og diverse badeværelsesskabe. Sådan får du et stilrent badeværelse, der samtidig er funktionelt, ryddeligt og med god plads.

3. Spejl dig til mere plads, og snyd dig til et større og lysere badeværelse. Brug blandt andet store badeværelsesspejle, spejlskabe eller spejle med justerbar belysning, som giver illusionen om et større rum - også selvom dit eget badeværelse ikke har meget plads.

Hvad er trendy inden for badeværelsesinspiration?

Hvad der er trendy inden for badeværelsesinspiration, er i høj grad en smagssag, men der er nogle generelle tendenser i 2023. Naturlige farver i varme toner giver et behageligt og harmonisk indtryk. Ligeledes træ af forskellige sorter - både på indersiden på vægge og gulve. På håndvaskarmaturer og håndklædetørrere er det trendy at vælge en børstet finish i varme farver: børstet bronze, børstet messing og rustfrit. Glem ikke at tilføje grønne planter for den sidste touch.

Hvor kan jeg finde inspiration til badeværelset?

Du finder masser af inspiration til badeværelser, ved at lave en simpel søgning på nettet. Så kan du få en generel fornemmelse af, hvad der findes. Ved at besøge producenternes hjemmesider kan du se dine valgmuligheder og begynde at træffe nogle beslutninger. Besøg gerne et par badeværelsesforhandlere for at se og føle på produkterne.

Hvor kan jeg se billeder af badeværelser?

I indretningsmagasiner til badeværelser kan du få et godt billede af, hvad der er aktuelt på badeværelsesmarkedet lige nu. Ved at besøge producenternes hjemmesider kan du også finde mange badeværelsesbilleder til badeværelser i forskellige stilarter. Gem de billeder du kan lide, og lav et moodboard på for eksempel Pinterest. Det er en smart og sjov måde at se hvordan forskellige materialer og produkter passer sammen.