< >

VISKAN Solid

Tidløst møbeldesign i sin bedste form nogensinde

En klassiker i badeværelset - nu i sin bedste og mest holdbare form nogensinde og med usædvanligt gennemtænkte detaljer både indvendigt og udvendigt. VISKAN-møbelserien fås i tre versioner - Solid, Grip og Classic - og har noget for enhver smag, uanset om du trækker i minimalistisk eller landlig retning. Indvendigt tilbyder alle VISKAN de samme fantastiske funktioner, der gør din morgen ekstra behagelig.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller mat hvid stenkomposit

Farve valgmuligheder

Form og funktion

Vores mest tidløse møbeldesign nu i en opgraderet form både indvendigt og udvendigt. De fuldt udtrækkelige og blødt lukkende græsskuffer vil næppe skuffe dig nu eller om 15 år, og vores Organizer i hvidpigmenteret eg hjælper dig med at holde tingene pæne. Alle VISKAN er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer dig en sikker investering i både form og funktion og ikke mindst en levetid på mindst 15 år.

Se alle VISKAN Solid

De fuldt udtrækkelige skuffer med Soft-Close garanterer en lydløs gang, der varer i 15 år eller mere. Håndvask i komposit af sten.

Hvordan vil du have din VISKAN?

Med VISKAN er der alle muligheder for at skabe dine helt egne møbler. Vælg mellem flere farver og håndvaske, greb og håndtag, eller invester i Push Tipmatic - markedets bedste skuffe. Tilføj en eller flere af vores spændende pluspakker, og få belysning under kommoden og dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe - færdigmonteret og klar til levering.

Se alle VISKAN Solid

Vælg mellem håndvaske i porcelæn og mat hvid kompositsten. På billedet er den klassiske porcelænsvask, der både er smuk og holdbar.

Vores materialer

Vaskeskab

VISKAN Solid 60

I den mest populære bredde og med et design, der aldrig går af mode, ses her VISKAN Solid 60 med to rummelige skuffer med fuldt udtræk, der holder evigt. Vores mest solgte vaskeskab, nu med den nye og ekstremt holdbare overfladebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 4 490 kr.

Vaskeskab

VISKAN Solid 80

Et tidløst møbel på 80 cm med masser af opbevaringsplads, Grass Vionaro-Soft Close i skufferne og gode muligheder, når det handler om at få præcis det vaskeskab, du ønsker dig. Vælg mellem flere smukke og robuste designs med vores nye overfladebehandling TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 6 190 kr.

Vaskeskab

VISKAN Solid 100

Det perfekte vaskeskab til dig, der har pladsen. Med sin bredde på 100 cm og to rummelige skuffer giver VISKAN Solid dig et tidløst møbel med mange valgmuligheder både indvendigt og udvendigt. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 7 890 kr.

Vaskeskab

VISKAN Solid 120

Fire skuffer og dobbelt håndvask er det bedste valg, hvis I er flere, der gør jeg klar på badeværelset om morgenen. Her får alle familiemedlemmer deres egen skuffe til deres ting. Vælg mellem flere designs og valgfri NCS. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 11 990 kr.

Tilpas din VISKAN

Vaskeskabe i VISKAN har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med et lys under vaskeskabet eller en praktisk dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe til krøllejernet?

Produkter

Hvordan vil du åbne dine møbler? Med et håndtag, en greb eller måske et push? Vælg mellem mange stilfulde muligheder.

Åbningsmuligheder

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning under vaskeskabet er et tilvalg med en høj WOW-faktor. Og så meget praktisk om natten.

Produkter

To stk. af vores praktiske små vendbare opbevaringsbeholdere er inkluderet. Fyld hele skuffen ved at bestille flere - og glem ikke stikkontakten.

Vores pluspakker

#iconicbyme

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Planlægningsværktøjer

Indret dit badeværelse og tilpas din brusevæg ved hjælp af vores digitale værktøjer.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere