Skræddersyet
bruseløsning

Velkommen til Nordens brusespecialist

Hos INR har vi i næsten 35 år designet og konstrueret skræddersyede bruseløsninger, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik løsning – skabt på millimeteren til netop dit badeværelse. Vores skræddersyede bruseløsninger er designet og konstrueret på vores designafdeling i Malmø i tæt samarbejde med vores forhandlere, som holder kontakten med dig. Efter godkendt tegning bygger vi din unikke bruseløsning i vores produktion i Malmø.

Vi skelner mellem tre typer tilpasninger:

  • Bruseløsning på specialmål
  • Bruseløsning med skråvægge
  • Skræddersyet bruseløsning

Rul ned for at læse mere om de forskellige løsninger, og find den rigtige løsning til dig.

Bruseløsninger på specialmål

De fleste af vores bruseløsninger kan tilpasses i bredden og nogle gange i højden. Tilpasningen indgår i prisen, og du kan selv tilpasse bruseløsningen på dens produktside, eller i bruseværkstedet.

Vores brusevægge

Bruseværkstedet

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Bruseløsning med skråvægge

Mange af vores standard bruseløsninger kan tilpasses til skråvægge, og hvilke, ser du på hver enkel produktside. Ved disse type løsninger fremstiller vi et gratis tegningsdokument, som du godkender inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler. Rul ned for at læse mere om hvordan du fortsætter og nogle eksempler.

Vores brusevægge

Sådan tager du målene hvis du har skråvægge

Mål meget omhyggeligt (altid efter fliserne er lagt), og tag målene med til din forhandler. Inden for et par dage har vores CAD-afdeling udarbejdet et gratis tegningsforslag, som sendes til din forhandler. Produktionstiden efter godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage.

Brug gerne vores manual til opmåling af nicher med skråvægge, til venstre eller højre.

Skråvæg til venstre

Skråvæg til højre

LINC 2 Original

Åbne tegningen | Se udfyldt formular

LINC 4 Flex + PILE

Åbne tegningen | Se udfyldt formular

LINC 13 Original

Åbne tegningen | Se udfyldt formular

LINC 15 Original

Åbne tegningen | Se udfyldt formular

Skræddersyet bruseløsning

Sidst men ikke mindst har vi den helt skræddersyede bruseløsning – skabt i din fantasi og tilpasset efter dit unikke badeværelse. Denne type skræddersyet bruseløsning kræver et gratis tegningsdokument, som du godkender inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler, som holder kontakten med os. Produktionstiden efter godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage.

Find forhandler

Udskæring til rørgennemføring er enkelt, men skal laves før glassets hærdningsproces. Kontakt din forhandler med de nøjagtige mål, så laver vi et tegningsdokument inden for et par dage.

Andre har også besøgt

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere

Sortiment

Brusevægge

Hos INR finder du markedets bredeste sortiment af svenskfremstillet kvalitets-brusevægge. De fleste kan specialtilpasses, også efter skråvægge, ud fra dine ønsker – oftest uden ekstra omkostninger. 

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere