Bruseopbevaring

En perfekt bruseroplevelse kræver ekspertise inden for både design og materialer og orden. Med en af vores smarte opbevaringsløsninger bliver det enkelt at holde orden inde i bruseren. Og det bliver også fint.

Hvilken er din personlige favorit: PILE, NEST, CASE eller BOX?

PILE

PILE er en opbevaringsløsning, der smelter ind i brusesløsningerne i LINC både med hensyn til design og funktion. Montér først PILE og derefter bruserdøren inde i vægprofilen. Resultatet er en bruseopbevaring på indersiden af ​​bruseløsningen, der nemt gemmer alle i familiens shampooflasker.

Mere om PILE

BOX

Bruseopbevaringen BOX er en stilfuld opbevaring til inde bruseren, i mat hvid eller mat sort aluminium. BOX er løsningen til dig, der kan lide at vise dine produkter frem. Praktisk opbevaring til barberskraparen findes på siden. Limes op med SAFE-FIX Mini, som du køber separat.

Kombiner gerne med bruseskraberen CLIP som du sætter på kanten af BOX.

Mere om BOX

CASE

Med sit stilfulde design er bruseopbevaringen CASE lige så stilfuldt alene som i en gruppe. Hvorfor ikke lade hvert familiemedlem have sit eget skab til deres produkter? CASE er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre.

Mere om CASE

NEST

NEST holder dine flasker sikkert opbevaret på væggen i eller uden for bruseren. Vend den frostede dør ud for at åbne og få et godt overblik over dine produkter. NEST er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre. Bunden er udstyret med drænhuller for nem rengøring.

Mere om NEST

Kundernes favoritter

Bruseopbevaring

BOX

BOX er opbevaringsløsningen til dig, der kan lide at vise dine bruseprodukter frem. Praktisk hængende opbevaring til barberskraberen findes på siden.

Matte Black Matte White

Fra 790 kr.

Bruseopbevaring

PILE

PILE er en bruseopbevaringsløsning, der smelter sammen med bruseløsningerne i LINC-serien både med hensyn til design og funktion. Først monterer du PILE og derefter brusedøren inde i vægprofilen.

Matte Brushed Matte White

Fra 2 490 kr.

Bruseopbevaring

NEST

Et vægskab med ruminddelt låge til opbevaring i bruseren. Når du åbner skabet, vippes den frostede låge, så får et godt overblik over dine bruseprodukter.

Fra 1 190 kr.

Bruseopbevaring

CASE

Et stilfuldt vægskab med låge med drejehængsler til opbevaring af flasker i brusekabinen. CASE fås i flere stilfulde farver og kan limes op.

Sort Hvid

Fra 790 kr.

Andre har også besøgt

Serier

Bruseløsninger

Læs mere om vores 4 bruse-serier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille i specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere

Serier

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere