< >

LINC Original

Form og funktion i perfekt balance

Svenskfremstillet LINC Original er en bruserserie i 6 mm hærdet sikkerhedsglas, der skaber muligheder i hele rummet. Serien giver dig næsten ubegrænsede valgmuligheder med mange forskellige typer glas og med det vendbare, patenterede løftehængsel er en ekstra smart funktion. Vælg mellem en eller flere døre og faste vægge, hvoraf mange kan tilpasses og skæres uden ekstra omkostninger. LINC har udskiftelige tætningslister og magnetiske lister som standard, hvilket minimerer vandstænk.

Detaljer

Glas

6 mm

Mål

Målene justeres uden beregning både i bredde og højde inden for specifikke mål. Glasset kan også skæres i en vinkel, hvor konstruktionen tillader det.

Farve valgmuligheder

LINC Brusehjørne

LINC Angel med to lige døre og søstermodellen Niagara med sine buede døre, er to af vores mest elskede brusehjørner. Og det er ikke mærkeligt: ​​du kombinerer de forskellige mål på dørene frit og kan nemt folde dørene ind mod væggen, når du ikke er i bad. Begge brusehjørner kan kombineres med PILE Bruseropbevaring og limes uden at bryde forseglingslaget.

Se alle LINC

PILE BRUSEOPBEVARING

PILE er en bruseropbevaring, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen. Kan også limes op med SAFE-FIX.

Læs mere om PILE

Produkter

Løftemekanismen er patenteret for dets overlegne design og funktion og løfter døren 7 mm i åben position, hvilket letter rengøringen. Alle bruseløsninger i LINC kan limes op med SAFE-FIX.

Læs mere om SAFE-FIX

Bruseløsning ved vindue

LINC Monument er en smuk løsning, hvor vægprofilen kan placeres helt ind til ​​hjørnet og dermed give dig en meget rummelig bruseløsning, samtidig med at du beskytter badeværelsesvinduet mod fugt.

LINC Monument

Brusehjørne

LINC Angel

Et funktionelt brusehjørne med to lige foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC Angel fås i faste standardmål, som du frit kan kombinere, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Matbørstet Hvid Sort

Fra 6 790 kr.

Brusehjørne

LINC Niagara

Et funktionelt brusehjørne med to buede foldedøre i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC Niagaras døre kan frit kombineres og monteres på brusekabiner med stort set hvilket som helst mål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Blankpoleret Sort Hvid Matbørstet

Fra 6 790 kr.

Brusevæg

LINC 2 Original

En brusedør i 6 mm glas med udskiftelige tætningslister til den lille niche. Svenskfremstillede LINC fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Hvid Blankpoleret Matbørstet

Fra 4 590 kr.

Brusevæg

- LINC 13 Original

Et funktionelt brusehjørne med en fast væg med en dør i 6 mm glas og med udskiftelige tætningslister. Svenskfremstillede LINC 13 fås i faste standardmål, men fås også i specialmål. Kombiner med bruseopbevaringen PILE. Kan limes op.

Sort Hvid Blankpoleret Matbørstet

Fra 6 790 kr.

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din nye drømmebruser.

 

Skab din bruser i bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Bruseværkstedet

Lige, skrå eller med fordybninger i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruser

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Mere om glas

Produkter

Et greb eller håndtag indgår når du køber din bruser. Se hvilke alternativer du har at vælge imellem.

Greb og håndtag

PILE er en bruseropbevaring, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen.

Læs mere om PILE

Produkter

Med SAFE-FIX limes aluminiumsprofilen sikkert op på væggen i stedet for at bore og skrue. SAFE-FIX muliggør også demontering uden at efterlade mærker.

Læs mere om SAFE-FIX

#ICONICBYME

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Iconic Dots

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet MIST - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere

Iconic Dots

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Iconic Dots

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere