< >

ARC Original

Vores mest tilpassede bruserserie

Med ARC Original får du et glas i 8 mm tykkelse sammen med vores smukke beslag i krom, messing eller mat sort finish. Glasset giver en fin følelse af et dejligt luftigt rum, og med en skræddersyet løsning kan du nemt tilpasse ARC til badeværelset. Da ARC Original ikke har tætningslister som standard, er et korrekt gulvfald ekstra vigtigt. Hvis du vil have en bruseløsning med en skinne, er det løsningerne i søsterserien ARC Frame, du skal se på.

Detaljer

Glas

8 mm

Mål

Målene justeres uden beregning, både i bredde og højde inden for specifikke mål. Glasset kan også skæres i en vinkel, hvor konstruktionen tillader det.

Farve valgmuligheder

En eksklusiv følelse

Svenskfremstillet ARC giver dig de største muligheder på det nordiske marked for brusere, med i alt 16 modeller til placering i et hjørne, niche eller midt på en væg. Modellerne med Plus i navnet kan bestilles i højder op til 2700 mm.

Se alle ARC

Timeless® er en permanent overfladebehandling, der beskytter mod aflejringer fra for eksempel vand og sæbeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, hvilket letter dræning og gør det vanskeligt for snavs at få fodfæste.

Læs mere

Tre farver

Messing er et smukt metal, der holder over tid, aldrer med en dejlig patina, og som bevarer sit eksklusive look i mange år fremover. Beslagene fås også i blank krom og mat sort finish.

Se alle ARC 

Brusevæg

ARC 12 Original

Et stilfuldt brusehjørne med to lige foldedøre i 8 mm glas. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Sort Krom Messing

Fra 11 790 kr.

Brusevæg

ARC 20 Original Plus

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas fra gulv til loft. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Sort Messing

Fra 10 590 kr.

Brusehjørne

ARC 15 Original

Brusehjørne med en fast væg og en mindre væg med dør i 8 mm glas. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Messing Sort

Fra 27 490 kr.

Brusevæg

ARC 4 Original

En fast væg og en dør i 8 mm glas til den mellemstore niche, gerne under skråvægge. ARC er vores mest fleksible bruseserie og er velegnet til dig, der ønsker store glasoverflader og minimale detaljer. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Krom Messing Sort

Fra 15 590 kr.

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din nye drømmebruser.

 

Skab din bruser i bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Bruseværkstedet

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Mere om glas

Lige, skrå eller med fordybninger i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruser

Produkter

Et greb eller håndtag indgår når du køber din bruser. Se hvilke alternativer du har at vælge imellem.

Greb og håndtag

#iconicbyme

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Iconic Dots

Brusesystem

I et unikt samarbejde med Mora præsenterer vi brusesættet MIST - et resultat af nordisk design og nordisk teknik.

Se mere

Iconic Dots

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Iconic Dots

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energieffektive elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere