Badeværelsesinspiration

Idéer og inspiration til dit nye badeværelse

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der vil planlægge og indrette et nyt badeværelse. Nyd vores flotte og trendy badeværelser i alle stilarter og farveskalaer – uanset om du indretter et lille eller stort badeværelse. Tag dig god tid, når du planlægger dit badeværelse, og vælg både materialer og badeværelsesindretning med omhu.

Hvilken slags badeværelsesinspiration vil du gerne se?

N Y H E D E R  2 0 2 2

GRAND Walnot™

Helt nye GRAND Walnot er et førsteklasses, svenskfremstillet badeværelsesmøbel i ægte træfinér, der ligner og føles som valnød, men ikke er valnød. Hvordan er det muligt?

Se mere

T R E N D S  2 0 2 2

Nordic Woodlands

Retro bliver en bæredygtig fremtid i den nye trend Nordic Woodlands, hvor alle naturens varme toner passer sammen med hvid og beton som base.

Badeværelsestrends


Inspiration til hvide badeværelser

Kombiner forskellige nuancer af hvid og grå med lys kalksten eller beton for en harmonisk, frisk og luftig følelse i badeværelset. At indrette badeværelset med hvidt som base er en stilfuld investering, fordi hvide badeværelser altid er in. At indrette dit badeværelse med en masse hvidt er også et smart valg, hvis badeværelsespladsen er begrænset, fordi hvid generelt får rummet til at føles større. Vælg gerne gennemsigtigt bruseglas for en ekstra luftig følelse.

Tænk gerne over, om du kund vil satse på hvidt på vægge og gulve eller også på badeværelsesmøblerne. Matchende hvide vægge med vaskeskabe og opbevaring i lysegrå eller en anden fin farve, kan være detaljen der løfter dit badeværelse. Alle INRs badeværelsesmøbler kan lakeres i enhver NCS-farve.

P L A D S  /  O S L O

Match de kølige toner og materialer fra Norden med den varme finer i Walnot.

Et glimrende eksempel på, når modsætninger tiltrækker, en slags yin-yang møbeldesign du kan nyde i dit eget private badeværelse.

Se mere

 

P L A D S  /  B O H U S L Ä N

Lyst badeværelse i kalksten, der forbinder himmel og hav.

Velkommen til Evas badeværelse, der kombinerer himmel, jord og hav, og hvor hver del er håndplukket med design, funktion og holdbarhed i centrum.

Besøg

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelse i naturlig farveskala

At indrette badeværelser i naturens mange nuancer af beige, brun og grøn giver et roligt og harmonisk badeværelse, hvor dine sanser kan hvile og finde restitution. Med elementer af træ, såsom badeværelsesmøbler i finer eller trædetaljer på vægge, gulve eller lofter, skaber du et badeværelse, du gerne vil blive hængende i, og som aldrig går af mode.

Vores designere lader sig gladeligt blive inspireret af det japanske badeværelse, hvor det naturligt smukke går hånd i hånd med det funktionelle og bæredygtige. Stilen passer også godt ind i vores nordiske arkitektur og værdier.

P L A D S  /  V Ä R M D Ö

Japansk inspireret badeværelse med trædetaljer og beton.

Velkommen ind i Rikards og Ulrikas badeværelse. Se hvordan japanske badeværelsesidealer møder svenske. Her afspejles bæredygtighed og respekt for vores omverden i alle detaljer.

Besøg

Badeværelsestrends

Nordic Identity

Start med et hvidt stykke papir, tilføj noget, træd et skridt tilbage og overvej. Tilføj noget nyt. Gentag. Sådan kan man beskrive badeværelsestrenden Nordic Identity. 

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

P L A D S  /  K Ø B E N H A V N

Luksuriøst badeværelse med en hemmelig have midt i storbyen.

Hos havearkitekten Sara finder vi en dejlig badeværelsesoase med en frodig have midt i det centrale København.

Besøg

Badeværelsesmøbler

AIR

AIR fås i hvid, hvid pigmenteret aske og i skifergrå. Kombiner med en bordplade i slidstærk Corian® eller Dekton® i sort eller marmor look.

Se mere

P L A D S  /  M Ø R E  &  R O M S D A L

Et godt planlagt badeværelse i hytten på den norske fjord

"Et hjem skal være funktionelt. Med design kommer man langt, men ikke hele vejen. Vi valgte at fokusere på produkter, der er bæredygtige og funktionelle."

Besøg

Iconic Dots

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Badeværelse med sorte detaljer

Vi har set mange sorte badeværelser i et par år nu, og det, der før var en trend, nærmer sig nu sin egen etablerede stil. Og indenfor stilen er der mange veje at gå. Vil du indrette et luksuriøst mørkt badeværelse med forskellige toner af gråt og sort eller vil du have nogle sorte detaljer med som en sort brusevæg eller håndklædetørrer for at give badeværelset et trendy touch? Det, der er vigtigt at huske på, når det kommer til sorte badeværelser, er at tænke grundigt over belysningen og lysindfaldet.

Black Oak er en farvet egefinér, der kan vælges til alle vores badeværelsesmøbler og opbevaring. Finéren giver en mere luksuriøs følelse end en almindelig lakeret overflade og rimer godt med den nordiske stil. Kombiner med vægge og gulve i beton eller sten for et virkelig stilrent og slidstærkt badeværelse.

 

P L A D S  /  S T O C K H O L M

Et elegant møbel, der giver dig en indre ro.

Suppler din GRAND Walnot med belysning under vaskeskabet til de mørke timer på dagen.

Se mere

P L A D S  /  Å R E

Badeværelse med sauna - og uovertruffen udsigt over fjeldet.

Fra saunaen med udsigt over fjeldet lægger de dagens plan, og én ting er sikkert: Ingen dage er ens.

Besøg

Badeværelsesmøbler

GRAND Grip

GRAND Grip får sit minimalistiske design takket være grebet i mat sort, grå eller hvidlakeret aluminium. Og med en dybde på 45 cm får du plads til alt.

Se mere

Bruseløsninger

ARC Frame

Bruserserie i 8 mm glas med en stilfuld skinne i blankpoleret eller sortlakeret aluminium, der indrammer bruseroplevelsen.

Se mere

P L A D S  /  G O T L A N D

Et badeværelse for alle sanser - tæt på naturen på Gotland.

Følg med på en tur til Gotland og oplev et badeværelse for alle sanser. Spark dine sko af og kom ind!

Se badeværelset

kampagne

Brusekampagne

Kampagnen gælder hos alle vores forhandlere t.o.m. d. 31 august 2022.

 

Se mere

Badeværelser i grå toner

At indrette badeværelset i gråt er et stilfuldt valg og vil altid være in. Kombiner forskellige gråtoner med fx hvid, sort eller marmor – følelsen vil naturligvis være helt anderledes alt efter dine valg. Er følelsen for kold, kan du tilføje naturlige materialer som hør, rotting og træ, der blødgør og samtidig giver et trendy look. Selv grønne planter giver det grå badeværelse en harmonisk følelse.

Vælg vores egen udvalgte lysegrå farve "Still grey" til dit badeværelsesmøbel eller vælg din egen NCS.

Langt og smalt badeværelse

Se, hvordan Aston udnyttede formen og skabte deres drømmebadeværelse.

Se mere

Belysning i badeværelset

Skab et badeværelse, der fungerer både nat og dag.

Se mere

Badeværelsesmøbler

VISKAN Grip

VISKAN har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere tilvalg for at tilføje dit eget præg.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Små badeværelser

Indretning af små badeværelser kræver ekstra planlægning. Her får du vores 10 bedste tips.

Se mere

Badeværelse med farver

Dig, der er træt af hvidt, gråt og sort, kan glæde os over, at badeværelsestrenderne på markedet peger mere og mere mod farver end tidligere. Naturligvis ser vi meget af naturens varme toner i beige, cappuccino, brun og grøn, men også forskellige farver som lilla og blå finder vej ind i de nordiske badeværelser. Vores designere forventer, at vi vil se meget mere farve i badeværelset de kommende år.

Alle vores badeværelsesmøbler, håndklædetørrere og kroge kan bestilles i en NCS farve efter eget valg. Bare husk på, at farverne på skærmen kan afvige fra det faktiske resultat, så dobbelttjek altid farven hos en farvehandler, inden du afgiver din bestilling.

P L A D S  /  S T O C K H O L M

Med duften af ​​cappuccino - en badeværelsesoase midt inde i byen.

Lad dit nye badeværelse blive den private oase, hvor du kan tanke op og koble af, og lad det så vidt muligt afspejle din personlighed.

Se badeværelset

Alternativ for badeværelsesmøbler

INR Accent

Få dine badeværelsesmøbler malet i din yndlingsfarve, eller vælg en af ​​vores 6 accentfarver. Altid med vores holdbare TX-lak

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere

Badeværelsestrends

Nordic Tranquility

Her møder colonial blue skovgrøn og blandes op med en overflod af nuancer, som vi finder i den nordiske vildmark.

Se mere

Iconic Dots

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelsestrends

I 2022 fejer de mørke skove ind over de nordiske badeværelser, og vi byder badeværelsestrenden Nordic Woodlands velkommen med åbne arme.

Se mere

Konsument

INR Katalog 2022

Læs vores online-katalog, hente det hos en af vores forhandlere eller bestil det via vores formular, så får du det i din postkasse inden for et par dage.

Se mere

Konsument

kampagne

Kampagne på komplette bruse- og møbelpakker. Gælder hos alle forhandlere t.o.m. d. 31. august 2022.

Se mere