B R I C

Nordens smukkeste brusekabiner

Bric giver dig ekstra frihed, når du skal vælge en brusekabine. Blandt vores fire modeller er der mulighed for justering i højden, skydedøre eller svingdøre og flere typer glas at vælge imellem. Det gennemtænkte enkle interiør, samt det stabile kar i støbt marmor, gør det den enkel at holde ren. Bagsiden af vores brusekabiner er i frostet glas for at skjule eventuelle rør på væggen.

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Brusekabiner med brusesæt og med eller uden integreret armatur

Profiler

Hvid

Brusekabiner med svingdøre

Bric tilbyder brusekabiner med ekstra glas og markedets største åbningsstørrelse på op til 800 mm takket være drejelige hængsler. Vælg mellem klart glas og den populære stripe og mellem greb og håndtag. Vælg også, om du vil have brusepanelet med armatur og brusesæt fra Mora eller kun brusersættet.

Alle Bric

Brusekaret er lavet af stabilt støbt marmor med hjul og en aftagelig front for at lette rengøringen.

Takket være de luksuriøse drejelige døre i 6 mm glas giver Bric dig et ekstra generøst åbningsmål. Fronten er aftagelig, hvilket forenkler rengøringen.

Brusekabiner med skydedøre

Bric 2 og 3 med skydedøre giver en mere traditionel brusekabine-følelse. Vælg om du vil have din brusekabine med brusepanel med integreret hovedbruser og termostatarmatur fra Mora eller kun brusesystemet. Bric 2 kan justeres i højden 1800–2140 - perfekt i sommerhuset eller i hjemmet.

Alle Bric

Alternativer og tilvalg

De fleste af vores bruseløsninger byder på masser af alternativer og tilvalg for tilpasning på forskellige måder. Se mulighederne igennem og kom et skridt nærmere til din nye bruseløsning.

Bruseskraber T.

Alternativ og tilvalg

De fleste af ​​vores brusevægge har mange valgmuligheder, hvad gælder glas, greb eller håndtag.

Se mere
Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere

Relaterbare sider

Brusehjørne Linc Angel Flex med bruseopbevaring Nest.

Linc Flex

Fold ind, når du træder ind. Fold ud for at lukke. De smarte foldedøre i LINC Flex er baseret på vores patenterede løftehængsler og diskrete foldehængsler i midten.

Se mere
Det patenterede Linc-hængsel.

Linc Original

Den svanemærkede bruserserie LINC Original tilbyder næsten ubegrænsede valgmuligheder med 6 mm glas i forskellige former og kvaliteter og det patenterede løftehængsel der er en ekstra smart funktion.

Se mere

Arc Original

Arc Original er vores mest tilpasningsdygtige bruseserie. Her får du store glasoverflader i 8 mm og med beslag i flere finisher.

Se mere

Funderet i høj kvalitet

En brusekabine er ikke blot et sted, hvor dagens bad foregår. En brusekabine er med til at forme badeværelset og give rummet dét intelligent indre, der kan gøre din daglige rutine på badeværelset perfekt. Det mener vi i hvert fald hos INR. Og netop derfor er INR’s BRIC-brusekabiner lig med velgennemtænkte baderum af den højeste kvalitet.

Vores BRIC-brusekabiner er blandt lavet med stabile kar i støbt marmor, som giver associationer til de gråblå, nordiske fjorde og udstråler ren luksus - samtidig med at marmorkarret nemt holder kabinen ren. På bagsiden af BRIC-brusekabinerne finder du derudover frostet glas, der smukt - og praktisk - skjuler eventuelle rør på væggen. Sådan kombinerer vi det smukke ydre med det praktiske og velgennemtænkte indre i vores BRIC-brusekabiner.

En brusekabine tilpasset til dine nordiske behov

Du kan tilpasse de fleste af vores brusekabiner, brusevægge og brusesystemer til din personlige smag og dine daglige behov. Vores BRIC-brusekabiner kan blandt andet justeres i forhold til både døre, glas, finish og greb. Sådan får du det luksuriøse baderum til at passe perfekt til netop dig.

Skønne svingdøre

Har du behov for, at din nye drømmebruser åbner til et forfriskende bad på mest ekstravagant vis? Så kan du kombinere din BRIC-brusekabine med ekstra glas, markedets største åbningsstørrelse på op til 800 millimeter og drejelige hængsler. Eller blot bruge nogle af kombinationerne. Det generøse åbningsmål og den aftagelige front sørger for eksempel for at forenkle hverdagen såvel som rengøringen.

Smukke skydedøre

Er du til de traditionelle tendenser, der kan give et klassisk touch til indretningen? I så fald bør du vælge BRIC 2 eller BRIC 3 med skydedøre. Her får du dit nye og innovative baderum i genkendelig indpakning med klassiske skydedøre. Samtidig kan du kombinere den fleksible ramme med dét brusepanel og dén højde, der passer bedst. Blandt andet kan bruseren fås med integreret hovedbruser og termostatarmatur, mens højden kan justeres fra 1800 millimeter til 2140 millimeter.

Glas

Er du mest til dramatisk glas eller klassisk klart glas? Hos INR kan du vælge at få din BRIC-brusekabine med elegant glas, der klar viser det smukke armatur og nordiske brusesystem frem. Du kan også få din BRIC-brusekabine med brusedøre af frostet glas, der skærmer og tilføjer en ekstra tryg dimension til bruset og det forfriskende bad.

Uanset hvilken glastype du vælger til din brusekabine, så kan du være sikker på, at døren er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. Sådan får du altid den højeste kvalitet hos INR - lige efter dine personlige præferencer.

Greb og håndtag

De forskellige greb og håndtag, som indgår, når du køber en bruseløsning fra INR, kan se ud på flere forskellige måder: Bløde som bjergtoppen, skåret som klippens tinde og med nuancer, som man kun finder i Norden. Hos INR er vores produkter nemlig altid inspireret af den fantastiske billedverden, der udspiller sig i naturen i de nordiske lande.

Så hvad med de forførende cirkler, der blødt og indirekte omkranser brusedørens greb? Fforetrækker du i stedet det lange, stilrene greb eller den matte firkant, som understreger badets markante stil? I din BRIC-brusekabine kan du vælge et alternativt håndtag eller greb, så du får netop den stil ind på dit badeværelse og i din nye brusekabine, som understøtter dig bedst.

BRIC til det mindre badeværelse

Den store fordel ved en brusekabine fra BRIC er, at karret fanger det strømmende vand på mest luksuriøs vis. Det er blandt andet en favør til dig, hvis badeværelsetsgulv er en smule trangt. Karret i marmor kan således både indramme de forfriskende badestunder, samtidig med at det mindsker risikoen for fugtproblemer.

Samtidig giver den skønne BRIC-brusekabine det mindre badeværelse et flot og gennemtænkt badehjørne, som både skærmer og indrammer. På den måde kan du indrette dit mindre badeværelse i forskellige, inddelte områder, så hver en kvadratmeter har en gennemtænkt funktion - tilpasset lige til dig. Og ved at kombinere det med vores runde spejl eller spejlskabe kan du også tilføje en større og rumlig dimension til den mindre plads.

Alle brusekabiner fra INR er Nordens bedste

Du finder den lange garanti og de fantastiske materiale i alt, som INR laver. Vi har nemlig stor erfaring med alle baderummets aspekter - og det har vi haft siden 1988. Af den grund bygger vores både vores betagende brusevægge og tillokkende badetilbehør på vores mangeårige kendskab til at designe kvalitetsbade til både private hjem, hoteller og offentlige miljøer.

INR placerer dig således under forfriskende badsystemer i Nordens bedste kvalitet. For vores brusekabiner og badeløsninger har altid kunnet løfte stilen og kvaliteten til et helt nyt og luksuriøst niveau.

Sortimentet på siden i dag emmer således stadig af stil og særlige egenskaber. Her finder du alt fra funktionelle hjørner og eksklusive detaljer til stilfulde buer og innoverende features. Det giver muligheder i særklasse, når der skal nyt inventar til det luksuriøse badeværelse. Hos os sidder forskellen derfor i detaljerne - og det vil du kunne mærke fra den første forfriskende dråbe i en af vores mange bad- og brusemodeller.