Med udsigt til fjeldet, når skumringen falder på. I din hjemmespa bliver smart oplyst interiør ekstra vigtigt for at opnå den rigtige stemning.
GRAND Grip 80 i Still Grey med sorte greblister, sort håndvaskarmatur SLEEK og spejl TOUCH 80. Opbevaring fra VISKAN Solid.
GRAND Grip 100 i Premium White med rundt spejl LOOX 70 og vægskab VISKAN Solid 120.
GRAND Grip 100 i Black Oak med SLEEK håndvaskarmatur og spejl TOUCH 100. Opbevaringsskabet er VISKAN Solid 120 i Black Oak.
< >

GRAND Grip

Elegant møbelserie med forsænket grebsliste

Vi har udstyret GRAND Grip-møbelserien med ergonomiske grebslister, der sniger sig perfekt ind i skuffefronterne og giver et elegant look. Må vi foreslå en af ​​vores smukke finér i egetræ - skåret og samlet for perfekt matchning. I alle deres designs er vaskeskabe i GRAND forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme, hvilket garanterer dig en sikker investering i både form og funktion og en levetid på mindst 15 år.

Detaljer

Mål

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller bordplade med forsænket håndvask i mathvid eller antracitfarvet porcelæn.

Design

Hvid Eg Sort NCS

GRAND når et ny niveau

LEVEL er et stilfuldt alternativ til vaskeskabet GRAND med en forsænket håndvask til et håndplukket udvalg af bordplader i kvartskomposit. Vælg mellem tre smukke designs, der alle sætter deres unikke præg på både vaskeskabet og badeværelset.

Læs mere om LEVEL

GRAND Grip får sit minimalistiske design takket være grebet i mat sort, grå eller hvidlakeret aluminium. Og med en dybde på 45 cm får du plads med alt - og lidt mere.

Se alle GRAND Grip

Design og kvalitet

Invester i et moderne ikon på badeværelset, og få et møbel af mesterlig kvalitet og banebrydende design i mindste detalje. Med sine fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker GRAND Grip dem, der ønsker at skabe et badeværelse med en følelse af moderne eksklusivitet. Med den ekstremt vandafvisende TX Top Extreme™ overfladebehandling på ydersiden og skuffer fra Grass Vionaro på indersiden får du et møbel, der udstråler kvalitet indefra og ud.

Se alle GRAND Grip

Tilpas din GRAND

Vaskeskabe i GRAND har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med belysning i og under vaskeskabet?

Lad badeværelset afspejle din personlighed fuldt ud - få dine badeværelsesmøbler lakeret i en farve efter eget valg. Eller vælg en af ​​vores fem særligt udvalgte Accent-farver.

NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Alle møbler leveres med overfladebehandlingen TX Top Extreme™, som indkapsler og beskytter mod fugt.
Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores møbler, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Top Extreme™

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

#ICONICBYME

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere

Planlæg dit badeværelse

Digitale værktøjer

Skab dit ikoniske badeværelse i Møbelværkstedet og Bruseværkstedet. Tag dokumentet med til din forhandler.

Se mere
Alle vores spejle og spejlskabe.

Serier

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere