Arc Original

Arc Frame kombinerer de strømlinede beslag fra Arc Original, med en helt enkelt u-profil i aluminium. U-proflen et strammere og mere enkelt look, som mange søger i indretningen af badeværelset. Derudover er det også en "tæt løsning", en åbenlys fordel i rummet med meget vand. Vælg mellem flere modeller til hjørne og niche, Plusmodellerne også kan fås op til loftet.

Tykkelse på glasset

8 mm

Mått

Målene justeres gratis både i bredde og højde inden for specifikke mål. Glasset kan også skæres i en vinkel, hvor konstruktionen tillader det.

Gångjärn och beslag

Blankpoleret Sort

Stram elegance

Arc Frame, skaber med u-proflen et strammere og mere enkelt look, som mange søger i indretningen af badeværelset. Derudover er det også en "tæt løsning", en åbenlys fordel i rummet med meget vand.

Plus-modeller

Brusemodellerne med plus i navnet kan tilpasses i højden op til 2700 mm, hvilket giver en imponerende bruseløsning.

Loftstang

Arc 20 Frame er en af de mest populære løsninger i serien. Brusevæggen leveres med en støttestang mod væggen, men du kan også vælge at montere den med en loftstang i stedet. Med Arc 20 Frame Plus får du en bruseløsning der går helt til loftet.

Arc er af højeste kvalitet, hvad angår både glas og metal. Bruseglassene specialfremstilles og hærdes i Småland og samles derefter på vores bruseværksted i Malmø.

Holdbar kvalitet

Arc Original holder højeste kvalitet i både glas og metal. Bruseglasset er skræddersyet og hærdet i Småland og pakkes derefter i vores bruseværksted i Malmø.

Byg din egen bruseløsning i vores bruseværksted

I vores bruseværksted kan du nemt bygge din bruseløsning. Start med målene og vælg derefter glas, finish og eventuelle åbningsmuligheder. Prøv at åbne og lukke dørene for at se, hvor meget plads løsningen optager. Gem dokumentet og tag det med til en forhandler, som vil hjælpe dig videre.

Kom i gang med at bygge


Vælg og byg din bruseløsning

Arc Original findes i i alt 17 forskellige modeller til placering i hjørne, niche, midt på væggen eller på kanten af ​​badekarret. Her er et udvalg. Vælg en model for at komme i gang med at bygge din bruseløsning i vores bruseværksted.

Alle Arc Original


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 


Alternativer og tilvalg

De fleste af vores bruseløsninger byder på masser af alternativer og tilvalg for tilpasning på forskellige måder. Se mulighederne igennem og kom et skridt nærmere til din nye bruseløsning.

Skræddersyet bruseløsning

Se hvilke muligheder vi tilbyder indenfor skræddersyede bruseløsninger. Tag chancen for at skabe en løsning tilpasset netop dit rum. Se mere

Greb

Et greb eller håndtag medfølger, når du køber din bruseløsning. Find ud af, hvilke muligheder der findes, til netop din brusemodel. Se mere

Bruseglas

Alle vores bruseglas er hærdet, hvilket gør det væsentligt stærkere end almindeligt glas. Her kan du læse mere om de muligheder, vi tilbyder. Se mere

Materialer

Vi arbejder kun med de bedste naturmaterialer og kompositter med hensyn til miljøet som en naturlig del af vores udviklingsarbejde. Se mere

Bruseskrabere

Gør dig det til en vane at tørre skrabe efter badet, så gør du det vanskeligere for kalk og sæberester at sætte sig fast. Vælg mellem to varianter. Se mere

Bruseopbevaring

Fuldend bruserummet med rummelig opbevaring til flasker og andet. Vælg mellem flere stilfulde varianter. Se mere

Bundlister er inkluderet som standard.

Servicekit

Brusevæggens magnet- og tætningslister er nemme at skifte. Servicekit kan købes hos din nærmeste forhandler. Se mere


Relaterbare sider

Arc Original

Arc Original er vores mest tilpasningsdygtige bruseserie. Her får du store glasoverflader i 8 mm og med beslag i flere finisher.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone med glasset Sway.

Edge

Edge er en kompromisløs bruseserie med sofistikerede indrammede detaljer, der imponerer både design- og teknologielskere.

Se mere

Epic

I en udsøgt kombination af design og teknologi tilbyder Epic de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til drejelige hængsler, der drejer let som en fjer rundt om sin egen akse.

Se mere