Nordens specialist i skræddersyede bruseløsninger

Hos INR har vi i 35 år designet og konstrueret skræddersyede bruseløsninger, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik løsning – skabt på millimeteren til netop dit badeværelse. Vores skræddersyede bruseløsninger er designet og konstrueret på vores designafdeling i Malmø i tæt samarbejde med vores forhandlere, som holder kontakten med dig. Efter godkendt tegning bygger vi din unikke bruseløsning i vores produktion i Malmø.

Vi skelner mellem tre typer tilpasninger. Bruseløsning på specialmålSkræddersyet bruseløsning og Bruseløsning med skråvægge.

Rul ned for at læse om hver enkelt af dem. Nederst på siden finder du vores målevejledninger og tegnings-eksempler.

Bruseløsninger på specialmål

De fleste af vores bruseløsninger kan tilpasses i bredden og nogle gange i højden. Tilpasningen indgår i prisen, og du kan selv tilpasse bruseløsningen på dens produktside, eller i bruseværkstedet.

Kom i gång med at bygge


Sammenlign bruseserierne


Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Byg din ikoniske bruseløsning i Bruseværkstedet

Kom i gang og skab din drømmebruser i Bruseværkstedet

Åbne Bruseværkstedet

Skræddersyet bruseløsning

Den helt skræddersyede bruseløsning – skabt i din fantasi og tilpasset efter dit unikke badeværelse. Denne type skræddersyet bruseløsning kræver et gratis tegningsdokument, som du godkender inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler, som holder kontakten med os. Produktionstiden efter godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage.

Find forhandler

Bruseløsning med skråvægge

Mange af vores standard bruseløsninger kan tilpasses til skråvægge, og hvilke, ser du på hver enkel produktside. Ved disse type løsninger fremstiller vi et gratis tegningsdokument, som du godkender inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler. Rul ned for at læse mere om hvordan du fortsætter og nogle eksempler.

Vores brusevægge


Sammenlign bruseserierne

Sådan tager du målene hvis du har skråvægge

Mål meget omhyggeligt (altid efter fliserne er lagt), og tag målene med til din forhandler. Inden for et par dage har vores CAD-afdeling udarbejdet et gratis tegningsforslag, som sendes til din forhandler. Produktionstiden efter godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage.

Brug gerne vores manual til opmåling af nicher med skråvægge, til venstre eller højre.

Skråvæg til venstre

Skråvæg til højre

Relaterbare sider

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Om INR

Iconic Nordic Rooms

NR står for nordisk premium badeværelsesdesign med et intelligent interiør - skabt i materialer, der vil modstå de hårdeste hjemmemiljøer i mindst 15 år.

Se mere