< >

ARC Frame

Indram følelsen

ARC Frame kombinerer ARC Original beslag med en praktisk og æstetisk skinne i poleret eller mat sort aluminium, der hjælper med at holde vandet på den rigtige side af glasset. Her får du en stor glasoverflade i 8 mm tykkelse, der giver god plads til badeværelset, og de fleste af løsningerne i ARC Frame tilpasses og skæres gratis efter dine ønsker.

Detaljer

Tykkelse på glasset

8 mm

Mått

Målene justeres gratis både i bredde og højde inden for specifikke mål. Glasset kan også skæres i en vinkel, hvor konstruktionen tillader det.

Gångjärn och beslag

Plus med ekstra højde

ARC Frame i hjørnet giver en indrammet bruseroplevelse, der både er æstetisk enkel og praktisk, da den smarte ARC Frame ramme holder vandet på den rigtige side af væggen. Modellerne med Plus i navnet kan du også målbestille op til 2.700 mm i højden, hvilket giver en meget smuk og luksuriøs bruseløsning.

Alle ARC Frame

Skinnen i blankpoleret eller mat sortlakeret aluminium og forhindrer vandet i at søge sig ud af bruseren.

Skærm

ARC 20 Frame er en fritstående brusevæg med en skinne langs gulvet og væggen, der holder vandet på den rigtige side af glasset. Vælg mellem beslag i 90 grader som på billedet eller en som er monteret lodret og fastgjort til loftet. Hvis du vil have en løsning, der går helt op til loftet, er det modellerne med Plus navnet, du skal se på.

Alle ARC Frame

I den brede niche passer en glasskydedør godt. ARC Skydedør fås i bredder fra 900–2000 mm med lodret håndtag og profiler i blankpoleret aluminium.

ARC Skydedør

En egen bruseløsning

Alle glas i ARC Frame tilpasses i millimeter til størrelsen på dit badeværelse. Dette muliggør en helt unik bruser- eller sauna-løsning med store muligheder for at sætte dit eget præg med hensyn til glas og detaljer. Vælg mellem syv forskellige glas i 8 mm tykkelse.

Skræddersyede brusere

Brusevæg

ARC 4 Frame

En fast væg og en dør i 8 mm glas til den mellemstore niche. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 15 590 kr.

Brusevæg

ARC 13 Frame

Brusehjørne med en fast væg og en dør i 8 mm glas. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 15 490 kr.

Brusevæg

ARC 20 Frame Plus

En stilfuld afskærmningsvæg i 8 mm glas fra gulv til loft. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 10 590 kr.

Brusevæg

ARC 43 Frame Plus

En fritstående opløsning i 8 mm glas fra gulv til loft til placering midt på en væg. Den æstetiske skinne fungerer som indramning og forhindrer samtidig vandet i at løbe uden for brusekabinen. Tilpasses gratis inden for specificerede målintervaller. Tilpasses nemt efter lige præcis dine mål.

Blankpoleret Sort

Fra 14 590 kr.

Tilpas din bruser

Du kan tilpasse de fleste af vores brusevægge til din personlige smag med hensyn til glas, finish og greb. Vælg blandt valgmulighederne og kom et stort skridt tættere på din nye drømmebruser.

 

Skab din bruser i bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Bruseværkstedet

Lige, skrå eller med fordybninger i glasset? Som producent af brusere i 30 år sætter vi en ære i at skabe en bruseløsning, der passer til dit badeværelse.

Skræddersyet bruser

Produkter

Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Mere om glas

Et greb eller håndtag indgår når du køber din bruser. Se hvilke alternativer du har at vælge imellem.

Greb og håndtag

#iconicbyme

Andre har også besøgt

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Inspirationen til rummet i dit hjem, hvor livets vigtigste forberedelser finder sted. Badeværelset.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere

Planlægning

Badeværelses­planlægning

Når du renoverer et badeværelse, er det vigtigt at finde løsningerne. Her har vi samlet nogle almindelige problemer og forslag til løsninger.

Se mere