Energivenlige håndklædetørrere med ikonisk design

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil. Glem ikke at supplere med kroge fra samme serie.

Hvilken af vores håndklædetørrere bliver din personlige favorit: LINE eller BOW?

Håndklædetørrere

LINE

Håndklædetørreren LINE er med sin ikoniske blå LED-lysstribe øverst og overlegne evne til at passe ind overalt, et af vores mest elskede produkter. Vælg mellem flere smukke metaller, eller hvorfor ikke din egen yndlingsfarve på NCS-skalaen. Match med kroge i samme finish.

Effekt 29 W

Læs mere om LINE

INR Unleashead er en Match made in heaven™ til badeværelsets mest essentielle metaller
Produkter

Slip din kreativitet løs i badeværelset

Unleashed giver dig et farvematchet og komplet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevæg, hovedbruser, håndklædetørrer og blandingsbatteri til håndvask.

Unleashed

Håndklædekrog LINE i Matte Black.

LINE hænger bedst i par eller i grupper af tre.
Match med kroge i samme serie og finish.

Håndklædetørrere

BOW

Den Red Dot Award-vindende BOW buer indbydende og er lige så stilfuld med som uden håndklæde. BOW opvarmer frottéen energivenligt men effektivt, fordi håndklædet hænger frit og derfor tørrer hurtigere end foldet. BOW fås i flere udførelser.

Effekt 34 W

Læs mere om BOW

BOW giver en stemningsfyldt diskret belysning i rummet. Vælg mellem flere lækre metaller eller hvorfor ikke vælge en valgfri NCS?

Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Badeværelsesplanlægning

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere