Spejlskabe med ikonisk design og smarte detaljer

Med et spejlskab fra INR får du smart opbevaring over vaskeskabet med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Effektiv LED-belysning, stikkontakter, magnetholder og indvendige spejle er inkluderet som standard, og der er mange flere tilvalg at vælge imellem. Alle vores spejlskabe er produceret i Sverige og specielt tilpasset til fugtige miljøer.

C I R C

Rundt spejlskab

Circ er markedets mest eksklusive og luksuriøse spejlskab med et trendy rundt spejl i 800 mm. Skabet fås i Premium White, tre forskellige egetræsfinér og i INR Accent - dette for at matche alle vores møbelserier. Bagsiden og hylderne inde i skabet kommer altid i Natural Oak.

Mere om Circ

S T A G E

Rektangulært spejlskab

Stage er et svensk fremstillet spejlskab med indvendige spejle og mange funktioner såsom magnet og stikkontakt. Stage er tilsluttet til rummets hovedkontakt. Ønsker du et spejlskab med dæmpbar belysning, skal du kigge på Stage Plus med touchpanel.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alle Stage

L Y S E N D E   I N N O V A T I O N E R

Intelligente funktioner, der får dit badeværelse til at udstråle wow

Følg lyset

Kundernes favoritter

Relaterbare sider

Spejl SCENE med justerbar sidebelysning.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
badrumsskåp

Serier

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Nogle ting du skal tænke på, når du vælger et spejlskab

Der er en række ting at tænke på, når du vælger dit nye spejlskab. Design, størrelse, men også hvilke funktioner du ønsker. Se nedenfor, hvordan vi tænker om vores spejlskabe.

Hvorfor vælge spejlskabe?

Måske tænker du på, om du vil have et spejlskab eller et almindeligt spejl. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Selvom et almindeligt spejl kan give et lidt mere luftigt indtryk, tilbyder et spejlskab værdifuld opbevaring bag lågerne - noget du aldrig kan få for meget af i dit badeværelse. Der er også andre fordele såsom stikkontakter og andre smarte funktioner.

Spejlskabe med smarte funktioner

Du kan næsten ikke undvære en stikkontakt i spejlskabet. At kunne oplade barbermaskinen eller tandbørsten direkte i skabet, mens du sover eller er på arbejde, er guld værd. En anden smart ting med vores spejlskabe er magnetholderen, hvor du kan fastgøre en pincet eller hårnåle. Vælg også et forstørrelsesspejl, som du fastgør på indersiden af ​​lågen.

Farve og form på spejlskabe

Forestiller du dig et firkantet spejlskab eller et rundt spejlskab? Runde spejle har aldrig været mere trendy end nu, og de fås faktisk som spejlskabe. Overvej også, om du vil have dit spejlskab i samme farve eller finér som dit vaskeskab, eller om du vælger et hvidt spejlskab.

Spejlskabe med belysning

Belysning i spejlskabet er A og O. Vælg et spejlskab, der både har topbelysning og underbelysning, så får du et rigtig flot spejlskab, der også er funktionelt. Det er praktisk ikke at skulle tænde lystet i loftet om aftenen, men at lade spejlskabet stå for belysningen. 

Spejlskabe fremstillet i Sverige

Mange spejlskabe fremstilles i udlandet, hvilket ikke nødvendigvis er forkert, men det bliver sværere at have fuld kontrol over hele produktionskæden. Vælg et spejlskab der er fremstillet i Sverige - det gavner både miljøet og dig på sigt, selvom det i første omgang kan koste lidt mere.

Spejlskabe med lang garanti

Det er værd at tænke over, hvor lang garantiperioden er for et spejlskab. I det fugtige badeværelsesmiljø bør du vælge et spejlskab, der garanterer at holde i mange år fremover, og som kommer med en lang garanti.