Svensk fremstillet bruseløsninger med ikonisk design

Hos INR har vi designet bruseløsninger i 30 år, og de fleste af vores brusere kan tilpasses eller skræddersys nøjagtigt, som du vil have dem og normalt uden ekstra omkostninger.

Her finder du Nordens bredeste udvalg af brusere i 4 serier - svensk fremstillet og med 15 års garanti.

E D G E

Ikonisk brusedesign uden kompromisser

Niche - Hjørne - Skærm

Edge er en kompromisløs bruseserie med sofistikerede indrammede detaljer, der imponerer både design- og teknologielskere. Edge rammer bruseverdenens gyldne snit mellem design, funktion og teknik med en æstetisk indramning.

Edge

A R C

Arkitektens valg med næsten ubegrænsede muligheder

Niche - Hjørne - Skærm - Midt på væggen

Svensk fremstillet Arc Original er vores mest tilpasningsdygtige bruseserie. Det 8 mm tykkelse glas giver badeværelset en dejlig følelse og rummelighed. Ønsker du en tilsvarende løsning med en ramme, skal du kigge på Arc Frame.

Arc Original   Arc Frame

Du kan nyde vidunderligt afslappende øjeblikke i din kombinerede bruse- og saunaløsning fra serien ARC Frame.

ARC 20 Frame

ARC 20 Original, STEEL PLEASURE 2 og LINE i Brushed Bronze. AIR Solid 100 A sammen med LOOX 90.

Arc 20 Original

E P I C

Nordens mest eksklusive bruseserie

Niche - Hjørne

I en udsøgt mix af design og teknologi tilbyder Epic de mest eksklusive bruseløsninger på markedet. Her får du 10 millimeter glas fastgjort til et pivothængsel, der snurrer fjerlet rundt om sin egen akse.

Epic

L I N C

Form og funktion i perfekt balance

Niche - Hjørne - Skærm - Midt på væggen

Svensk fremstillet Linc er en serie af bruseløsninger i 6 mm hærdet sikkerhedsglas, der skaber muligheder i alle badeværelser takket være dens overlegne funktionalitet. Ønsker du en bruseløsning med foldedøre, skal du kigge på Linc Flex.

Linc Original   Linc Flex

B R I C

Nordens smukkeste brusekabine

Bric giver ekstra frihed når du skal vælge brusekabine. Blandt vores fire modeller er der muligheder for højdejustering, skydedøre eller svingdøre, samt flere glastyper at vælge imellem, alt i 6 mm hærdet sikkerhedsglas.

Bric

Oversigt over glas til vores bruseløsninger.

T I L V A L G

Glas til bruseløsninger

Forskellige tykkelser, gennemsigtighed og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning. Alle vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør.

Vores glas

 

Timeless® er en patenteret og permanent overfladebehandling, der gør overfladen glattere og lettere at holde ren.

Timeless®

En permanent overfladebehandling, der beskytter mod aflejringer

Se mere

T I L V A L G

Tilpas din bruseløsning

Med den nye Unleashed kollektion kan du vælge mellem smukke metaller til bruseløsninger i Arc Original og matchende armaturer. Der er også mange fine valg i forhold til glas, finish og greb til andre bruseserier.

Unleashed


Flere alternativer

 

T I L V A L G

Skræddersyet bruseløsning

Som Nordens bruserspecialist i mere end 30 år sætter vi en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning. En tilpasning inden for hver brusermodels specialmål-interval er inkluderet i prisen, og hvis du har brug for at justere bruseren til f.eks. en skrå væg, er dette normalt ikke noget problem.

Skræddersyet bruseløsning

Relaterbare sider

INR

Badeværelset. Rummet hvor du går i bad, på toilettet og børster tænderne. Men også et rum med ofte uudforskede muligheder, når det kommer til selvforkælelse og velbehag.

Se mere
Viskan håndvask i porcelæn

Kvalitet

Produktdesigner Kristian Olsson fortæller om, hvordan han og hans team ræsonnerer om design og funktion kontra kvalitet.

Se mere

Bæredygtig

Grundlaget for vores bæredygtighedsarbejde er FN's Agenda 2030 og de 17 globale mål, der skal gøre vores planet til et bedre sted at leve.

Se mere

Unikke bruseløsninger til dit nye badeværelse

I badet kan dagen vendes, mens tankerne vandre. Her kan du begynde på en frisk - midt i det forfriskende vand. Netop derfor er INR’s forskellige bruseløsninger designet ud fra det, der kan gøre dit bad mest harmonisk.

Blandt andet kan du - ved alle brusekabiner - lave små detaljer om og justere døre, greb og kanter. Skal du have et brusehjørnet, som afskærmer stunden i badet? Eller ønsker du modsat at gøre badet til centrum for resten af rummet? Hos INR kan du finde den bedste badinspiration og skræddersy den perfekte bruseløsning for dig. Vi viser de nyeste trends, den smarteste opbevaringsplads og de mest moderne løsninger, samt hvordan den særlige personlige stil kan skinne igennem på nye badeværelser. Læs med her, og bliv inspireret.

En eller to døre?

Om badet både skal kunne skærme og samle eller blot markere sig i rummet, er op til dig. Hos INR giver vi dig blot redskaberne til at kunne skabe netop de resultater, som du foretrækker til din bruseløsning.

Her kan du blandt andet finde foldbare brusedøre, der værner om badenichen, og som samtidig gør bade-tid til dig-tid. Du kan også finde brusevægge, der - som det klareste is i Norden - giver et kig ind til vandet og det forfriskende dyp. Find de detaljer, der gør et nyt badeværelse til dit eget og helt personlige badeværelse.

Der er forskel på glas og glas

Forskellige tykkelser, gennemsigtigheder og toner giver dig kreative muligheder, når du skaber din bruseløsning hos INR. Her kan du nemlig udforme et hav af forskellige glas til din bruseløsning og dit badeværelse, hvor netop dine præferencer spiller ind.

Men selvom du finder mange muligheder hos INR, når du skal indrette dit eget badeværelse, så er en ting altid den samme: Vores glas er hærdet og kontrolleret både i vores eget laboratorium i Malmø og af en uafhængig tredjepartsinspektør. Det giver din bruseløsning det mest holdbare dække - så du trygt kan nyde dit bad i fred og ro.
Sammenlign vores glas

Alternative tilvalg til vores bruseløsninger

Et greb eller et håndtag er normalt inkluderet, når du køber en bruseløsning fra INR. Men vi ved godt, at det er de små detaljer, som udgør det særlige i det nye badeværelse. Uagtet om det er et stort eller lille badeværelse. I de fleste tilfælde kan du derfor vælge et alternativt håndtag eller greb hos INR - men husk at dette skal angives ved bestilling, da hærdningen af ​​glasset ikke gør det muligt at lave huller til håndtag og greb bagefter.

Skræddersyede brusere

Som Nordens brusespecialist i mere end 30 år sætter INR en ære i at kunne tilbyde dig en helt unik bruseløsning. En tilpasning inden for hver brusermodels mål-interval er inkluderet i prisen, og hvis du har brug for at justere bruseren til for eksempel en skråvæg, er dette normalt ikke noget problem. Sådan kan vores løsninger både passe ind på et stort badeværelse med masser af fliser samt på det lille badeværelse, hvor indretning og interiør skal være mere påpasseligt.