Alle vores spejle og spejlskabe.
Produkter

Badeværelsesspejle med ikonisk design og smarte funktioner

Badeværelsesspejlet er vigtigt. Og ikke kun for dit eget velbefindende. Hele badeværelset føles godt ud fra lyset og den ekstra plads, som spejlet tilføjer. Tænk over dine behov og udforsk vores brede udvalg af badeværelsesspejle i forskellige designs og størrelser.

Søger du et spejlskab?

S L O T

Ovale spejle

SLOT er et smukt ovalt spejl med belysning bag kanten, der giver en dejlig og imødekommende følelse til badeværelset. SLOT er tilsluttet til rummets hovedkontakt og LED-belysningen har en estimeret levetid på hele 20 år.

Mere om SLOT

L O O X

Runde spejle

Vores runde spejl LOOX med atmosfærisk LED-belysning bag kanten er et af vores mest populære produkter og passer lige så godt i gangen eller soveværelset som i badeværelset.

70 - 90 - 110 cm

Se alle LOOX

T O U C H

Justerbare spejle

TOUCH er spejlet for dig, der leder efter et rigtig flot spejl, der udstråler både design og kvalitet. Indstil nøjagtigt den type lys, du ønsker for øjeblikket; at vågne op til livet om morgenen, tage den perfekte makeup på eller hvorfor ikke imponere gæsterne lørdag aften.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Alle justerbare spejle

S C E N E

Spejle med sidebelysning

Med badeværelsesspejlet SCENE opnår du det bedste makeup- eller barberingsresultat. Ved hjælp af de tre berøringsknapper i bunden styrer du lystemperatur og lysstyrke samt til/fra. Vinkle sidebelysningen op til 90 ° for at få lyset til at falde nøjagtigt, som du vil have det, når du spejler dig.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Alle justerbare spejle

F E E L

Badeværelsesspejl med armatur

Et klassisk spejl på badeværelset med LED-belysning, der passer til de fleste stilarter. En eller to armaturer er inkluderet afhængigt af spejlets bredde. Underlys er altid inkluderet.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Alle FEEL

Kundernes favoritter

Andre har også besøgt

Serier

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere
Inspiration badeværelser

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til INR og en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – til dig, der er i gang med at planlægge og indrette badeværelser.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere