Skræddersyet bruseløsning

Skæve løsninger er standard

Som Nordens bruserspecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning. En justering for hver brusermodels mål-interval er inkluderet i prisen, og hvis du har brug for at justere bruseren til f.eks. en skråvæg, er dette normalt ikke noget problem. Du kan også starte fra bunden - med papir og blyant - og skabe din eget bruseløsning eller saunaløsning. Tag skitsen med til din nærmeste forhandler, som hjælper de dig videre.

For at gøre det lettere for dig har vi delt oplysningerne på denne side op i tre sektioner – specialmål bruseløsning, skrå bruseløsning og skræddersyet bruseløsning - rul eller klik nedenfor for at komme til det ønskede afsnit.

Bruseløsninger med specialmål

Langt de fleste af vores bruseløsninger kan tilpasses gratis i både bredde og højde - uanset serie, tykkelse og glasfarve. I alt er der omkring 50 forskellige brusemodeller.

Hvilken bliver din favorit?

Vores brusevægge

Bruseløsning til skråvægge

Langt de fleste af vores brusevægge og brusehjørner med fast lige glas kan skæres i en vinkel efter for eksempel en skrå væg i badeværelset. Dette er normalt inkluderet i prisen i vores basismodeller og koster dig derfor ikke noget ekstra.

Se et par eksempler nedenfor, og hvordan du fortsætter!

ARC 4 skåret skråt

Tilpas bruseløsningen til skråvægge

Mål meget omhyggeligt (altid efter fliserne er lagt), og tag målene med til din forhandler. Inden for et par dage modtager du et tegningsforslag udarbejdet af vores CAD-afdeling gratis. Produktionstiden i henhold til godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage. Nedenfor er et par eksempler, der forhåbentlig kan hjælpe din fantasi med at løbe vildt.

Hjælp til at måle korrekt ved niche og skråvægge

Skræddersyet bruse- eller sauna-løsning

Som bruserspecialist er vi naturligvis også muligheden for at skabe noget helt eget taget fra din fantasi. En simpel håndskitse, som du tager til din forhandler, er en god start.

Tænk sådan her: Alt er muligt.

8 mm gråt saunaglas fra TRAC-serien

Skab din egen bruseløsning

Hvis du ikke finder drømmebruseren i vores sortiment, tilbyder vi dig selvfølgelig muligheden for at tegne din helt egen bruser- eller sauna-løsning - tilpasset til netop dit badeværelse på millimeteren. En simpel skitse, som du bringer til din forhandler, kan være tilstrækkelig som et første diskussionsmateriale. I den næste fase vil vores CAD-afdeling producere et gratis forslag. Produktionstiden for din bruse- eller sauna-løsning i henhold til en godkendt tegning er ca. 15 arbejdsdage.

Find forhandler

Forsænkninger til rørindtrængning er enkle, men skal laves inden hærdning. Kontakt din forhandler med de nøjagtige mål, så laver vi en tegning inden for et par dage.

Skræddersyede ARC-løsninger på Grand Hotel i Stockholm.

8 mm ARC-glas i Opal Frost
Mere om glas

En løsning, hvor hele familien kan tage et bad samtidigt? Hvorfor ikke.

Hjemme hos

Andre har også besøgt

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere

Sortiment

Brusevægge

Hos INR finder du markedets bredeste sortiment af svenskfremstillet kvalitets-brusevægge. De fleste kan specialtilpasses, også efter skråvægge, ud fra dine ønsker – oftest uden ekstra omkostninger. 

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere