Oversigt over glas til vores bruseløsninger.
Produkter

Der er forskel på glas og glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. I tilfælde af en ulykke granulerer glasset og danner små stykker glas i stedet for skarpe splinter. Husk, at det ikke er muligt at skære og tilpasse glasset efter at det er hærdet.

6 - 8 - 10 mm

Clear

Som alle transparente glaskvaliteter giver klart glas ekstra plads til badeværelset og fremhæver rummet inde i brusemiljøet. Godt at vide er, at alt naturligt glas indeholder jernoxid, som giver glasset en grøn tone. Vil du have et klart glas næsten helt uden grøn nuance, bør du kigge på Opal Clear.

8 - 10 mm

Opal Clear

Et gennemsigtigt, klart glas med en minimal mængde jernoxid, det reducerer de grønne toner i glasset. For en stilren brusevæg, hvor fliser og brusedetaljer kommer helt til sin ret. En valgmulighed til bruseløsninger i henholdsvis Arc og Epic.

6 - 8 mm

Timeless®

En permanent overfladebehandling, der beskytter mod aflejringer fra for eksempel vand og sæbeprodukter. Behandlingen forsegler glassets naturlige porer, det betyder vandet lettere løber af og gør det mere vanskeligt for snavs at sætte sig fast.

Timeless

6 mm

Sway

Et riflet gennemsigtigt glas, der giver privatliv i bruseren uden at gå på kompromis, med følelsen af at være afskærmet. Et moderne retrovalg i bruseserien Edge.

Edge

6 - 8 - 10 mm

Smoke

Farvet glas i en flot gråtone fremhæver brusemiljøet på en elegant måde. Den velafbalancerede gennemsigtighed betyder, at du ikke føler dig indelukket, men stadig skærmet. Husk, at jo tykkere glasset er, jo mørkere opfattes glasset. Her er det 6 mm.

8 mm

Dark Frost

Med en fløjlsagtig frostet overflade skaber det 8 mm tykke mørkegrå, gennemfarvede glas et dramatisk udtryk i badeværelset. En valgmulighed til bruseløsninger i Arc.

6 - 8 - 10 mm

Frosted

Frostet glas gør bruserens vægge semi-transparente på en måde, der slipper lys ind, samtidig med at de afskærmer dig, når du bruser. Valgmulighed til de fleste af vores bruseløsninger. Ønsker du et frostet glas med en reduceret grøn tone, skal du vælge Opal Frost.

6 - 8 - 10 mm

Opal Frost

Glasset ligner let rimfrost og er produceret på samme måde som Opal Klar uden jernoxid, hvilket giver glasset en kræftigt reduceret grøn tone. Valgmulighed til de fleste af vores bruseløsninger.

6 mm

Streak

Frostet glas kombineret med klart glas giver en følelse af et privatliv i bruseren uden at ofre lys og plads. De to frostede er skærmtrykt med en 15 mm stribe klart glas imellem. En valgmuliged til Linc Angel og Niagara samt brusekabinerne Bric 4 og 5.

6 mm

SafeTech

Til Linc Angel og Niagara i 900 x 900 tilbyder vi SafeTech - et bruseglas med en usynlig, højteknologisk membran, der i tilfælde af granulering holder alle glassplinterne samlet, i én enhed. En ekstra sikkerhed for dig og din familie.

Glas og kvalitet

Testet ifølge europæiske normer

Glas i brusevæg/-dør skal ifølge BBR (Boverkets Byggregler) beskytte mod skæreskader og have stabilitet ifølge SS-EN 14428, hvilket indebærer, at glasset er testet og klassificeret i henhold til regulerede europæiske normer. Derfor skal glas til brusebadet være hærdet eller lamineret.

Fasede kanter og kontrol af hvert glas

For at mindske de svageste og mest udsatte dele på et glas, er alle vores bruseglas er bestilt med slebne eller fasede kanter og såkaldt støttehjørner for at øge kanternes bestandighed over for slag og dermed bruseglassets samlede holdbarhed. For at sikre at alle glas, der forlader vores fabrik er fejlfri, efterser vi omhyggeligt hvert eneste bruseglas, når vi fremstiller det til hver unik kundeordre i produktionen, når vi limer dem i profiler samt før vi lukker emballagen om dem og stiller dem klar til levering.

 

Tryghed med CE-mærkning

Alle brusebade fra INR er CE-mærket, hvilket betyder øget tryghed og indebærer udførlig kontrol af splintringsegenskaberne og styrken ved tunge stød. Disse kontroller af såvel konstruktion som dokumentation foretages efter ordre fra INR af tredjepart, Statens Provningsanstalt, hvilket giver ekstra tryghed.

Tryg montering

Vi arbejder kontinuerligt med at uddanne B2B-kunder i både vores produkters egenskaber samt at træne dem i montering. Vi anbefaler, at du både som privatperson og professionel følger de aktuelle monteringsanvisninger, som viser alle trin i den anbefalede rækkefølge og som løbende opdateres i forbindelse med produktudviklingen. Læs mere om vores råd til tryg montering.

Læs mere om vores råd for tryg montering.

Epic. Ti millimeter glas og drejebeslag oser af eksklusivitet.

Installation

Håndtering af bruseglas

Vi anbefaler, at du læser vores råd om hvordan du skal håndtere glas.

Se mere

Plejeanvisninger

Plejeanvisning brusevægge

Vores egen rengøringsekspert giver sine bedste husmorråd når det gælder rengøring af bruseglas. Her finder du også vores officielle plejeanvisning.

Se mere

Relaterbare sider

Bruseskraber T.

Bruseløsninger

Alternativ og tilvalg

De fleste af ​​vores brusevægge har mange valgmuligheder, hvad gælder glas, greb eller håndtag.

Se mere

Om INR

Garanti

Med en 100% baggrund i vores meget omfattende laboratorietest tilbyder vi dig hele 15 års garanti på både bruseløsninger og badeværelsesmøbler.

Se mere
Timeless® er en patenteret og permanent overfladebehandling, der gør overfladen glattere og lettere at holde ren.

Alternativ og tilvalg

Timeless®

Timeless® - Overfladebehandling, der gør glasset lettere at rengøre

Se mere