Spejlskabe

Med et spejlskab fra INR får du smart opbevaring over vaskeskabet med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Effektiv LED-belysning, stikkontakter, magnetholder og indvendige spejle er inkluderet som standard, og der er mange flere tilvalg at vælge imellem. Alle vores spejlskabe er produceret i Sverige og specielt tilpasset til fugtige miljøer.

Rektangulære spejlskabe

Et svensk-produceret spejlskab med indvendige spejle og mange funktioner såsom magnetholder og stikkontakt. Tilkobles til hovedkontakten. Tilføj et forstørrelsesspejl og baggrundslys for et fuldt udstyret og luksuriøst spejlskab. Spejleskabet fås i flere farver og er specielt tilpasset til fugtige miljøer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alle

Spejlskab STAGE
80 - 100 - 120 cm

Spejlskab STAGE
60 cm

Runde spejlskabe

HALO og HALOMORE er svenskfremstillede spejlskabe, der helt eller delvist er skjult af et rundt spejl med en diameter på 60 cm. Effektiv over- og underbelysning i LED er inkluderet som standard, ligesom forstørrelsesspejlet på indersiden af ​​spejlet samt den smarte magnetholder til pincetten og andre små genstande. Tilkobles til hovedkontakten. Spejleskabet fås i flere farver og er specielt tilpasset til fugtige miljøer.

Ø60

Se alle

Spejlskab

STAGE 40

Vores mindste spejlskab i 40 cm bredde med en låge, hvor du ved bestilling angiver, om døren skal åbne til højre eller venstre. TX Top Extreme™, stikkontakt, gadgetholdermagnet og spejl på indersiden af lågen er inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 4 290 kr.

Spejlskab

STAGE 60

Et 60 cm bredt spejlskab med to låger. Her har du et spejlskab, der virkelig leverer varen. Både den ekstremt fugtbestandige og slagfaste overfladebehandling TX Top gør Extreme™, stikkontakt i øverste højre hjørne af skabet og meget mere er inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Eg Sort NCS

Fra 5 290 kr.

Spejlskab

HALOMORE Ø60

Et 80 cm bredt spejlskab, hvor lidt over halvdelen af bredden er skjult af et trendy og stilfuldt rundt spejl med en diameter på 60 cm. Ligesom spejlskabet HALO og meget mere, ganske enkelt. 15 års garanti.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 7 690 kr.

Spejlopbevaring

HIDE

Smart helfigursspejl, der afslører fem store rum på indersiden af døren til opbevaring af dine ansigtscremer eller nøgler og småting, hvis du vælger at placere HIDE i gangen.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 3 990 kr.

Andre har også besøgt

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere