E D G E

Ikonisk brusedesign uden kompromisser

Edge er en kompromisløs bruseserie med sofistikerede indrammede detaljer, der imponerer både design- og teknologielskere. Edge rammer bruseverdenens gyldne snit mellem design, funktion og teknik med en æstetisk indramning - lidt højere end standarden.

Detaljer

Glas

6 mm

Mål

Findes i både faste mål og specialmål. Højde 2150 mm.

Finish

Sort Stone

Byg din brusevæg

I Edge finder du modeller til nicher og hjørner i både faste mål og specialmål. Vælg mellem ramme i anodiseret aluminium, der minder om rustfrit eller mat sort og masser af spændende glasmuligheder. Standardhøjden er 2150 mm, men du kan få den faste brusevæg Edge 20 Plus op til 2700 mm. Prøv dig frem i vores bruseværksted.

Kom i gang med at bygge


Alle brusevægge i Edge

Brushed Stainless er en klassisk finish, der oser af tidløst design og eksklusivitet.
Produkter

Skab stilen med Unleashed

Børstet rustfrit stål er en klassisk finish, der udstråler tidløst design og eksklusivitet. Vælg vores Steel Pleasure 2 brusesystem i denne finish til Edge in Stone. I samme kollektion er der også håndklædetørrere og håndvaskarmatur.

Unleashed


Brusesystemer

Brusehjørner til designelskeren

I Edge findes der to brusehjørner - med en eller to døre. Karakteristisk for begge varianter er det integrerede håndtag, som giver bruseløsningen en meget sofistikeret følelse. Skjulte tætningslister holder vandet på den rigtige side af glasset og er nemme at skifte. For det klassiske industrielle look skal du vælge mat sort Onyx med glasset Clear eller Smoke.

Edge brusehjørner


Materialer

Lækker retro med Sway

Tag gerne et ekstra kig på glasset Sway – et bølget glas, der giver badeværelset en smart og nutidig retro-følelse og kun fås til Edge. Kombiner med mat sort Onyx eller eksklusiv Stone, som begge tilføjer en masse personlighed til badeværelset.

Glas


Materialer

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Sæt dit personlige præg på bruseløsningen

Vores brusevægge kan tilpasses din personlige smag og stil på forskellige måder. Se på mulighederne og kom et skridt tættere på din nye bruseløsning.

Planlæg dit badeværelse

Digitale værktøjer

Skab dit ikoniske badeværelse i Møbelværkstedet og Bruseværkstedet. Tag dokumentet med til din forhandler.

Se mere
Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere
Bruseopbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Serier

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Relaterbare sider

Epic. Ti millimeter glas og drejebeslag oser af eksklusivitet.

Bruseløsninger

Epic

I en udsøgt kombination af design og teknologi tilbyder Epic de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejelige hængsler, der drejer let som en fjer rundt om sin egen akse.

Se mere

Bruseløsninger

Arc Frame

Bruserserie i 8 mm glas med en stilfuld skinne i blankpoleret eller sortlakeret aluminium, der indrammer bruseroplevelsen.

Se mere

Bruseløsninger

Arc Original

Svenskfremstillet Arc Original er vores mest tilpasningsdygtige bruseserie. Her får du store glasoverflader i 8 mm og med beslag i flere finish.

Se mere