Håndvaskarmaturer i rustfrit stål og med  ikonisk design

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken model du vælger. Match med pop-up'en i samme finish for en ensartet rød tråd i badeværelset. Alle vores håndvaskarmaturer er designet og testet, så du kan nyde mange års problemfri brug.

Alle håndvaskarmaturer

Steel Voyage

Steel Voyage High til ovenpåliggende håndvaske, er et minimalistisk og samtidig eksklusivt håndvaskarmatur fremstillet i rustfrit stål og derfor blyfri. Match med bundventil Steel Pop-up Universal Duo.

VOYAGE HIGH   VOYAGE LOW

Sleek

Med sit smukke designsprog giver Sleek et legende, men samtidig luksuriøs touch til dit badeværelse. Match med Pop-op i samme farve. Lad farverne i badeværelset guide dig til hvilken du vælger.

SLEEK

Posh

For dig der gerne vil have at armaturet synes lidt ekstra, har vi udviklet Posh. Vrid og drej grebet, og se, hvordan vandet strømmer i en blød og stilfuld bue. Posh er det oplagte valg for dig, der godt kan lide den lidt landlige stil eller bare leder efter et selvsikkert armatur i retrostil.

POSH

Xt

Xt er et håndvaskarmatur med et slankt, minimalistisk design i en høj og lav variant. Armaturet er lavet af forkromet messing og passer til de fleste møbler, stilarter og badeværelser.

XT HIGH   XT LOW

Casual

Med sit klassiske design passer Casual til alle vores møbler og opfylder sin funktion med velbehag. Et ægte allround armatur, der fungerer i de fleste sammenhænge og stilarter.

CASUAL

Håndvask til VISKAN Solid 100 ovenfra. Håndvaskarmatur CASUAL. Spejl LOOX 70.

Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet Mist - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere