SafeTech by INR

Verdens sikreste bruseglas

For dig, der ønsker at være ekstra sikker.

Alle vores bruseglas er lavet af hærdet sikkerhedsglas af høj kvalitet - en garanti for en behagelig og sikker bruseroplevelse for dig og hele familien. Under hærdningsprocessen opvarmes glasset og afkøles derefter hurtigt, hvilket gør glasoverfladen mange gange stærkere end almindeligt fladt glas. Resultatet er et glas, der kan modstå de fleste ting, og som fungerer i de fleste sammenhænge. I sjældne tilfælde sker dette på trods af, at et hærdet glas granulerer og efterlader de stumpe glasrester, der kendetegner sikkerhedsglas.

Er du en der kan godt kan lide at tjekke dørhåndtaget en ekstra gang, inden du forlader hjemmet? Vi er nu den første glasproducent på det danske marked, der har udviklet et nyt og revolutionerende bruseglas med en højteknologisk membran oven på glasset, der holder det granulerede glas på plads i tilfælde af et uheld. En løsning til dig, der ønsker at være hundrede procent sikker.

Se alle vores glastyper

LINC Angel med SafeTech. Venstre dør viser hvordan glasset fanges i en granulering.

LINC Niagara med en granuleret venstre dør, hvor glasset holdes sammen af ​​SafeTech.

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere