Bruseopbevaring

En perfekt bruseroplevelse kræver ekspertise inden for både design og materialer og orden. Nu løfter vi alle flaskerne op fra gulvet og op på væggene. Der placerer vi dem i stilfulde opbevaringsløsninger, der indeholder alt - og som skjuler mere, end man tror.

Hvilken er din personlige favorit: PILE, NEST eller CASE?

PILE

PILE er en opbevaringsløsning, der smelter ind i brusesløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen. Resultatet er en bruseopbevaring på indersiden af ​​bruseløsningen, der nemt gemmer alle i familiens shampooflasker.

Blankpoleret - Matbørstet - Mat hvid - Mat sort

Mere om PILE

CASE

Med sit stilfulde design er bruseopbevaringen CASE lige så stilfuldt alene som i en gruppe. Hvorfor ikke lade hvert familiemedlem have sit eget skab til deres produkter? CASE er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre.

Mat sort - Mat hvid

Mere om CASE

NEST

NEST holder dine flasker sikkert opbevaret på væggen i eller uden for bruseren. Vend den frostede dør ud for at åbne og få et godt overblik over dine produkter. NEST er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre. Bunden er udstyret med drænhuller for nem rengøring.

Mat hvid - Mat sort

Mere om NEST

Bruseopbevaring

PILE

PILE er en bruseopbevaringsløsning, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC-serien både med hensyn til design og funktion. Først monterer du PILE og derefter brusedøren inde i vægprofilen. Kan limes op.

Blankpoleret Sort Matbørstet Hvid

Fra 2 490 kr.

Bruseopbevaring

NEST

Et vægskab med ruminddelt låge til opbevaring i bruseren. Når du åbner skabet, vippes den frostede låge, så får et godt overblik over dine bruseprodukter. Kan limes op.

Sort Hvid

Fra 1 190 kr.

Bruseopbevaring

CASE

Et stilfuldt vægskab med låge med drejehængsler til opbevaring af flasker i brusekabinen. CASE fås i flere stilfulde farver og kan limes op.

Sort Hvid

Fra 790 kr.

Tilbehør,

Tilbehør

Med SAFE-FIX kan du trygt lime aluminiumsprofilen fast på væggen i stedet for at bore og skrue. SAFE-FIX giver også mulighed for demontering uden at efterlade mærker.

Fra 190 kr.

Andre har også besøgt

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Iconic Dots

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere