Steel Voyage

Steel Voyage High til ovenpåliggende håndvaske, er et minimalistisk og samtidig eksklusivt håndvaskarmatur fremstillet i rustfrit stål og derfor blyfri. Match med bundventil Steel Pop-up Universal Duo.

VOYAGE HIGH   VOYAGE LOW

INR Unleashead er en Match made in heaven™ til badeværelsets mest essentielle metaller
Produkter

Unleashed giver dig et farvematchet og komplet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevæg, hovedbruser, håndklædetørrer og blandingsbatteri til håndvask.

Sleek

Med sit smukke designsprog giver Sleek et legende, men samtidig luksuriøs touch til dit badeværelse. Match med Pop-op i samme farve. Lad farverne i badeværelset guide dig til hvilken du vælger.

SLEEK

Posh

For dig der gerne vil have at armaturet synes lidt ekstra, har vi udviklet Posh. Vrid og drej grebet, og se, hvordan vandet strømmer i en blød og stilfuld bue. Posh er det oplagte valg for dig, der godt kan lide den lidt landlige stil eller bare leder efter et selvsikkert armatur i retrostil.

POSH

Xt

Xt er et håndvaskarmatur med et slankt, minimalistisk design i en høj og lav variant. Armaturet er lavet af forkromet messing og passer til de fleste møbler, stilarter og badeværelser.

XT HIGH   XT LOW

Casual

Med sit klassiske design passer Casual til alle vores møbler og opfylder sin funktion med velbehag. Et ægte allround armatur, der fungerer i de fleste sammenhænge og stilarter.

CASUAL

Relaterbare sider

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Serier

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet MIST - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere
Spejl SCENE med justerbar sidebelysning.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere