< >

VISKAN Classic

Tidløst møbeldesign med klassisk rammefront

Romantisk og hvid med messinggreb eller maskulin med sorte detaljer og underbelysning? Du gør din VISKAN Classic til din egen ved at vælge mellem flere håndvaske, farver og håndtag eller drej, der matcher din stil. Match med højskabe og vægskabe med rammefronter så får du en kontinuerlig rød tråd i dit nye badeværelse.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller mat hvid stenkomposit

Farve valgmuligheder

Form og funktion

Vores mest tidløse møbeldesign nu i en opgraderet form både indvendigt og udvendigt. De fuldt udtrækkelige og blødt lukkende græsskuffer vil næppe skuffe dig nu eller om 15 år, og vores Organizer i hvidpigmenteret eg hjælper dig med at holde tingene pæne. Alle VISKAN er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som garanterer dig en sikker investering i både form og funktion og ikke mindst en levetid på mindst 15 år.

Se alla VISKAN Classic

De fuldt udtrækkelige skuffer med Soft-Close garanterer en lydløs gang, der varer i 15 år eller mere. Håndvask i komposit af sten.

Hvordan vil du have din VISKAN?

Med VISKAN er der alle muligheder for at skabe dine helt egne møbler. Vælg mellem flere farver og håndvaske, greb og håndtag, eller invester i Push Tipmatic - markedets bedste skuffe. Tilføj en eller flere af vores spændende pluspakker, og få belysning under kommoden og dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe - færdigmonteret og klar til levering.

Se alle VISKAN Classic

Produkter

Vælg mellem håndvaske i porcelæn og mat hvid kompositsten. På billedet er den klassiske porcelænsvask, der både er smuk og holdbar.

Vores materialer

Vaskeskab

VISKAN Classic 60

Den klassiske rammelåge på 60 cm understreger den landlige stil. Vælg mellem Premium White og valgfri NCS til dig, der gerne vil skabe dit eget personlige møbel, begge med vores nye, yderst holdbare overfladebehandling TX Top Extreme™, der er tilpasset det fugtige miljø i badeværelset. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 6 190 kr.

Vaskeskab

VISKAN Classic 80

Rammelåger i den mest klassiske form med udenpåliggende skuffefronter og mange valgmuligheder med hensyn til både håndtag og greb samt farven på vaskeskabet. Indvendigt får du markedets bedste skuffesystem, der holder evigt. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 7 890 kr.

Vaskeskab

VISKAN Classic 100

VISKAN Classic i landlig stil er et smukt vaskeskab med den klassiske rammelåge til dig, der drømmer om New England. Vælg Premium White, valgfri NCS eller en af vores udvalgte accentfarver, der er ekstra smuk til VISKAN Classic. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 9 490 kr.

Vaskeskab

VISKAN Classic 120

For den store familie er vaskeskabet med dobbelt håndvask guld værd, fordi flere i familien kan gøre sig klar på samme tid og desuden få hver deres skuffe til cremer og småting. Vælg mellem slidstærkt hvidt porcelæn og den slanke håndvask i mat hvid stenkomposit. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 13 790 kr.

Tilpas din VISKAN

Vaskeskabe i VISKAN har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med et lys under vaskeskabet eller en praktisk dobbelt stikkontakt i den nederste skuffe til krøllejernet?

Produkter

Hvordan vil du åbne dine møbler? Med et håndtag, en greb eller måske et push? Vælg mellem mange stilfulde muligheder.

Åbningsmuligheder

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning under vaskeskabet er et tilvalg med en høj WOW-faktor. Også meget praktisk om natten.

Plus Lys

Produkter

To stk. af vores praktiske små vendbare opbevaringsbeholdere er inkluderet. Fyld hele skuffen ved at bestille flere - og glem ikke stikkontakten.

Vores pluspakker

Hjemme os

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Planlægningsværktøjer

Indret dit badeværelse og tilpas din brusevæg ved hjælp af vores digitale værktøjer.

Se mere