Viskan Grip

Den funktionelle Viskan har et velafbalanceret design og tilbyder god opbevaring i alle størrelser, fra 40 cm med låge, til 120 cm med to eller fire skuffer. De glatte fronter skaber ro og forstærker det tidløse og funktionelle møbeldesign. Serien er produceret i Sverige og kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Mål

40 / 50 / 60 / 80 / 100 / 120

Højde: 490 mm
Dybde: 345 / 425 mm

Farver

Hvid Grå Sort NCS

Største udvalg

Velassorterede Viskan tilbyder god opbevaring med rummelige skuffer i bredder fra 50 cm op til 120 cm, sidstnævnte med to eller fire skuffer og dobbelt vask, hvis du ønsker det. Det mindste møbel i serien, på 40 cm er med en låge. 40 og 50’er møblerne er mindre i dybden, så de passer ind i selv de mindste badeværelser.

Skuffeindretning

Skuffeindretning i sort aluminium og natureg, der holder dine småting på plads. Vend den om for nem opbevaring af dine sminkepenne og tandbørster. 2-stk. pakke.

Opbevaring

I serien er der matchende opbevaring i flere størrelser og varianter med mulighed for stikkontakter til eksempelvis hårtørreren. Højskabene fås også med eller uden skuffer. Helt nyt er højskabet Twin med dobbeltsidet spejldør. Se mere

Byg dit møbel i vores møbelværksted

I vores møbelværksted bygger du dit møbel og udstyrer den med de tilvalg du ønsker: belysning i og under møblet, dobbelt strømstik og selvfølgelig håndvaskarmatur og bundventil i matchende stil. Vælg opbevaring og et stilfuldt spejl, og du er nået langt med af at indrette dit nye badeværelse.

Kom i gang med at bygge


Vælg og byg dit møbel

Viskan Grip fås i Premium White, Light Sand, Still Grey, Black Oak og
Accent/NCS. Den sorte træfiner farves og lakeres derefter med TX
Top Extreme™.

Alle Viskan Grip

Håndvask i to varianter

Vælg mellem en klassisk porcelænsvask eller den lettere vask i stenkomposit med lidt mere kantet formsprog. Stenkompositvasken vasken i 120, fås både som dobbelt- eller enkelt centreret vask. Derudover også som højre- eller venstrestillet vask. Suppler med et lavt håndvaskarmatur og Easy-Clean vandlås med pop-up.

Vores materialer


Tilvalg

Suppler dine møbler med tilvalg som stemningsgivende, sensorstyret belysning i og under møblet og praktisk dobbelt strømstik. To Organizers indgår i hver øverste skuffe. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyret LED-belysning under møblet og i den øverste skuffe, der fader op, når du kommer ind i rummet. 3000 K, 150-530 lm. Juster tid og afstand, som du vil.

Vandlås Easy-Clean

Bare løft op, skyl og sæt tilbage. Fås i varianter til håndvaske med og uden overløbshul. Armaturer og bundventiler

Finér der tåler alt

Vores finér kontrolleres, bliver matchet og sættes sammen for et naturligt og levende resultat. Alle vores møbler kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Materialer


Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere