LINC Angel med SafeTech.

SafeTech

For dig, der ønsker at være ekstra sikker.

Alle vores bruseglas er lavet af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet - en garanti for en behagelig og sikker bruseroplevelse for dig og hele familien. Under hærdningsprocessen opvarmes glasset og afkøles derefter hurtigt, hvilket gør glasoverfladen mange gange stærkere end almindeligt fladt glas. Resultatet er et glas, der kan modstå de fleste ting, og som fungerer i de fleste sammenhænge. I sjældne tilfælde sker dette på trods af, at et hærdet glas granulerer og efterlader de stumpe glasrester, der kendetegner sikkerhedsglas.

LINC Angel med SafeTech.

LINC Angel med SafeTech.

Klart glas med SafeTech

Til dig, der godt kan lide at trække i dørhåndtaget en ekstra gang, inden du går hjemmefra, har vi nu som den første glasproducent på det svenske marked produceret et nyt og revolutionerende bruseglas, der med højteknologisk membran på ydersiden af glasset, holder det granulerede glas på plads i det usandsynlige tilfælde, at en ulykke skulle ske. En løsning til dig, der ønsker at være hundrede procent sikker.

Linc Angel med SafeTech. Den venstre dør viser, hvordan glasset er fanget i en usandsynlig, men sjældent mulig granulering.

Vores bruseglas

Relaterbare sider

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Om vores bruseglas

Alt vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Se mere

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietests tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere
Viskan håndvask i porcelæn

Kvalitet

Produktdesigner Kristian Olsson fortæller om, hvordan han og hans team ræsonnerer om design og funktion kontra kvalitet.

Se mere