Håndvaskarmaturer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken model du vælger. Tag dig tid til at udforske vores håndvaskarmaturer i krom, sort og hvid. Hvert håndvaskarmatur er designet og testet, så du kan nyde mange års problemfri brug.

SLEEK

Med sit smukke designsprog og en overside i krom, hvid eller sort giver SLEEK et legende, men samtidig luksuriøs touch til dit badeværelse. Armaturet fås i en høj og lav variant - den lave i en helt mat hvid og mat sort variant. Lad farverne i badeværelset guide dig til hvilken du vælger.

Krom - Hvid – Sort

Se alle

POSH

For dig der gerne vil have at armaturet synes lidt ekstra, har vi udviklet POSH. Vrid og drej grebet, og se, hvordan vandet strømmer i en blød og stilfuld bue. POSH er det oplagte valg for dig, der godt kan lide den lidt landlige stil eller bare leder efter et selvsikkert armatur i retrostil.

Krom – Messing

Se alle

STRICT

STRICT lokker med lige linjer og skarpe hjørner. Et moderne håndvaskarmatur med lidt ekstra attitude, der passer til vaskeskabe med et lidt strammere udtryk. Match med en brusesystemet EASE i bruseren.

Krom – Sort

Se alle

CASUAL

CASUAL er et ægte allround håndvaskarmatur, der passer til de fleste stilarter.

Krom

Se alle

Håndvaskarmatur

SLEEK

Med sit smukke formsprog og overflade i krom, hvid eller sort tilfører SLEEK et legende og på samme tid luksuriøst touch til hele dit badeværelse. SLEEK fås også i en helt mat hvid og mat sort version.

Krom Sort Hvid

Fra 2 290 kr.

Tilbehør

Vandlås med Easy-Clean og Pop-up

Vandlås med Easy-Clean og Pop-up – til håndvaske med overløbshul

Fra 490 kr.

Håndvaskarmatur

STRICT

Et håndvaskarmatur med et kantet look i krom eller mat sort finish. Et oplagt valg til dig, der foretrækker stramme linjer i badeværelset, og som elsker det kantede look hos brusevæggene i serierne ARC og EPIC.

Krom Sort

Fra 2 490 kr.

Håndvaskarmatur

POSH

Elegante POSH tiltrækker sig opmærksomhed, uanset hvor det er placeret, og er det oplagte valg ti dig, der foretrækker en landlig stil eller bare er på udkig efter et selvsikkert armatur i retrostil.

Messing Krom

Fra 2 490 kr.

Andre har også besøgt

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere