< >

GRAND Grip

Elegant møbelserie med forsænket grebsliste

Vi har udstyret GRAND Grip-møbelserien med ergonomiske grebslister, der sniger sig perfekt ind i skuffefronterne og giver et elegant look. Må vi foreslå en af ​​vores smukke finér i egetræ - skåret og samlet for perfekt matchning. I alle deres designs er vaskeskabe i GRAND forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme, hvilket garanterer dig en sikker investering i både form og funktion og en levetid på mindst 15 år.

Detaljer

Mål

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller bordplade med forsænket håndvask i mathvid eller antracitfarvet porcelæn.

Design

GRAND når et ny niveau

LEVEL er et stilfuldt alternativ til vaskeskabet GRAND med en forsænket håndvask til et håndplukket udvalg af bordplader i kvartskomposit. Vælg mellem tre smukke designs, der alle sætter deres unikke præg på både vaskeskabet og badeværelset.

Læs mere om LEVEL

GRAND Grip får sit minimalistiske design takket være grebet i mat sort, grå eller hvidlakeret aluminium. Og med en dybde på 45 cm får du plads med alt - og lidt mere.

Se alle GRAND Grip

Design og kvalitet

Invester i et moderne ikon på badeværelset, og få et møbel af mesterlig kvalitet og banebrydende design i mindste detalje. Med sine fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker GRAND Grip dem, der ønsker at skabe et badeværelse med en følelse af moderne eksklusivitet. Med den ekstremt vandafvisende TX Top Extreme™ overfladebehandling på ydersiden og skuffer fra Grass Vionaro på indersiden får du et møbel, der udstråler kvalitet indefra og ud.

Se alle GRAND Grip

Porcelænhåndvasken er kun 3 cm høj og med et design, der understreger vaskeskabets enkle skønhed.

Vores materialer

Vaskeskab

GRAND Grip 60

Med en imponerende dybde på 45 cm og en højde på 57 cm giver GRAND Grip 60 også dig med det mindre badeværelse et virkelig rummeligt vaskeskab med masser af plads i de to skuffer.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 6 190 kr.

Vaskeskab

GRAND Grip 80

Med en dybde på 45 cm og en højde på 57 cm giver GRAND Grip 80 også dig med det mindre badeværelse et virkelig rummeligt vaskeskab med masser af plads i de to skuffer.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 7 890 kr.

Vaskeskab

GRAND Grip 100

GRAND Grip 100 er et rummeligt vaskeskab med masser af plads i de to skuffer med blød og lydløs lukning, hvor den øverste er indrettet med opbevaringsæsker til de vigtige småting.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 9 490 kr.

Vaskeskab

GRAND Grip 140 dobbelt håndvask

I vores mest rummelige version af GRAND Grip får du dobbelt håndvask og fire rummelige skuffer, hvoraf de to øverste er indrettet med opbevaringsæsker til de vigtige småting.

Hvid Eg Sort NCS

Fra 13 790 kr.

Tilpas din GRAND

Vaskeskabe i GRAND har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med belysning i og under vaskeskabet eller musik, som du streamer via Bluetooth?

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning i og under vaskeskabet er et tilvalg med en høj WOW-faktor. Og meget praktisk om natten.

Plus Lys

Vågn op til tonerne fra din yndlingsmusik. Du kan eventuelt udstyre din kommode med Bluetooth-højttalere.

Plus Lyd

#ICONICBYME

Andre har også besøgt

Find forhandler

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark. Her får du hjælp med at nå dine badeværelsesdrømme.

Se mere

Planlægning

Badeværelsesstudiet

I Badeværelsesstudiet kan du nemt prøve dig frem blandt vores badeværelseindretning og brusevægge og skabe en fornemmelse for dit nye badeværelse.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere