V I S K A N  G R I P

Minimalistisk møbeldesign med praktisk grebsliste

Med sit stilrene design får Viskan Grip det minimalistiske frem i dig, uanset om det var der før eller ej. Du sætter dit præg på møblet, når du kombinerer den ønskede farve på møblet med grebslisten i aluminium i mat grå, mat hvid eller mat sort finish. Vælg der efter mellem den klassiske porcelænsvask og den ultratynde stenkomposit i mat hvid. Serien er fremstillet i Sverige og kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Detaljer

Mål

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Højde: 490 mm

Dybde: 345 mm

Alternativ

Porcelæn

Stenkomposit

Farver

Hvid Grå Sort NCS

Byg dit eget møbel

Viskan tilbyder et klassisk møbeldesign med masser af muligheder, som du nemt kan udforske i Møbelværkstedet. Start med at vælge et møbel i den rigtige bredde til dit badeværelse. Overvej om du vil have møblet i hvid, grå eller i en farve efter eget valg. Se hvordan indtrykket ændrer sig alt efter hvilken af ​​de to håndvaske du vælger: Porcelæn eller stenkomposit.

Kom i gang med at bygge


Alle vaskeskab i Viskan

Kvalitet og funktion

Kvalitetsmæssigt kan du forvente det bedste. De prisvindende og blødtlukkende skuffer fra Grass Vionaro har en perfekt, stabil gang og holder evigt. Også de to varianter håndvaske. Alle Viskan kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mod fugt og slid i 15 år eller mere.

Alle møbler

Vælg mellem håndvaske i klassisk porcelæn og mat hvid stenkomposit. Prøv dig frem på produktets egen side, og skab din egen favorit.

Strålende tilvalg

Når du har sat formen på møblet, er det tid til at tænke over tilvalgene. Den dobbelte stikkontakt i den nederste skuffe er et populært tilvalg, der gør hverdagen nemmere. Sensorstyret belysning i skuffen og under møblet er en anden.

Pluspakker


Flere lysende innovationer

Kampagne på møbelpakke

Komplet møbelpakke med Viskan Grip 60 møbel i Premium White med Stage 60 spejlskab. Gælder hos alle vores forhandlere indtil 31. august 2023.

Til kampagnen

#iconicbyme

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Byg dine egne møbler

Vores møbler har et højt udstyrsniveau fra start, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere tilvalg for at sætte dit eget præg. Hvad med sensorstyret belysning eller dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe?

Planlæg dit badeværelse

Digitale værktøjer

Skab dit ikoniske badeværelse i Møbelværkstedet og Bruseværkstedet. Tag dokumentet med til din forhandler.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

NCS & INR Accent

Lad din personlighed komme i centrum - bestil dit møbel i en valgfri NCS eller vælg en af ​​designerens håndplukkede Accent-farver - specielt udvalgt til badeværelset.

Se mere
Plus Power giver dig dobbelt eludtag (220 V) i nederste skuffe til højre.

Alternativ for badeværelsesmøbler

Pluspakker

Belysning i og under møblet er et meget værdsat tilvalg, der både er praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten.

Se mere
Håndvaskarmatur STEEL VOYAGE i Brushed Bronze.

Serier

Håndvask­armaturer

Din håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken model du vælger. Match med pop-up i samme finish for en rød tråd.

Se mere
badrumsskåp

Serier

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

Om INR

TX Top Extreme™

Overfladebehandlingen er inkluderet i prisen, når du køber en af ​​vores møbler, spejle eller opbevaringsløsninger fra 2019.

Se mere

Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Viskan Solid

En klassiker på badeværelset med gennemtænkte detaljer. Serien tilbyder flere størrelser, håndvaske og masser af tilvalg.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Viskan Classic

Klassisk hvid eller maskulin med sorte detaljer og underbelysning? Her får du tidløst møbeldesign med en rammefront i hvid eller NCS.

Se mere
badrumsmöbler grand grip

Badeværelsesmøbler

Grand Grip

En elegant serie med ergonomiske grebslister i flere finish. Må vi foreslå en af vores smukke egetræsfinér eller hvorfor ikke en valgfri NCS?

Se mere