< >

EPIC

Nordens mest
eksklusive brusere

I en udsøgt kombination af design og teknologi tilbyder EPIC de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejelige hængsler, der drejer let som en fjer rundt om sin egen akse. EPIC imponerer med sin vægt og præcision og tager udtrykket i dit badeværelse til et nyt niveau.

EPIC I NISCH

Nicheløsningerne i EPIC er unikt elegante med drejeligt glas, der på trods af sin vægt roterer let, 360 ° omkring sin egen akse. Plus-modellerne kan bestilles op til 2700 mm.

Se alle EPIC

På Plus-modellerne monteres glasset med loft- og gulvbeslag, hvilket giver glasset en luftig og flydende følelse. Modellerne uden Plus i navnet leveres med et stabiliserende tværstykke, der holder drejhængslet og glasset i et sikkert greb.

EPIC i HÖRNA

EPIC 13 er Nordens mest eksklusive brusehjørne med en solid væg og en drejelig ophængt dør skabt i 10 mm glas og med en teknisk præcision, der imponerer. Test og tilpas til dine nøjagtige mål.

Se alle EPIC

EPIC 13 kommer med en stabiliserande överliggare som håller pivotgångjärnet och glaset i ett säkert grepp.

Brusevæg

EPIC 13

Her ser du Skandinaviens mest eksklusive brusehjørne med en dør med drejehængsler og en fast væg i 10 mm glas fremstillet med en imponerende teknisk præcision i håndværket. Test og tilpas til lige præcis dine mål.

Blankpoleret

Fra 22 090 kr.

Brusevæg

EPIC 1

En utrolig elegant bruseløsning med drejeophængt glas, der trods sin vægt drejer så let som en fjer 360° omkring sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive bruseserie fremstillet i 10 mm glas og med en imponerende teknisk præcision i håndværket.

Blankpoleret

Fra 18 390 kr.

Brusevæg

EPIC 1 Plus

En utrolig elegant bruseløsning med drejeophængt glas fra gulv til loft, der trods sin vægt drejer så let som en fjer 360° omkring sin egen akse. EPIC er Nordens mest eksklusive bruseserie fremstillet i 10 mm glas og med en imponerende teknisk præcision i håndværket.

Blankpoleret

Fra 20 090 kr.

Brusevæg

EPIC 4

Nordens mest eksklusive nicheløsning med en dør med drejehængsler og en væg i 10 mm glas fremstillet med en teknisk præcision i håndværker, der imponerer. Åbn døren og oplev, hvordan den trods sin vægt drejer så let som en fjer omkring sin egen akse.

Blankpoleret

Fra 22 990 kr.

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din nye drømmebruser.

 

Skab din bruser i bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Bruseværkstedet

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Mere om glas

Lige, skrå eller med fordybninger i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruser

#iconicbyme

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Iconic Dots

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet MIST - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere

Iconic Dots

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Iconic Dots

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere