Edge

Det gyldne snit mellem design, funktion og teknologi i en elegant indramning, sætter bruseløsningen i rummets absolutte fokus. Industriel, retro eller minimalisme – Edge-stilen skaber du, når du vælger glas og finish. Profilfarven Stone skaber en harmonisk atmosfære sammen med lyse toner, naturfarver og armturer i rustfrit stål. Hvis du deriod ønsker at gå mere mod det industrielle look, skal du vælge profilfarven Onyx med Clear, Smoke eller det riflede Sway glas.

Glas

6 mm

Mål

Findes i både faste mål og specialmål. Højde 2150 mm. Edge 20 Plus kan du få op til 2700 mm.

Finish

Sort Stone

Byg din egen bruseløsning i vores bruseværksted

I vores bruseværksted kan du nemt bygge din bruseløsning. Start med målene og vælg derefter glas, finish og eventuelle åbningsmuligheder. Prøv at åbne og lukke dørene for at se, hvor meget plads løsningen optager. Gem dokumentet og tag det med til en forhandler, som vil hjælpe dig videre.

Kom i gang med at bygge

Kompromisløst brusedesign

Edge indtager sin plads i badeværelset som et smukt maleri, indrammet i anodiseret aluminium i to forskellige finish. Rammens unikke konstruktion skaber et spændende skyggespil mod væggen. Du skaber selv oplevelsen og udtrykket, når du vælger glas og profilfarve. Profilfarven Stone skaber en harmonisk atmosfære sammen med lyse toner, naturfarver og armturer i rustfrit stål. Hvis du deriod ønsker at gå mere mod det industrielle look, skal du vælge profilfarven Onyx med Clear, Smoke eller det riflede Sway glas.

Innovation med præcision

Kernen i Edge er glasprofilen med akslen i rustfrit stål - et glimrende eksempel på perfektionen i mekanikken, der kendetegner serien. Rammeprofilens hjørner i massiv aluminium, i en innovativ konstruktion der skjuler alt anden en glatte flader. Tag et nærmere kig og du vil se forskellen. Edge samles på vores eget bruseværksted i Malmø nøje kontrolleret, ned til mindste detalje. Glasset fremstilles og hærdes i Småland - en garanti for høj svensk kvalitet.

Smarte funktioner

Modellerne med døre, hæves diskret når den åbnes, og slutter helt tæt mod gulvet i lukket posititon, takket være den skjulte tætningliste, der er integreret i rammeprofilen. Glassets placering i profilen, ligger trukket helt ind mod bruseren, det forstærker udtrykket med den markante ramme og letter samtidig rengøringen. En anden smart detalje der bør nævnes, er det integrerede vægbeslag til stabilisering af faste sektioner, et unikt alternativ til traditionelle loft- eller vægstænger.

Passer ind

Højden på Edge er 2150 mm, hvilket er lidt højere end de fleste andre bruseløsninger. Hvis du vælger Edge 20 Plus, kan du få den helt op til loftet, på 2700 mm. Det smarte design gør det også muligt at installere Edge, selv når væggene ikke er helt i lod. Rørgennemføringen ved udenpå liggende rør er mulig op til 30 mm ind i vægprofilen. Skrues eller limes op med Safe-Fix.


Vælg og byg din bruseløsning

Edge fås i flere modeller til placering i hjørnet eller midt på væggen. Vælg en model for at komme i gang med at bygge din bruseløsning i vores bruseværksted.

Alle Edge


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 


Alternativer og tilvalg

De fleste af vores bruseløsninger byder på masser af alternativer og tilvalg for tilpasning på forskellige måder. Se mulighederne igennem og kom et skridt nærmere til din nye bruseløsning.

Bruseglas

Alle vores bruseglas er hærdet, hvilket gør det væsentligt stærkere end almindeligt glas. Her kan du læse mere om de muligheder, vi tilbyder. Se mere

Materialer

Vi arbejder kun med de bedste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del af vores udviklingsarbejde. Se mere

Produktet kan limes op med Safe-Fix, som du køber separat.

Borefri montering

I stedet for at bore og skrue limer du bruseprofilen eller bruseopbevaringen fast på væggen. Safe-Fix muliggør også demontering uden at efterlade mærker. Safe-Fix

Servicekit

Brusevæggens magnet- og tætningslister er nemme at skifte. Servicekit kan købes hos din nærmeste forhandler. Se mere

Bruseskrabere

Gør dig det til en vane at tørre skrabe efter badet, så gør du det vanskeligere for kalk og sæberester at sætte sig fast. Vælg mellem to varianter. Se mere

Bruseopbevaring

Fuldend bruserummet med rummelig opbevaring til flasker og andet. Vælg mellem flere stilfulde varianter. Se mere

Brusesystem

Fuldend brusevæggen med et brusesystem i samme høje kvalitet. Alle vores armaturer er typegodkendte og tilpasset nordiske krav til komfort og sikkerhed. Se mere


Relaterbare sider

Epic

I en udsøgt kombination af design og teknologi tilbyder Epic de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejelige hængsler, der drejer let som en fjer rundt om sin egen akse.

Se mere

Arc Frame

Bruserserie i 8 mm glas med en stilfuld skinne i blankpoleret eller sortlakeret aluminium, der indrammer bruseroplevelsen.

Se mere

Arc Original

Arc Original er vores mest tilpasningsdygtige bruseserie. Her får du store glasoverflader i 8 mm og med beslag i flere finisher.

Se mere