Linc Flex

Fold sammen, når du træder ind. Fold ud for at lukke til. Linc Flex blev skabt for at spare plads i det lille badeværelse. Seriens design kombinerer løfteprofilen fra Linc Original med det specielle foldebeslag, der giver dig mulighed for at folde døren dobbelt. Som alle brusekabiner i Linc kan løsningerne i Linc Flex limes op med Safe-Fix. På denne måde bevares vådrumssikringen intakt.

Glas

6 mm

Mål

Specialmål kan tilpasses i både bredde og højde inden for specifikke målintervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres skråt, hvor konstruktionen tillader det.

Profiler og beslag

Blankpoleret Matbørstet Sort
Linc Flex-hængslet limes på ydersiden af glasset, hvilket betyder en helt glat inderside. Denne teknologi er unik for INR og gør rengøringen lettere.

Let at holde rent

LINC Flex-hængslet limes på ydersiden af glasset, hvilket betyder en helt glat inderside. Denne teknologi er unik for INR og gør rengøringen lettere. Mellem glas, døre og ved gulvet er der tætningslister, som kan udskiftes efter behov.

Byg din egen bruseløsning i vores bruseværksted

I vores bruseværksted kan du nemt bygge din bruseløsning. Start med målene og vælg derefter glas, finish og eventuelle åbningsmuligheder. Prøv at åbne og lukke dørene for at se, hvor meget plads løsningen optager. Gem dokumentet og tag det med til en forhandler, som vil hjælpe dig videre.

Kom i gang med at bygge


Vælg og byg din bruseløsning

Linc Flex findes i forskellige modeller til placering i hjørne, niche, midt på væggen eller på kanten af ​​badekarret. Her er et udvalg. Vælg en model for at komme i gang med at bygge din bruseløsning i vores bruseværksted.

Alle Linc Flex


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 


Alternativer og tilvalg

De fleste af vores bruseløsninger byder på masser af alternativer og tilvalg for tilpasning på forskellige måder. Se mulighederne igennem og kom et skridt nærmere til din nye bruseløsning.

Bruseglas

Alle vores bruseglas er hærdet, hvilket gør det væsentligt stærkere end almindeligt glas. Her kan du læse mere om de muligheder, vi tilbyder. Se mere

Greb

Et greb eller håndtag medfølger, når du køber din bruseløsning. Find ud af, hvilke muligheder der findes, til netop din brusemodel. Se mere

Materialer

Vi arbejder kun med de bedste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del af vores udviklingsarbejde. Se mere

Bruseopbevaring

Fuldend bruserummet med rummelig opbevaring til flasker og andet. Vælg mellem flere stilfulde varianter. Se mere

Produktet kan limes op med Safe-Fix, som du køber separat.

Borefri montering

I stedet for at bore og skrue limer du bruseprofilen eller bruseopbevaringen fast på væggen. Safe-Fix muliggør også demontering uden at efterlade mærker. Safe-Fix

Bruseskrabere

Gør dig det til en vane at tørre skrabe efter badet, så gør du det vanskeligere for kalk og sæberester at sætte sig fast. Vælg mellem to varianter. Se mere

Bundlister er inkluderet som standard.

Servicekit

Brusevæggens magnet- og tætningslister er nemme at skifte. Servicekit kan købes hos din nærmeste forhandler. Se mere


Relaterbare sider

Det patenterede Linc-hængsel.

Linc Original

Bruseserie i 6 mm glas, hvor muligheder findes, til stort set alle behov. I Linc Original finder vi et par af vores mest elskede løsninger.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromisløs bruseserie med sofistikerede indrammede detaljer, der imponerer både design- og teknologielskere.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores fem bruseserier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille ned specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere