Energivenlige håndklædetørrere med ikonisk design

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil. Glem ikke at supplere med kroge fra samme serie.

Hvilken af vores håndklædetørrere bliver din personlige favorit: LINE eller BOW?

Håndklædetørrere

LINE

Håndklædetørreren LINE er med sin ikoniske blå LED-lysstribe øverst og overlegne evne til at passe ind overalt, et af vores mest elskede produkter. Vælg mellem flere smukke metaller, eller hvorfor ikke din egen yndlingsfarve på NCS-skalaen. Match med kroge i samme finish.

Effekt 29 W

Læs mere om LINE

Produkter

Slip din kreativitet løs i badeværelset

Unleashed giver dig et farvematchet og komplet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevæg, hovedbruser, håndklædetørrer og blandingsbatteri til håndvask.

Unleashed

LINE hænger bedst i par eller i grupper af tre.
Match med kroge i samme serie og finish.

Håndklædetørrere

BOW

Den Red Dot Award-vindende BOW buer indbydende og er lige så stilfuld med som uden håndklæde. BOW opvarmer frottéen energivenligt men effektivt, fordi håndklædet hænger frit og derfor tørrer hurtigere end foldet. BOW fås i flere udførelser.

Effekt 34 W

Læs mere om BOW

BOW giver en stemningsfyldt diskret belysning i rummet. Vælg mellem flere lækre metaller eller hvorfor ikke vælge en valgfri NCS?

Håndklædetørrer

LINE

LINE-håndklædetørrer er, med sin ikoniske blå LED-lysstribe øverst og suveræne evne til at passe ind overalt, et af vores mest elskede produkter.

Matte Black Polished Valgfri NCS

Fra 3 190 kr.

Håndklædetørrer

BOW

Designvinderen BOW er elektriske håndklædetørrere i flere farvekombinationer. Belysningen i bunden af håndklædetørreren er en stilfuld og praktisk detalje om aftenen.

Matte White Matte White / Brushed Black Hvid og valgfri NCS Sortbørstet og valgfri NCS Brushed Black
Matte White / Matte Brushed Matte White / Polished Brushed Black / Matte White Brushed Black / Matte Brushed Brushed Black / Polished

Fra 4 090 kr.

Håndklædekrog

BOW

En stilfuld krog, der matcher BOW håndklædetørrer. Fås i samme finish som håndklædetørreren og i valgfri NCS-farve.

Matte White Matte Brushed Brushed Black
Polished

Fra 490 kr.

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere