BRIC Brusekabiner

Nordens smukkeste brusekabine

BRIC giver dig ekstra frihed, når du skal vælge en brusekabine. Blandt vores fire modeller er der mulighed for justering i højden, skydedøre eller svingdøre og flere typer glas at vælge imellem. Det gennemtænkte enkle interiør, samt det stabile kar i støbt marmor, gør det den enkel at holde ren. Bagsiden af vores brusekabiner er i frostet glas for at skjule eventuelle rør på væggen.

Detaljer

Størrelser

70x90, 80x90, 90x90, 100x100 cm

Typer

Brusekabiner med brusesæt og med eller uden integreret armatur

Profiler

Svingdøre

BRIC tilbyder brusekabiner med ekstra glas og markedets største åbningsstørrelse på op til 800 mm takket være drejelige hængsler. Vælg mellem klart glas og den populære stripe og mellem greb og håndtag. Vælg også, om du vil have brusepanelet med armatur og brusesæt fra Mora eller kun brusersættet.

SE alle BRIC

Takket være de luksuriøse drejelige døre i 6 mm glas giver BRIC dig et ekstra generøst åbningsmål. Fronten er aftagelig, hvilket forenkler rengøringen.

Skydedøre

BRIC 2 og 3 med skydedøre giver en mere traditionel brusekabine-følelse. Vælg om du vil have din brusekabine med brusepanel med integreret hovedbruser og termostatarmatur fra Mora eller kun brusesystemet. BRIC 2 kan justeres i højden 1800–2140 - perfekt i sommerhuset eller i hjemmet.

Se alle BRIC

Brusekabine

BRIC 2

Brusekabine i 6 mm glas med skydedøre. Brusekar i hvidt støbt marmor. Brusesystem med håndbruser indgår, men armaturet køber du selv.

Matte White

Fra 10 090 kr.

Brusekabine

BRIC 3

Brusekabine i 6 mm glas med skydedøre. Integreret armatur og brusesystem med håndbruser indgår.

Matte White

Fra 14 590 kr.

Brusekabine

BRIC 4

Brusekabine i 6 mm glas med drejehængsler. Integreret armatur og brusesystem med håndbruser indgår.

Matte White

Fra 15 490 kr.

Brusekabine

BRIC 5

Brusekabine i 6 mm glas med drejehængsler. Brusesystem med håndbruser indgår, men armaturet køber du selv.

Matte White

Fra 11 790 kr.

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din egen ikoniske drømmebruser.

 

Lige, vinkler eller udskæringer i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruseløsning

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Vores glas

Et greb eller håndtag indgår når du køber din bruser. Se hvilke alternativer du har at vælge imellem.

Greb og håndtag

Andre har også besøgt

Serier

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere

Serier

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Dejligt og trygt i brusekabinen

Den stora fördelen med duschkabin är att karet fångar upp det strömmande vattnet vilket är viktigt i badrum där golvfallet inte är tillräckligt stort. Det minskar risken för fuktproblem, även om duschkabinen monteras mitt i badrummet. En annan fördel med duschkabin är att de effektivt döljer bakomliggande rör genom sina frostade bakväggar. 

Se alla våra duschkabiner