Bruseopbevaring

En perfekt bruseroplevelse kræver ekspertise inden for både design og materialer og orden. Med en af vores smarte opbevaringsløsninger bliver det enkelt at holde orden inde i bruseren. Og det bliver også fint.

Hvilken er din personlige favorit: Pile, Nest, Case eller Box?

Pile

Pile er en opbevaringsløsning, der smelter ind i brusesløsningerne i Linc både med hensyn til design og funktion. Montér først Pile og derefter bruserdøren inde i vægprofilen. Resultatet er en bruseopbevaring på indersiden af ​​bruseløsningen, der nemt gemmer alle i familiens shampooflasker.

PILE

Box

Bruseopbevaringen Box er en stilfuld opbevaring til inde bruseren, i mat hvid eller mat sort aluminium. Box er løsningen til dig, der kan lide at vise dine produkter frem. Praktisk opbevaring til barberskraparen findes på siden. Limes op med Safe-Fix Mini, som du køber separat.

Kombiner gerne med bruseskraberen Clip som du sætter på kanten af Box.

BOX

Case

Med sit stilfulde design er bruseopbevaringen Case lige så stilfuldt alene som i en gruppe. Hvorfor ikke lade hvert familiemedlem have sit eget skab til deres produkter? Case er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre.

CASE

Nest

Nest holder dine flasker sikkert opbevaret på væggen i eller uden for bruseren. Vend den frostede dør ud for at åbne og få et godt overblik over dine produkter. Nest er lavet af aluminium, hvilket gør den både holdbar og nem at rengøre. Bunden er udstyret med drænhuller for nem rengøring.

NEST

Relaterbare sider

Brusevæg EDGE i Stone.

Bruseløsninger

Læs mere om vores fem bruseserier med forskellige tykkelser glas og forskellige valgmuligheder. De fleste af vores brusere kan du bestille ned specialmål uden ekstra omkostning uanset serie.

Se mere
Bruseskraber T.

Bruseskraber

Lær vores bruseskrabere T og Clip at kende – designet til at gøre bruselivet både nemmere og renere.

Se mere

Håndklædetørrere

Bliv fortrolig med vores energivenlige elektriske håndklædetørrere i tre varianter, og opdag, hvordan lækkert design og fine materialer kan give både varme, lys og stil.

Se mere