Ikoniske bruseskrabere

Det er en god vane at skrabe glasset af efter brusebadet. Så letter du rengøringen og begrænser risikoen for aflejringer og holder dit bruseglas pænt. Lær vores bruseskrabere T og Clip at kende – designet til at gøre bruselivet både nemmere og renere.

Bruseskraberen Clip

Bruseskraberen Clip i antracitfarvet silikone med kerne af stål, hjælper dig med at holde bruseområdet og glasset rent og pænt. Træk Clip'en over bruseopbevaringen Pile eller Box, når den ikke er i brug, og du har den altid lige ved hånden.

Mere om CLIP

Bruseskraberen T

T er bruseskraberen, som du godt kan lide at vise frem. Med sin praktiske funktion og stilrene design i antracitfarvet silikone med kerne af stål hjælper den dig med at holde bruseområdet frisk. Opbevar bruseskraberen stående eller hængende i bruseren, så du altid har den lige ved hånden.

Mere om T

Relaterbare sider

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

Glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Se og sammenligne vores forskellige glas.

Se mere
Bruseopbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere
Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere