< >

LINC Flex

En smartere indgang til det lille rum

Fold ind, når du træder ind. Fold ud for at lukke. LINC Flex er sandsynligvis vores smarteste serie af bruseløsninger og er velegnet til det virkelig trange rum. Takket være kombinationen af ​​det patenterede LINC Original løftemekanisme og det smarte Flex-hængsel skabes noget helt unikt. Svenskfremstillet LINC Flex er lavet i 6 mm hærdet sikkerhedsglas og leveres med udskiftelige tætningslister og magnetlister som standard. LINC Flex kan kombineres med bruseopbevaringen PILE og limes op med SAFE-FIX.

Detaljer

Glas

6 mm

Mål

Specialmål tilpasses gratis i både bredde og højde inden for specificerede mål-intervaller (gælder ikke faste mål). Glasset kan også skæres i vinkel, hvor konstruktionen tillader det.

Farve valgmuligheder

Til de mindste rum

Foldedørene i LINC Flex er meget velegnede til de mindste rum og fås i flere varianter til placering i en niche og et hjørne. Vælg mellem faste dimensioner og fuldt tilpassede varianter. Test gerne dine egne mål på siden af ​​hver brusemodel og se, hvordan dørene åbnes og lukkes.

Se alle LINC Flex

Nem rengøring

Da LINC Flex hængslerne er placeret på ydersiden af ​​glasset, har bruseglasset en helt glat inderside, hvilket gør rengøringen lettere. Gennemsigtige lister mellem glasset og mod gulvet holdes tæt når det er vådt.

Se alle LINC Flex

Produkter

Løftemekanismen er patenteret for dets overlegne design og funktion og løfter døren 7 mm i åben position, hvilket letter rengøringen. Alle bruseløsninger i LINC kan limes op med SAFE-FIX.

Læs mere om SAFE-FIX

badeværelse på 4 kvm

Træk i håndtaget, lad døren foldes i midten og træd ind. Hjørnemodellerne i LINC Flex passer særligt godt, når øvrige badeværelsesmøbler placeres lige ved siden af ​​bruseløsningen, eller hvor gulvpladsen er begrænset - et gulvareal ned til 4 kvm er fuldt ud muligt. Se LINC Angel Flex, og du vil forstå, hvad vi mener. Du er velkommen til at prøve med dine egne mål på produktsiden og se, hvordan dørene åbnes og lukkes.

Se alle LINC Flex

PILE BRUSEOPBEVARING

PILE er en bruseropbevaring, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen. Kan også limes op med SAFE-FIX.

Læs mere om PILE

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din egen ikoniske drømmebruser.

 

Byg din ikoniske bruseløsning i Bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Åbne Bruseværkstedet

Lige, vinkler eller udskæringer i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruseløsning

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Vores glas

Et greb eller håndtag indgår når du køber din bruser. Se hvilke alternativer du har at vælge imellem.

Greb og håndtag

Med SAFE-FIX limes aluminiumsprofilen sikkert op på væggen i stedet for at bore og skrue. SAFE-FIX muliggør også demontering uden at efterlade mærker.

Læs mere om SAFE-FIX

PILE er en bruseropbevaring, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen.

Læs mere om PILE

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Gode ​​råd når du planlægger et badeværelse

Når du skal planlægge et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet guider, tips og tjeklister som vi tror at du vil have glæde af, i din badeværelsesplanlægning.

Se mere