Grand Solid

At vores mest gennemtænkte og rummelige møbelserie er blevet navngivet Grand er ikke tilfældigt. Grand Solid, med sine fine funktioner og slanke skuffefronter, tiltrækker dem, der ønsker at skabe et badeværelse med en følelse af moderne eksklusivitet. Serien er produceret i Sverige og kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Mål

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Højde: 570 mm
Dybde: 450 mm

Farver og finér

Hvid Eg Sort NCS

Skuffeindretning

Skuffeindretning i sort aluminium og natureg, der holder dine småting på plads. Vend den om for nem opbevaring af dine sminkepenne og tandbørster. 2-stk. pakke.

Højskab

I serien er der matchende opbevaring i flere størrelser og varianter med mulighed for stikkontakter til eksempelvis hårtørreren. Højskabene fås også med eller uden skuffer. Helt nyt er højskabet Twin med dobbeltsidet spejldør. Se mere

Grand Solid 80 Accent Forest NCS S 5005-G50Y

Byg dit møbel i vores møbelværksted

I vores møbelværksted bygger du dit møbel og udstyrer den med de tilvalg du ønsker: belysning i og under møblet, dobbelt strømstik og selvfølgelig håndvaskarmatur og bundventil i matchende stil. Vælg opbevaring og et stilfuldt spejl, og du er nået langt med af at indrette dit nye badeværelse.

Kom i gang med at bygge


Vælg og byg dit møbel

Grand Solid findes i tre smukke finérer, der med sin struktur og naturlige glød giver den ægte følelse af eg, i både Natural Oak, Dark Oak og Black Oak. Derudover fås møblerner også i hvid eller valgfri Accent/NCS. Vores finér farves først til den ønskede nuance og lakeres derefter med TX Top Extreme™.

Alle Grand Solid


Hjemme hos

via hashtag #inrbathroom

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Håndvask i to varianter

Vælg mellem en håndvask i hvidt porcelæn og kvartskomposit bordplade med nedsænket håndvask i mat hvid eller sort porcelæn, Level. Bordpladerne produceres i kvartskomposit med eller uden huller til armaturer og er ridsefaste takket være, at materialet ikke suger væske, er det et godt alternativ til f.eks. natursten, der som udgangspunkt kræver stor pleje og daglig vedligeholdelse, når de udsættes for vand og sæbe. 

Vores materialer


Tilvalg

Suppler dine møbler med tilvalg som stemningsgivende, sensorstyret belysning i og under møblet og praktisk dobbelt strømstik. To Organizers indgår i hver øverste skuffe. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyret LED-belysning under møblet og i den øverste skuffe, der fader op, når du kommer ind i rummet. 3000 K, 150-530 lm. Juster tid og afstand, som du vil.

Accent / NCS

Få dit møbel, dit spejlskab og dit højskab lakeret i en af ​​2050 smukke farver på NCS standardkortet. Eller vælg en af ​​designerens fem håndplukkede Accent-farver. Accent / NCS

Vandlås Easy-Clean

Bare løft op, skyl og sæt tilbage. Fås i varianter til håndvaske med og uden overløbshul. Armaturer og bundventiler


Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere