Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil. Glem ikke at supplere med kroge fra samme serie.

BOW

Red Dot-prisvindende BOW bukker indbydende og ser lige så godt ud med eller uden håndklæde. BOW fås i flere designkombinationer og med valgfri semi-mat NCS-farve på frontstykket. LED-lyset i bunden, som er rettet mod gulvet, er en dejlig funktion, der giver behageligt lys i mørket. Match med kroge i samme design.

Mat hvid - Matbørstet - Blankpoleret - Mat sort - Valgfri NCS/RAL
med bagstykke i mat hvid eller mat sort

Mere om BOW

LINE

Håndklædetørreren LINE er med sin ikoniske blå LED-lysstribe øverst og overlegne evne til at passe ind overalt, et af vores mest elskede produkter. Vælg mellem blankpoleret og matbørstet stål, messing, hvid og mat sort, eller hvorfor ikke din egen yndlingsfarve på NCS-skalaen. Match med kroge i samme finish.

Blankpoleret - Matbørstet - Mat hvid
Mat sort - Messing - Valgfri NCS/RAL

Mere om LINE

MARK

MARK er den strammere version af den klassiske LINE - i et design, der matcher armaturerne i bruserserien ARC og TRAC og håndvaskarmaturet STRICT. Vælg mellem blankpoleret rustfrit stål og valgfri farve på NCS-skalaen. Match med håndklædekrog i samme formsprog.

Blankpoleret - Valgfri NCS/RAL

Mere om MARK

Håndklædetørrer

LINE

Originalen blandt lange smalle håndklædetørrere med sin ikoniske lysstribe øverst, som angiver aktiv position. LINE tørrer effektivt dit håndklæde og passer ind næsten hvor som helst.

Blankpoleret Matbørstet NCS Hvid Sort Messing

Fra 2 890 kr.

Håndklædetørrer

MARK

Den kantede version af håndklædetørreren LINE med samme ikoniske lysstribe øverst, der angiver aktiv position. MARK tørrer effektivt dit håndklæde og passer ind næsten hvor som helst.

Blankpoleret NCS

Fra 3 390 kr.

Håndklædetørrer

BOW

Designvinderen BOW er elektriske håndklædetørrere i flere farvekombinationer. Belysningen i bunden af håndklædetørreren er en stilfuld og praktisk detalje om aftenen.

Hvid Sort NCS Matbørstet Blankpoleret

Fra 4 090 kr.

Håndklædekrog

BOW

En stilfuld krog, der matcher BOW håndklædetørrer. Fås i samme finish som håndklædetørreren og i valgfri NCS-farve.

Hvid Matbørstet Sort Blankpoleret

Fra 490 kr.

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere