Spejlskabe med design og smarte detaljer

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring over møblet med et usædvanligt gennemtænkt interiør. Effektiv LED-belysning, strømstik, magnetholder og indvendige spejle medfølger, og der er mange flere tilvalg at vælge imellem. Alle vores spejlskabe er produceret i Sverige og specielt tilpasset fugtige miljøer.

Badeværelsesspejle

Unikt spejlskab

Ø:800 mm D:160 mm

Det eksklusive Circ spejlskab, med udgangspunkt i klassisk møbelhåndværk, oprindeligt designet til at matche Air Wood møbelserien, men passer til alle vore serier. Bag det asymmetrisk delte spejl med LED belysning, finder du 3 faste hylder på en bagvæg i ægte finér, Natural Oak. Strømstik, magnet og touchpanel til regulering af lysstyrke og farvetemperatur er standard i dette topudstyrede spejlskab. Tilvælg forstørrelsesspejl. Circ fås i Premium White, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak og Accent/NCS.

CIRC

Firkantede spejlskabe

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120 / 140

Stage er vores veludstyrede spejlskab med indvendige spejle og lækre funktioner som magnetholder og strømstik. Spejlskabet tilsluttes rummets kontakt. Stage fås i Premium White, Still Grey, Light Sand, Natural Oak, Dark Oak, Black Oak og Accent/NCS.

Ønsker du et spejlskab med flere muligheder i forhold til belysningen - f.eks. indvendig belysning og lysregulering - så skal du kigge på Stage Plus.

Alle Stage


Relaterbare sider

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere

Nogle ting du skal tænke på, når du vælger et spejlskab

Der er en række ting at tænke på, når du vælger dit nye spejlskab. Design, størrelse, men også hvilke funktioner du ønsker. Se nedenfor, hvordan vi tænker om vores spejlskabe.

Hvorfor vælge spejlskabe?

Måske tænker du på, om du vil have et spejlskab eller et almindeligt spejl. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Selvom et almindeligt spejl kan give et lidt mere luftigt indtryk, tilbyder et spejlskab værdifuld opbevaring bag lågerne - noget du aldrig kan få for meget af i dit badeværelse. Der er også andre fordele såsom stikkontakter og andre smarte funktioner.

Spejlskabe med belysning

Belysning i spejlskabet er A og O. Vælg et spejlskab, der både har topbelysning og underbelysning, så får du et rigtig flot spejlskab, der også er funktionelt. Det er praktisk ikke at skulle tænde lystet i loftet om aftenen, men at lade spejlskabet stå for belysningen. 

Spejlskabe fremstillet i Sverige

Mange spejlskabe fremstilles i udlandet, hvilket ikke nødvendigvis er forkert, men det bliver sværere at have fuld kontrol over hele produktionskæden. Vælg et spejlskab der er fremstillet i Sverige - det gavner både miljøet og dig på sigt, selvom det i første omgang kan koste lidt mere.

Spejlskabe med lang garanti

Det er værd at tænke over, hvor lang garantiperioden er for et spejlskab. I det fugtige badeværelsesmiljø bør du vælge et spejlskab, der garanterer at holde i mange år fremover, og som kommer med en lang garanti.