< >

VISKAN Grip

Minimalistisk møbeldesign med praktisk greb

Med sit stilfulde design og profil med kant fremhæver VISKAN Grip det minimalistiske i dig, uanset om det var der før eller ej. Du sætter dit præg, når du kombinerer den ønskede farve med den stilfulde og praktiske grebsliste i mat grå, mat hvid eller sort børstet finish. For den tyndeste version af Grip skal du vælge den tynde håndvask i mat stenkomposit. Men hvis du foretrækker porcelæn, fungerer det selvfølgelig lige så godt.

Detaljer

Bredder

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller mat hvid stenkomposit

Design

Form og funktion

Vores mest tidløse møbeldesign nu i en opgraderet form både indvendigt og udvendigt. De fuldt udtrækkelige og blødt lukkende græs-skuffer vil næppe skuffe dig nu eller om 15 år, og vores Organizer i hvidpigmenteret eg hjælper dig med at holde tingene pæne. Alle VISKAN er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer dig en sikker investering i både form og funktion og ikke mindst en levetid på mindst 15 år.

Se alle VISKAN Grip

De fuldt udtrækkelige Vionaro-skuffer med Soft-Close garanterer en lydløs lukning, der varer i 15 år eller mere. De praktiske grebslister fås i mat hvid, grå og børstet mat sort finish.

Hvordan vil du have din VISKAN?

Lad dit VISKAN grip afspejle din personlighed fuldt ud, og der er noget for enhver smag uanset rummets størrelse - fra de mindste varianter med en dør til vores bredeste vaskeskab med fire skuffer og dobbelt håndvask. Du er velkommen til at tilføje en eller flere af vores spændende pluspakker og få belysning under vaskeskabet og dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe - færdigmonteret og klar til levering.

Se alle VISKAN Grip

Vælg mellem håndvaske i klassisk porcelæn og mat hvid stenkomposit. Prøv dig frem på produktets egen side, og skab din egen favorit.

Tilpas din VISKAN

Vaskeskabe i VISKAN har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med et lys under vaskeskabet eller en praktisk dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe til krøllejernet?

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning under vaskeskabet er en valgmulighed med en høj WOW-faktor. Også meget praktisk om natten.

Plus Ljus

Produkter

To stk. af vores praktiske små vendbare opbevaringsbeholdere er inkluderet. Fyld hele skuffen ved at bestille flere - og glem ikke stikkontakten.

Vores pluspakker

#iconicbyme

Andre har også besøgt

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere

Planlægning

Badeværelsesstudiet

I Badeværelsesstudiet kan du nemt prøve dig frem blandt vores badeværelseindretning og brusevægge og skabe en fornemmelse for dit nye badeværelse.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere