E D G E

Ikonisk brusedesign uden kompromisser

EDGE er en kompromisløs bruseserie med sofistikerede indrammede detaljer, der imponerer både design- og teknologielskere. EDGE rammer bruseverdenens gyldne snit mellem design, funktion og teknik med en æstetisk indramning - lidt højere end standarden.

Detaljer

Glas

6 mm

Mål

Findes i både faste mål og specialmål. Højde 2150 mm.

Finish

Sort Stone

Rammebruseren til næste niveau

I serien finder du modeller til nicher og hjørner i både faste mål og specialmål. Vælg mellem ramme i anodiseret aluminium, der minder om rustfrit eller mat sort. Standardhøjden er 2150 mm, men du kan få den faste brusevæg EDGE 20 Plus op til 2700 mm.

Se alle EDGE

Brusehjørner til designelskeren

Der er to brusehjørner i serien - med en eller to døre. Karakteristisk for begge varianter er det integrerede håndtag, som giver bruseløsningen en meget sofistikeret følelse. Skjulte tætningslister holder vandet på den rigtige side af glasset og er nemme at skifte. For det klassiske industrielle look skal du vælge mat sort Onyx med glasset Clear eller Smoke.

EDGE brusehjørner

Smart retro med Sway

Tag gerne et ekstra kig på glasset Sway – et bølget glas, der giver badeværelset en smart og nutidig retro-følelse og kun fås til EDGE. Kombiner med mat sort Onyx eller eksklusiv Stone, som begge tilføjer en masse personlighed til badeværelset.

Vores glas

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din egen ikoniske bruseløsning.

Alternativer og tilvalg

 

 

Byg din ikoniske bruseløsning i Bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Åbne Bruseværkstedet

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.
Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Vores glas

Lige, vinkler eller udskæringer i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruseløsning

Andre har også besøgt

Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Serier

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet MIST - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere