Produkter

Greb og håndtag til brusevægge

Et greb eller håndtag er inkluderet, når du køber en bruseløsning fra INR, med undtagelse af enkeltskærme og faste glassektioner. I de fleste tilfælde kan du vælge et alternativt håndtag eller greb, men husk at dette skal angives ved bestilling, da hærdningen af ​​glasset gør det umuligt at lave huller bagefter.

CIRCLE

Poleret - Mat børstet - Mat hvid - Mat sort

Passer til 6 mm glas

Ø: 55 mm, Ø indvendigt: 28 mm, D: 13 mm

Inkluderet som standard på de fleste brusermodeller i LINC og BRIC med 6 mm glas. CIRCLE følger finishen af vægprofilen undtagen BRIC, hvor den altid er poleret.

 

PINCH

Poleret – Mat børstet - Mat hvid - Mat sort

Passer til 6 mm glas

54 x 55 mm

PINCH er beregnet til 6 mm glas og fås som et gratis alternativ på bruseløsningerne i LINC og BRIC, der er angivet på produktsiden. Grebet følger finishen på vægprofilen undtagen på BRIC, hvor den altid er poleret.

SQUARE

Krom - Messing - Mat sort

Passer til 8 mm glas

55 x 55 mm, inderside: 25 x 25 mm, D: 15 mm

Inkluderet som standard i ARC. SQUARE passer til alle modeller med 8 mm glas og følger finishen på bruseløsningen.

GRAB

Krom - Mat sort

Passer til 8 mm glas

c / c: 256 mm, B: 22 mm

GRAB er beregnet til 8 mm glas og fås som et gratis alternativ på bruseløsningerne i ARC, der har dette angivet på produktsiden.

Andre har også besøgt

Sortiment

Brusevægge

Hos INR finder du markedets bredeste sortiment af svenskfremstillet kvalitets-brusevægge. De fleste kan specialtilpasses, også efter skråvægge, ud fra dine ønsker – oftest uden ekstra omkostninger. 

Se mere

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere