Grand Classic

Grand er vores mest rummelige møbelserie og byder på det bedste indenfor funktion og kvalitet med en lang række muligheder både udvendigt og indvendigt. I Grand Classic får du den klassiske rammefront i en moderne skandinavisk kontekst, når fronterne ligger inde i møblets korpus. Serien er produceret i Sverige og kommer med overfladebehandlingen TX Top Extreme™ som beskytter mod fugt og slid i mindst 15 år.

Mål

60 / 80 / 100 / 120 / 140 cm

Højde: 570 mm
Dybde: 450 mm

Farver

Hvid NCS

Byg dit møbel i vores møbelværksted

I vores møbelværksted bygger du dit møbel og udstyrer den med de tilvalg du ønsker: belysning i og under møblet, dobbelt strømstik og selvfølgelig håndvaskarmatur og bundventil i matchende stil. Vælg opbevaring og et stilfuldt spejl, og du er nået langt med af at indrette dit nye badeværelse.

Kom i gang med at bygge

Højskab

I serien er der matchende opbevaring med mulighed for strømstik til eksempelvis hårtørreren. Højskabene fås også med eller uden skuffer. Helt nyt er højskabet Twin med dobbeltsidet spejldør. Se mere

Vælg og byg dit møbel

Udtrykket i Grand Classic ændrer sig med dine valg. I hvid med kromgreb skaber du en romantisk og landlig stil, mens de samme møbler i mørke farver giver en strammere og mere urban følelse, helst sammen med sorte detaljer og med Plus Light-pakken (tilvalg). Vælg grebet Deep eller knopgrebet Bell.

Alle Grand Classic

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Hjemme hos

 

 

Håndvask i to varianter

Vælg mellem en håndvask i hvidt porcelæn og kvartskomposit bordplade med nedsænket håndvask i mat hvid eller sort porcelæn, Level. Bordpladerne produceres i kvartskomposit med eller uden huller til armaturer og er ridsefaste takket være, at materialet ikke suger væske, er det et godt alternativ til f.eks. natursten, der som udgangspunkt kræver stor pleje og daglig vedligeholdelse, når de udsættes for vand og sæbe. 

Vores materialer

Tilvalg

Suppler dine møbler med tilvalg som stemningsgivende, sensorstyret belysning i og under møblet og praktisk dobbelt strømstik. To Organizers indgår i hver øverste skuffe. Suppler med flere.

Plus Light

Sensorstyret LED-belysning under møblet og i den øverste skuffe, der fader op, når du kommer ind i rummet. 3000 K, 150-530 lm. Juster tid og afstand, som du vil.

Accent / NCS

Få dit møbel, dit spejlskab og dit højskab lakeret i en af ​​2050 smukke farver på NCS standardkortet. Eller vælg en af ​​designerens fem håndplukkede Accent-farver. Accent / NCS

Vandlås Easy-Clean

Bare løft op, skyl og sæt tilbage. Fås i varianter til håndvaske med og uden overløbshul. Armaturer og bundventiler


Relaterbare sider

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Badeværelsesspejle

Både du og dit badeværelse har det godt med den ekstra plads, som spejlet tilføjer i badeværelset. Se vores runde og rektangulære badeværelsesspejle.

Se mere
badrumsskåp

Badeværelsesskabe

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt. Udforske vores funktionelle svensk-fremstillede badeværelsesskabe, som vi er udstyret med hylder og skuffer og skjulte stikkontakter som et tilvalg.

Se mere