< >

GRAND Solid

Klassisk møbeldesign med gennemtænkte detaljer

At vores mest gennemtænkte og rummelige møbelserie er blevet navngivet GRAND er naturligvis ikke tilfældigt, og du vil bemærke dette, når du går dybt ned i de fine funktioner og muligheder. For GRAND er så meget mere end et møbel på badeværelset. Med lyd, lys og en silkeblød overflade, som du kan få i din yndlingsfarve, aktiverer den alle dine sanser og tilføjer farve til enhver grå hverdag.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller bordplade med forsænket håndvask i mathvid eller antracitfarvet porcelæn

Design

GRAND når et ny niveau

LEVEL er et stilfuldt alternativ til vaskeskabet GRAND med en forsænket håndvask til et håndplukket udvalg af bordplader i kvartskomposit. Vælg mellem tre smukke designs, der alle sætter deres unikke præg på både vaskeskabet og badeværelset.

Læs mere om LEVEL

Med en dybde på 45 cm og fuldt udtrækkelige skuffer med Soft-Close får du plads med alt - og lidt mere - i din GRAND.

Se alle GRAND Solid

Design og kvalitet

Invester i et moderne ikon på badeværelset, og få et møbel af mesterlig kvalitet og banebrydende design i mindste detalje. GRAND Solid med sine fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker dem, der ønsker at skabe et badeværelse med en følelse af moderne eksklusivitet. Med den ekstremt vandtætte overfladebehandling TX Top Extreme™ på ydersiden og skuffer fra Grass Vionaro på indersiden får du et møbel, der udstråler kvalitet indefra og ud.

Se alle GRAND Solid

Porcelænhåndvasken er kun 3 cm høj og med et design, der understreger vaskeskabets enkle skønhed.

Vores materialer

Vaskeskab

GRAND Solid 60

Til dig, der gerne vil have mest muligt opbevaringsplads som i GRAND, men ikke har så meget plads til rådighed, er vaskeskabet på 60 cm det perfekte valg. Med en dybde og højde på henholdsvis 45 og 57 cm og skuffer med fuldt udtræk får du masser af opbevaringsplads på trods af den beskedne bredde. 15 års garanti.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 5 290 kr.

Vaskeskab

GRAND Solid 80

Et 80 cm bredt vaskeskab til dig med det mindre badeværelse, men som stadig stiller store krav til design, kvalitet og komfort. De indenforliggende skuffefronter giver et eksklusivt look, der understreges af den slanke hvide håndvask i porcelæn. 15 års garanti.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 7 090 kr.

Vaskeskab

GRAND Solid 100

Et 100 cm bredt vaskeskab, der giver et yderst eksklusivt look takket være indenforliggende fronter og den slanke håndvask i porcelæn. Den silkebløde overfladebehandling TX Top Extreme™ betyder et møbel uden samlinger, hvilket giver dig et vaskeskab, der kan modstå både fugt, stød og ridser i mange år fremover. 15 års garanti.

Eg Sort NCS Hvid

Fra 8 790 kr.

Vaskeskab

GRAND Solid 140 dobbelt håndvask

Hvis badeværelsets størrelse tillader det, anbefaler vi altid vores bredeste vaskeskab på 140 cm, her i form af GRAND Solid med fire skuffer. Dobbelt håndvask er altid en fordel, hvis I er flere, der skal gøre jer klar på samme tid om morgenen. 15 års garanti.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 12 890 kr.

Tilpas din GRAND

Vaskeskabe i GRAND har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med belysning i og under vaskeskabet eller musik, som du streamer via Bluetooth?

Produkter

Hvordan vil du åbne dine møbler? Med et håndtag, en greb eller måske et push? Vælg mellem mange stilfulde muligheder.

Åbningsmuligheder

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning i og under vaskeskabet er et tilvalg med en høj WOW-faktor. Og meget praktisk om natten.

Plus Lys

Vågn op til tonerne fra din yndlingsmusik. Du kan eventuelt udstyre din kommode med Bluetooth-højttalere.

Plus Lyd

#ICONICBYME

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Planlægningsværktøjer

Indret dit badeværelse og tilpas din brusevæg ved hjælp af vores digitale værktøjer.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere