badrumsskåp högskåp väggskåp

Badeværelsesskabe og opbevaring til badeværelset

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Alle badeværelsesskabe fra INR er produceret i Sverige og er specielt tilpasset til fugtige miljøer. Vores badeværelsesskabe leveres med 15 års garanti.

Vores møbelserier

S O L I D

Badeværelsesskab med glat låge

Til vores møbelserier med glat låge – Viskan Solid og Grand Solid – findes der vægskabe og højskabe i flere størrelser og udformninger. Højskabene, som fås i varianter med og uden skuffer, kommer i samme farver og finér som møblet og med praktisk stikkontakt som tilvalg. Skabet i Viskan kommer med udfræset greb i lågen. Push følger med højskabene i Grand, men du kan vælge hvilket som helst greb eller håndtag. Prøv dig frem i vores møbelværksted.

Kom i gang med at bygge


Alle badeværelsesskabe

T W I N

højskab med dobbeltsidet spejldør

Twin er vores smarte højskab med dobbeltsidet spejldør. Skabet fås i to bredder – 30 og 40 cm – hvoraf sidstnævnte fås med og uden skuffer. Vælg mellem flere farver, finér og Accent/NCS. Push og greb i aluminium medfølger. Vælg selv, hvilken du monterer under installationen.

Mere om Twin

G R I P

Højskab med grebsliste

Til vores møbelserier med grebsliste – Viskan Grip og Grand Grip – finder der højskabe i forskellige bredder og dybder, med og uden skuffer. Højskabene fås i samme farver og finér som møbletog med praktisk stikkontakt som tilvalg. Prøv dig frem i vores møbelværksted.

Kom i gang med at bygge


Alle badeværelsesskabe

Højskab VISKAN Classic 40 i Premium White med skuffer.

C L A S S I C

Badeværelsesskab med rammelåge

Til vores møbelserier med rammefront - Viskan Classic og Grand Classic –findes i vægskabe og højskabe i flere størrelser og udformninger. Højskabene, som fås i varianter med og uden skuffer, kommer i samme farver og finér som møblet og med praktisk stikkontakt som tilvalg. Skabet i Viskan kommer med udfræset greb i lågen. Push følger med højskabene i Grand, men du kan vælge hvilket som helst greb eller håndtag. Prøv dig frem i vores møbelværksted.

Kom i gang med at bygge


Alle badeværelsesskabe

Badeværelsesmøbler i NCS

Benyt chancen for at få dit møbel, dit spejlskab og dit højskab lakeret i en af ​​2050 sprøde farver på NCS standardkortet. Eller vælg en af ​​designerens fem håndplukkede Accent-farver. I vores møbelværksted kan du nemt se, hvordan de forskellige farver ser ud på dit udvalgte møbel. Angiv den ønskede NCS-kode ved bestilling.

Accent / NCS


Møbelværkstedet

Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere

Opbevaring

Udforsk blandt vores højskabe og vægskabe og find et skab, der passer til dit vaskeskab og dine opbevaringsbehov. Vælg en model for at ændre designet.

Se mere

Badeværelsesskabe til en skønnere morgen

Den rigtige type badeværelsesskab med smarte skuffer og hylder er vigtigere end du tror, ​​når du planlægger og indretter dit nye badeværelse. Badeværelsesskabe og højskabe er faktisk den type badeværelsesindretning, som de fleste mennesker fortryder ikke at have investere mere i under deres renovering af badeværelset. Så udforsk mulighederne godt og køb hellere flere end færre. Hvilken type badeværelsesskab fungerer bedst for dig? I vores sortiment har vi mange forskellige typer opbevaring til badeværelser med et eller flere skabe, som du måske kan lide; højskabe, vægskabe og naturligvis det klassiske spejlskab.

De fleste af vores badeværelsesskabe er udstyret med smarte detaljer som LED-belysning, blødlukkende døre og skuffer osv. Og hvis du leder efter et badeværelsesskab i en anden farve end den almindelige, er der heller ingen problemer. Vi maler vores badeværelsesskabe i alle regnbuens farver - alle  der findes på NCS-skalaen, for at være præcis.

Badeværelsesskabe der holder

Hvis du investerer i badeværelsesskabe fra INR, kan du være sikker på at produktet holder. Alle vores badeværelsesskabe leveres med 15 års garanti, hvilket giver dig mange års bekymringsfri brug, mens du tager vare på miljøet. Alle vores badeværelsesskabe er spraymalet med vores specielle overfladebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt modstandsdygtig over for både fugt og stød.

Badeværelsesskabe til små badeværelser

Hvis du leder efter badeværelsesskabe til små badeværelser, er du kommet til det helt rigtige sted. I vores sortiment har vi badeværelsesskabe til både store og små badeværelser. Vi starter ved 40 cm og arbejder os op til 140. Og når det kommer til badeværelseskabe til vægmontering, kan du vælge mellem både rummelige højskabe og mindre vægskabe. Alle vores badeværelsesskabe er skabt med maksimal opbevaring. Og god orden, selvfølgelig. Mange af vores badeværelsesskabe inkluderer smarte skuffer til mindre opbevaring.

Belysning i dit badeværelsesskab

Belysning under dit badeværelsesskab eller vaskeskabe er både praktisk og stilfuld og fås som et tilvalg til de fleste af vores løsninger. I de fleste af vores højskabe, vaskeskabe og badeværelsesskabe kan du også vælge en skjult stikkontakt, der holder kabler skjult for omverdenen.

Du finder vores badeværelsesskabe hos vores forhandlere

Badeværelsesskabe fra INR skal opleves. Besøg en af ​​vores forhandlere, og føl og klem på vores produkter.