Timeless®

Gør glasset lettere at holde rent

Permanent overfladebehandling på bruseglas

Glas er et levende materiale, der påvirkes af daglig brug. Hårdt vand, rengøringsprodukter og rester fra shampoo og sæbeprodukter kan over tid gøre det udfordrende at holde almindeligt bruseglas virkelig rent. Timeless® er en permanent overfladebehandling, der forsegler overfladen under glashærdning og gør den glattere og dermed lettere at holde ren. Timeless® fås som et supplement til klart glas til de fleste af vores brusemodeller.

Med Timeless bliver glasvæggen lettere at gøre rent og tørre af. 

Fordelene med Timeless®

De unikke egenskaber med Timeless® betyder, at vandet løber af bruseglasset ekstra hurtigt uden at efterlade kalkaflejringer, der ellers kan komme på glasset efter flere års brug og dårlig rengøring. Kondens forsvinder også næsten med det samme, og glasset bliver hurtigt lige så transparent igen som før brug. Med Timeless bliver bruseløsninger friskere, lettere at rengøre og tørre af. Alt hvad du behøver for at rengøre Timeless bruseglasset er en blød klud eller svamp og almindeligt glasrengøringsmiddel. Følg instruktionerne fra producenten af ​​rengøringsmidlet. Skyl altid med rent vand bagefter.

Timeless-egenskaberne aktiveres i forbindelse med hærdningsprocessen og forbliver i hele glassets levetid. Derfor giver vi hos INR en fuld 15-års garanti på alle bruseglas med Timeless

Timeless kan vælges med klart glas i udvalgte størrelser.

Mere om vores glas

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere