Arc Original

Når detaljerne holdes på et minimum, får kreativiteten frit spil. Det er visionen bag Arc, der med 8 mm glas og minimalt med lister og beslag tilbyder de mest tilpasningsdygtige bruseløsninger på markedet. En tidløs bruseklassiker, der sætter glasset i fokus og er blevet kendt som arkitektens bruseserie. De fleste af modellerne kan skræddersyes og justeres til millimeter efter dine behov.

Glas

8 mm

Mål

Kan tilpasses i bredde og højde indenfor angivne målintervaller. Glasset kan også tilpasset efter skråvægge, hvor konstruktionen tillader det.

Finish

Krom Sort Brushed Stainless Brushed Brass Brushed Bronze

Byg din egen bruseløsning i vores bruseværksted

I vores bruseværksted kan du nemt bygge din bruseløsning. Start med målene og vælg derefter glas, finish og eventuelle åbningsmuligheder. Prøv at åbne og lukke dørene for at se, hvor meget plads løsningen optager. Gem dokumentet og tag det med til en forhandler, som vil hjælpe dig videre.

Kom i gang med at bygge

Arc er af højeste kvalitet, hvad angår både glas og metal. Bruseglassene specialfremstilles og hærdes i Småland og samles derefter på vores bruseværksted i Malmø.

Holdbar kvalitet

Arc Original holder højeste kvalitet i både glas og metal. Bruseglasset er skræddersyet og hærdet i Småland og pakkes derefter i vores bruseværksted i Malmø.

Når detaljer holdes på et minimum, får kreativiteten frie tøjler. Det er visionen bag Arc, der med 8 mm glas og minimalt med profiler, lister og beslag tilbyder de mest tilpasningsdygtige bruseløsninger på markedet.

Smuk overflade

Unleashed er en eksklusiv kollektion med farvematchede børstede metaller til brusevæggene i Arc Original, håndklædetørrer Line, armaturer og tilbehør i INR fra Primy. Vælg imellem Brushed Stainless, Brushed Bronze og Brushed Brass. Unleashed

Måltilpasning i bredde og højde indenfor de angivne målintervaller. I serierne Arc og Linc, kan glasset også skæres skråt, hvor konstruktionen tillader det.

Ubegrænsede muligheder

Mulighederne med Arc Original er næsten uendelige, når det kommer til at tilpasse glasset. De fleste af modellerne i Arc kan skræddersyes og tilpasses efter dine behov. Skræddersyet bruseløsning

Visionen om rene glasoverflader og minimale detaljer er konstant i fokus i vores udviklingsarbejde. Eksempelvis er samlinger og skruer skjult af dækkapper i samme farve, som beslagene.

Skjult fastgørelse

Visionen om frie glasoverflader og et minimum af detaljer går hele tiden igen i vores udviklingsarbejde. Eksempelvis er minimale skruer synlige på beslagene, og hvor hængsler møder væggen, er skruehullerne dækket af matchende dæksler.

Vælg og byg din bruseløsning

Arc Original findes i i alt 17 forskellige modeller til placering i hjørne, niche, midt på væggen eller på kanten af ​​badekarret. Her er et udvalg. Vælg en model for at komme i gang med at bygge din bruseløsning i vores bruseværksted.

Alle Arc Original

Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Alternativer og tilvalg

De fleste af vores bruseløsninger byder på masser af alternativer og tilvalg for tilpasning på forskellige måder. Se mulighederne igennem og kom et skridt nærmere til din nye bruseløsning.

Unleashed giver dig et farvematchet koncept med børstede metaller til badeværelsets mest toneangivende produkter: brusevægge, brusesystem, håndklædetørrer, håndvaskarmatur og tilbehør. Slip din kreativitet løs og skab et badeværelse på din måde. Se mere

Skræddersyet bruseløsning

Se hvilke muligheder vi tilbyder indenfor skræddersyede bruseløsninger. Tag chancen for at skabe en løsning tilpasset netop dit rum. Se mere

Bruseglas

Alle vores bruseglas er hærdet, hvilket gør det væsentligt stærkere end almindeligt glas. Her kan du læse mere om de muligheder, vi tilbyder. Se mere

Materialer

Vi arbejder kun med de bedste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del af vores udviklingsarbejde. Se mere

Bruseskrabere

Gør dig det til en vane at tørre skrabe efter badet, så gør du det vanskeligere for kalk og sæberester at sætte sig fast. Vælg mellem to varianter. Se mere

Bruseopbevaring

Fuldend bruserummet med rummelig opbevaring til flasker og andet. Vælg mellem flere stilfulde varianter. Se mere

Bundlister er inkluderet som standard.

Servicekit

Brusevæggens magnet- og tætningslister er nemme at skifte. Servicekit kan købes hos din nærmeste forhandler. Se mere


Relaterbare sider

Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Arc Frame

Bruserserie i 8 mm glas med en stilfuld skinne i blankpoleret eller sortlakeret aluminium, der indrammer bruseroplevelsen.

Se mere

Epic

I en udsøgt kombination af design og teknologi tilbyder Epic de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejelige hængsler, der drejer let som en fjer rundt om sin egen akse.

Se mere