Skræddersyet bruseløsnning

Hos INR har vi designet og produceret skræddersyede bruseløsninger i 35 år, vi er stolte af at kunne tilbyde dig en helt unik løsning – skabt til netop dit badeværelse. Vores bruseløsninger designes og konstrueres i vores designafdeling i tæt samarbejde med vores forhandlere. Gennem din kontakt med forhandleren godkender du tegningen og vi bygger din personlige bruseløsning i vores produktion i Malmø.

Vi skelner mellem tre typer tilpasninger: Måltilpasset bruseløsning, Skræddersyet bruseløsning og Skråskæret bruseløsning. Scroll ned for at læse om de tre typer. Nederst på siden finder du vores målemanualer og eksempeltegninger.

Måltilpasset bruseløsning

De fleste af vores brusemodeller kan tilpasses i bredden og nogle gange i højden. Som regel er denne tilpasning inkluderet i prisen, du kan selv lege med målene, i bruseværkstedet på vores hjemmeside. Tag det færdige materiale med til nærmeste forhandler for at afgive din ordre.

Kom i gang med at byggea

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Skræddersyet bruseløsning

Den skræddersyede bruseløsning er tilpasset dit badeværelses unikke forhold. Her laver vi en gratis tegning, som du skal godkende inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler. Produktionstiden efter godkendt tegning er tre til fire arbejdsuger.

Find forhandler

Skråskæret bruseløsning

Mange af vores almindelige brusemodeller i Arc- og Linc-serierne kan tilpasses skrå lofter og vægge. Her laver vi en gratis tegning, som du skal godkende inden produktion. Start med en simpel skitse, som du tager med til din forhandler. Produktionstiden efter godkendt tegning er tre til fire arbejdsuger.

Brusevægge

Sådan laves opmålingen

Hvis du skal have fliser op, er det vigtig at foretage opmålingen, når flisearbejdet er færdiggjort. Tag herefter omhyggeligt mål og tag målene med til din forhandler. Inden for et par dage modtager du gratis et tegningsforslag produceret af vores CAD-afdeling. Produktionstid efter godkendt tegning er tre til fire arbejdsuger.

Brug gerne vores målemanual til en niche med skråvæg til venstre eller højre.

Skråvæg venstre (PDF)

Skråvæg højre (PDF)

 

Relaterbare sider

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Om vores bruseglas

Alt vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores fem bruseserier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille ned specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere