Brusekabine BRIC 4.

BRIC Brusekabiner

Nordens smukkeste brusekabine

BRIC giver dig ekstra frihed, når du skal vælge en brusekabine. Blandt vores fire modeller er der mulighed for justering i højden, skydedøre eller svingdøre og flere typer glas at vælge imellem. Det gennemtænkte enkle interiør, samt det stabile kar i støbt marmor, gør det den enkel at holde ren. Bagsiden af vores brusekabiner er i frostet glas for at skjule eventuelle rør på væggen.

Detaljer

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Brusekabiner med brusesæt og med eller uden integreret armatur

Profiler

Hvid

Svingdøre

BRIC tilbyder brusekabiner med ekstra glas og markedets største åbningsstørrelse på op til 800 mm takket være drejelige hængsler. Vælg mellem klart glas og den populære stripe og mellem greb og håndtag. Vælg også, om du vil have brusepanelet med armatur og brusesæt fra Mora eller kun brusersættet.

SE alle BRIC

Brusekaret er lavet af stabilt støbt marmor med hjul og en aftagelig front for at lette rengøringen.

Takket være de luksuriøse drejelige døre i 6 mm glas giver BRIC dig et ekstra generøst åbningsmål. Fronten er aftagelig, hvilket forenkler rengøringen.

Skydedøre

BRIC 2 og 3 med skydedøre giver en mere traditionel brusekabine-følelse. Vælg om du vil have din brusekabine med brusepanel med integreret hovedbruser og termostatarmatur fra Mora eller kun brusesystemet. BRIC 2 kan justeres i højden 1800–2140 - perfekt i sommerhuset eller i hjemmet.

Se alle BRIC

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din egen ikoniske bruseløsning.

Alternativer og tilvalg

 

 

Lige, vinkler eller udskæringer i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruseløsning

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.
Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Vores glas

Åbningsmuligheder for vores bruseløsninger.
Produkter

Hvordan vil du åbne bruseren?

Et greb eller håndtag medfølger normalt, når du køber din brusløsning. Hvilke muligheder der gælder for netop din bruseløsning kan du finde på brusemodellens egen produktside.

Greb og håndtag

Andre har også besøgt

Serier

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere
Bruseopbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Serier

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Dejligt og trygt i brusekabinen

Den stora fördelen med duschkabin är att karet fångar upp det strömmande vattnet vilket är viktigt i badrum där golvfallet inte är tillräckligt stort. Det minskar risken för fuktproblem, även om duschkabinen monteras mitt i badrummet. En annan fördel med duschkabin är att de effektivt döljer bakomliggande rör genom sina frostade bakväggar. 

Se alla våra duschkabiner