Spejlskabe

Med et spejlskab fra INR får du smart opbevaring over vaskeskabet med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Effektiv LED-belysning, stikkontakter, magnetholder og indvendige spejle er inkluderet som standard, og der er mange flere tilvalg at vælge imellem. Alle vores spejlskabe er produceret i Sverige og specielt tilpasset til fugtige miljøer.

Rektangulære spejlskabe

Et svensk-produceret spejlskab med indvendige spejle og mange funktioner såsom magnetholder og stikkontakt. Tilkobles til hovedkontakten. Tilføj et forstørrelsesspejl og baggrundslys for et fuldt udstyret og luksuriøst spejlskab. Spejleskabet fås i flere farver og er specielt tilpasset til fugtige miljøer.

40 - 50 - 60 - 80 - 100 - 120 cm

Se alle

Spejlskab STAGE
80 - 100 - 120 cm

Spejlskab STAGE
60 cm

Runde spejlskabe

HALO og HALOMORE er svenskfremstillede spejlskabe, der helt eller delvist er skjult af et rundt spejl med en diameter på 60 cm. Effektiv over- og underbelysning i LED er inkluderet som standard, ligesom forstørrelsesspejlet på indersiden af ​​spejlet samt den smarte magnetholder til pincetten og andre små genstande. Tilkobles til hovedkontakten. Spejleskabet fås i flere farver og er specielt tilpasset til fugtige miljøer.

Ø60

Se alle

Spejlskab

STAGE 40

Vores mindste spejlskab i 40 cm bredde med en låge, hvor du ved bestilling angiver, om døren skal åbne til højre eller venstre. TX Top Extreme™, stikkontakt, gadgetholdermagnet og spejl på indersiden af lågen er inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 4 290 kr.

Spejlskab

STAGE 60

Et 60 cm bredt spejlskab med to låger. Her har du et spejlskab, der virkelig leverer varen. Både den ekstremt fugtbestandige og slagfaste overfladebehandling TX Top gør Extreme™, stikkontakt i øverste højre hjørne af skabet og meget mere er inkluderet. 15 års garanti.

Hvid Grå Eg Sort NCS

Fra 5 290 kr.

Spejlskab

HALOMORE Ø60

Et 80 cm bredt spejlskab, hvor lidt over halvdelen af bredden er skjult af et trendy og stilfuldt rundt spejl med en diameter på 60 cm. Ligesom spejlskabet HALO og meget mere, ganske enkelt. 15 års garanti.

Hvid Grå Ask NCS

Fra 7 690 kr.

Spejlopbevaring

HIDE

Smart helfigursspejl, der afslører fem store rum på indersiden af døren til opbevaring af dine ansigtscremer eller nøgler og småting, hvis du vælger at placere HIDE i gangen.

Hvid Grå Sort NCS

Fra 3 990 kr.

Andre har også besøgt

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Nogle ting du skal tænke på, når du vælger et spejlskab

Der er en række ting at tænke på, når du vælger dit nye spejlskab. Design, størrelse, men også hvilke funktioner du ønsker. Se nedenfor, hvordan vi tænker om vores spejlskabe.

Hvorfor vælge spejlskabe?

Måske tænker du på, om du vil have et spejlskab eller et almindeligt spejl. Der er fordele og ulemper ved begge dele. Selvom et almindeligt spejl kan give et lidt mere luftigt indtryk, tilbyder et spejlskab værdifuld opbevaring bag lågerne - noget du aldrig kan få for meget af i dit badeværelse. Der er også andre fordele såsom stikkontakter og andre smarte funktioner.

Spejlskabe med smarte funktioner

Du kan næsten ikke undvære en stikkontakt i spejlskabet. At kunne oplade barbermaskinen eller tandbørsten direkte i skabet, mens du sover eller er på arbejde, er guld værd. En anden smart ting med vores spejlskabe er magnetholderen, hvor du kan fastgøre en pincet eller hårnåle. Vælg også et forstørrelsesspejl, som du fastgør på indersiden af ​​lågen.

Farve og form på spejlskabe

Forestiller du dig et firkantet spejlskab eller et rundt spejlskab? Runde spejle har aldrig været mere trendy end nu, og de fås faktisk som spejlskabe. Overvej også, om du vil have dit spejlskab i samme farve eller finér som dit vaskeskab, eller om du vælger et hvidt spejlskab.

Spejlskabe med belysning

Belysning i spejlskabet er A og O. Vælg et spejlskab, der både har topbelysning og underbelysning, så får du et rigtig flot spejlskab, der også er funktionelt. Det er praktisk ikke at skulle tænde lystet i loftet om aftenen, men at lade spejlskabet stå for belysningen. 

Spejlskabe fremstillet i Sverige

Mange spejlskabe fremstilles i udlandet, hvilket ikke nødvendigvis er forkert, men det bliver sværere at have fuld kontrol over hele produktionskæden. Vælg et spejlskab der er fremstillet i Sverige - det gavner både miljøet og dig på sigt, selvom det i første omgang kan koste lidt mere.

Spejlskabe med lang garanti

Det er værd at tænke over, hvor lang garantiperioden er for et spejlskab. I det fugtige badeværelsesmiljø bør du vælge et spejlskab, der garanterer at holde i mange år fremover, og som kommer med en lang garanti.