Produkter

Der er forskel på glas og glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. I tilfælde af en ulykke granulerer glasset og danner små stykker glas i stedet for skarpe splinter. Husk, at det ikke er muligt at skære og tilpasse glasset efter at det er hærdet.

Klart glas

Gennemsigtigt klart glas giver ekstra plads til badeværelset og fremhæver brusermiljøet på indersiden. Alle vores bruseløsninger fås i klart glas.

6 - 8 - 10 mm

Klart glas med
SafeTech

Til vores mest populære brusehjørner LINC Angel og Niagara i 900 x 900 er vi den første glasproducent i Sverige, der tilbyder SafeTech - et bruseglas med en usynlig, højteknologisk membran, der i tilfælde af granulering holder alle glassplinterne på plads. En ekstra sikkerhed for dig og din familie.

6 mm

Læs mere om SafeTech

Klart glas med
Timeless®

En permanent overfladebehandling, der beskytter mod aflejringer fra for eksempel vand og sæbeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, hvilket letter dræning og gør det vanskeligt for snavs at sætte sig fast.

6 - 8 - 10 mm

Læs mere om Timeless

 

Frostet glas

Frostet glas gør brusevæggene halvgennemsigtige på en måde, der lader lyset slippe ind, samtidig med at det dækker dig, når du er i bad. Kan vælges til de fleste af vores bruseløsninger.

6 - 8 - 10 mm

Stribet glas

Frostet glas blandet med klart glas giver en følelse af et privatliv i bruseren uden at ofre lys og plads. De to frostede felter er skærmtrykt med en 15 mm strimmel klart glas imellem. Kan vælges til LINC Angel og Niagara og BRIC 4 og 5 brusekabiner.

6 mm

Opal Klar

Et gennemsigtigt, klart glas med en minimal mængde jernoxid, hvilket betyder, at glasset har en stærkt reduceret grøn nuance. For en stilren brusevæg, hvor fliser og brusedetaljer kommer til sin ret. Kan vælges til bruseløsningerne ARC og EPIC.

8 - 10 mm

Opal Frost

Glasset ligner let rimfrost og er produceret på samme måde som Opal Klar uden jernoxid, hvilket betyder, at glasset har en stærkt reduceret grøn nuance. Kan vælges til de fleste af vores bruseløsninger.

6 - 8 - 10 mm

Gråt glas

Indfarvet glas i en flot gråtone fremhæver bruseområdet på elegant vis. Vælg en afbalanceret gennemsigtighed, så du ikke føler dig indelukket, men indsynet stadig er begrænset. På billedet i 10 mm.

6 - 8 - 10 mm

Dark Frost

Med en fløjlsagtig matteret overflade skaber det 8 mm tykke mørkegrå, gennemfarvede glas et dramatisk udtryk i badeværelset. Kan vælges til brusevæggene i ARC-serien.

8 mm

Testet ifølge europæiske normer

Glas i brusevæg/-dør skal ifølge BBR (Boverkets Byggregler) beskytte mod skæreskader og have stabilitet ifølge SS-EN 14428, hvilket indebærer, at glasset er testet og klassificeret i henhold til regulerede europæiske normer. Derfor skal glas til brusebadet være hærdet eller lamineret.

Fasede kanter og kontrol af hvert glas

For at mindske de svageste og mest udsatte dele på et glas, er alle vores bruseglas er bestilt med slebne eller fasede kanter og såkaldt støttehjørner for at øge kanternes bestandighed over for slag og dermed bruseglassets samlede holdbarhed. For at sikre at alle glas, der forlader vores fabrik er fejlfri, efterser vi omhyggeligt hvert eneste bruseglas, når vi fremstiller det til hver unik kundeordre i produktionen, når vi limer dem i profiler samt før vi lukker emballagen om dem og stiller dem klar til levering.

 

Tryghed med CE-mærkning

Alle brusebade fra INR er CE-mærket, hvilket betyder øget tryghed og indebærer udførlig kontrol af splintringsegenskaberne og styrken ved tunge stød. Disse kontroller af såvel konstruktion som dokumentation foretages efter ordre fra INR af tredjepart, Statens Provningsanstalt, hvilket giver ekstra tryghed.

Tryg montering

Vi arbejder kontinuerligt med at uddanne B2B-kunder i både vores produkters egenskaber samt at træne dem i montering. Vi anbefaler, at du både som privatperson og professionel følger de aktuelle monteringsanvisninger, som viser alle trin i den anbefalede rækkefølge og som løbende opdateres i forbindelse med produktudviklingen. Læs mere om vores råd til tryg montering.

Andre har også besøgt

Sortiment

Brusevægge

Hos INR finder du markedets bredeste sortiment af svenskfremstillet kvalitets-brusevægge. De fleste kan specialtilpasses, også efter skråvægge, ud fra dine ønsker – oftest uden ekstra omkostninger. 

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Guide: Sådan vælger du brusevæg

Brusevæg i niche, brusehjørne, brusevæg midt på væggen eller brusekabine? Lad os hjælpe dig med dit valg af brusevæg.

Se mere

Alternativ og tilvalg

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning.

Se mere