Iconic Dots

Bliv fortrolig med vores Iconic Dots, udvalgte designfavoritter til det nordiske badeværelse: ikoniske håndklædetørrere, der har vundet priser for deres design, stilfulde brusesystemer med verdensledende teknologi på indersiden og flere innovative opbevaringsløsninger, der holder flaskerne væk fra gulvet inde i bruseren.

 

Brusesystemer - Håndvaskarmaturer
Håndklædetørrere – Bruseopbevaring

Brusesystemer

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi de svensk-fremstillede brusesystemer MIST og EASE - et resultat af nordisk design og teknik. Hvilken bliver din favorit?

Få kendskab

Håndvask­armaturer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken model du vælger. Tag dig tid til at udforske vores håndvaskarmaturer i flere farver.

Få kendskab

LINE

Håndklæde­tørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Få kendskab

BOW

Bruse­opbevaring

En perfekt bruseroplevelse kræver ekspertise inden for både design og materialer og orden. Oplev vores opbevaringsløsninger til brusebadet.

Få kendskab

CASE

PILE

Andre har også besøgt

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere