Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Alle badeværelsesskabe fra INR er produceret i Sverige og er specielt tilpasset til fugtige miljøer. Vores badeværelsesskabe leveres med 15 års garanti.

Små badeværelses­skabe

Vores mindste badeværelsesskabe og vægskabe matcher møbelserien VISKAN Solid og Classic. To og fire hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Vælg mellem flere farver og finer eller valgfri NCS. Skabene har et indfræset greb på indersiden.

30 x 72/120 x 30 cm

Alle vægskabe

Spejlopbevaring

Spejl i fuld længde med fem rummelige rum på indersiden af ​​døren. Den smarte funktion og det tynde format betyder, at HIDE passer lige så godt i gangen eller i soveværelset som i badeværelset. Fås i flere farver og finer eller valgfri NCS.

33 x 162–164 x 11 cm

HIDE

Spejlopbevaring HIDE.

Smalle højskabe

Vores smaleste og laveste højskabe til de mindre badeværelser med et design, der matcher VISKAN Solid, Grip og Classic-serien. En fast hylde i træ og fire i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finer samt med  stikkontakt som ekstraudstyr.

30 x 160 x 30 cm

Se alle

VISKAN Solid

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i møbelserien VISKAN Solid. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finér med stikkontakter som ekstraudstyr. Indfræset greb er inkluderet.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

Højskab VISKAN Solid 40 i 'Black Oak' med skuffer. Integreret greb i siden.

VISKAN Grip

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i møbelserien VISKAN Grip. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finér med stikkontakter som ekstraudstyr. Vælg greb, der hører til serien.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

VISKAN Classic

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i møbelserien VISKAN Solid. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finér med stikkontakter som ekstraudstyr. Indfræset greb er inkluderet.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Solid

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i GRAND Classic møbelserie. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finér med stikkontakter som ekstraudstyr.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Grip

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i møbelserien VISKAN Grip. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i flere farver og finér og stikkontakter som ekstraudstyr. Vælg greb, der hører til serien.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

GRAND Classic

Højskabe med eller uden skuffer, som matcher vaskeskabe i GRAND Classic møbelserien. En fast hylde i træ og tre hylder i 6 mm hærdet glas der kan flyttes. Fås i Premium White og valgfri NCS med stikkontakt som ekstraudstyr.

40 x 160 x 40 cm

Se alle

Tilvalg

Plus Strøm - 230V enkel sort stikkontakt. Monteret under installationen.

Andre har også besøgt

Sortiment

Højskabe og vægskabe

Udforsk blandt vores højskabe og vægskabe og find et skab, der passer til dit vaskeskab og dine opbevaringsbehov. Vælg en model for at ændre designet.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

NCS & INR Accent

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
Bruseopbevaring NEST, CASE, BOX og PILE.

Serier

Bruseopbevaring

Innovative opbevaringsløsninger til bruseren, der tryller shampoo-flaskerne væk.

Se mere

Badeværelsesskabe til en skønnere morgen

Den rigtige type badeværelsesskab med smarte skuffer og hylder er vigtigere end du tror, ​​når du planlægger og indretter dit nye badeværelse. Badeværelsesskabe og højskabe er faktisk den type badeværelsesindretning, som de fleste mennesker fortryder ikke at have investere mere i under deres renovering af badeværelset. Så udforsk mulighederne godt og køb hellere flere end færre. Hvilken type badeværelsesskab fungerer bedst for dig? I vores sortiment har vi mange forskellige typer opbevaring til badeværelser med et eller flere skabe, som du måske kan lide; højskabe, vægskabe og naturligvis det klassiske spejlskab.

De fleste af vores badeværelsesskabe er udstyret med smarte detaljer som LED-belysning, blødlukkende døre og skuffer osv. Og hvis du leder efter et badeværelsesskab i en anden farve end den almindelige, er der heller ingen problemer. Vi maler vores badeværelsesskabe i alle regnbuens farver - alle  der findes på NCS-skalaen, for at være præcis.

Badeværelsesskabe der holder

Hvis du investerer i badeværelsesskabe fra INR, kan du være sikker på at produktet holder. Alle vores badeværelsesskabe leveres med 15 års garanti, hvilket giver dig mange års bekymringsfri brug, mens du tager vare på miljøet. Alle vores badeværelsesskabe er spraymalet med vores specielle overfladebehandling, TX Top Extreme, som er ekstremt modstandsdygtig over for både fugt og stød.

Badeværelsesskabe til små badeværelser

Hvis du leder efter badeværelsesskabe til små badeværelser, er du kommet til det helt rigtige sted. I vores sortiment har vi badeværelsesskabe til både store og små badeværelser. Vi starter ved 40 cm og arbejder os op til 140. Og når det kommer til badeværelseskabe til vægmontering, kan du vælge mellem både rummelige højskabe og mindre vægskabe. Alle vores badeværelsesskabe er skabt med maksimal opbevaring. Og god orden, selvfølgelig. Mange af vores badeværelsesskabe inkluderer smarte skuffer til mindre opbevaring.

Belysning i dit badeværelsesskab

Belysning under dit badeværelsesskab eller vaskeskabe er både praktisk og stilfuld og fås som et tilvalg til de fleste af vores løsninger. I de fleste af vores højskabe, vaskeskabe og badeværelsesskabe kan du også vælge en skjult stikkontakt, der holder kabler skjult for omverdenen.

Du finder vores badeværelsesskabe hos vores forhandlere

Badeværelsesskabe fra INR skal opleves. Besøg en af ​​vores forhandlere, og føl og klem på vores produkter.