< >

GRAND Classic

Møbelserien til dem, der er tiltrukket af fortidens ekko

For dem af jer, der sætter pris på ægte tømrerdetaljer og tiltrækkes af ekkoet fra tidligere, er GRAND Classic det oplagte valg. Det klassiske rammespejl til de kærligt designede indvendige skuffefronter vil varme enhver New England-fans hjerte. Her får du det rustikke, gammeldags touch til et ultramoderne møbel med smarte muligheder som lyd, lys og stikkontakter i de usædvanligt rummelige skuffer med markedets bedste Soft-Close-funktion.

Detaljer

Bredder

60 - 80 - 100 - 120 - 140 cm

Alternativ

Håndvask i porcelæn eller bordplade med forsænket håndvask i mathvid eller antracitfarvet porcelæn

Design

GRAND når et ny niveau

LEVEL er et stilfuldt alternativ til vaskeskabet GRAND med en forsænket håndvask til et håndplukket udvalg af bordplader i kvartskomposit. Vælg mellem tre smukke designs, der alle sætter deres unikke præg på både vaskeskabet og badeværelset.

Læs mere om LEVEL

Med en dybde på 45 cm og fuldt udtrækkelige skuffer med Soft-Close får du plads med alt - og lidt mere - i din GRAND.

Se alle GRAND Classic

Design og kvalitet

Invester i et moderne ikon på badeværelset, og få et møbel af mesterlig kvalitet og banebrydende design i mindste detalje. GRAND Classic med sine fine funktioner og slanke skuffefronter tiltrækker dig, der ønsker at skabe et badeværelse med en følelse af moderne eksklusivitet. Med den ekstremt vandafvisende TX Top Extreme™ overfladebehandling på ydersiden og skuffer fra Grass Vionaro på indersiden får du et møbel, der udstråler kvalitet indefra og ud.

Se alle GRAND Classic

Porcelænhåndvasken er kun 3 cm høj og med et design, der understreger vaskeskabets enkle skønhed.

Vores materialer

Vaskeskab

GRAND Classic 60

GRAND Classic 60 er det perfekte valg til dig, der bor småt og drømmer om New England. Her kombineres håndværk i topklasse med indenforliggende fronter, samtidig med at du får maksimal opbevaringsplads på trods af den lille bredde og takket være en højde og dybde ud over det sædvanlige. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 6 890 kr.

Vaskeskab

GRAND Classic 80

Et tilpas stort vaskeskab, hvor den landlige stil i rammelågen virkelig får lov at komme til sin ret. Her taler vi håndværk i topklasse med indenforliggende skuffer med klassisk rammespejl udstyret med TX Top Extreme™. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 8 590 kr.

Vaskeskab

GRAND Classic 120

I bredden 120 giver GRAND Classic dig ikke blot to skønne og meget rummelige skuffer, men også et godt afsætningsområde på hver side af vasken – et område, der er praktisk, hvis du f.eks. gerne vil opbevare parfumer og andre smukke ting ved håndvasken. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 11 990 kr.

Vaskeskab

GRAND Classic 140

Hvis du har plads nok, er vores bredeste vaskeskab det oplagte valg både for familier og for parret, der gerne vil have mest muligt plads i skufferne. Her i form af GRAND Classic med den klassiske rammelåge. 15 års garanti.

Hvid NCS

Fra 14 590 kr.

Tilpas din GRAND

Vaskeskabe i GRAND har et højt udstyrsniveau lige fra starten, men du vil ikke fortryde det, hvis du tilføjer en eller flere muligheder for at tilføje dit eget touch. Hvad med belysning i og under vaskeskabet eller musik, som du streamer via Bluetooth?

Produkter

Hvordan vil du åbne dine møbler? Med et håndtag, en greb eller måske et push? Vælg mellem mange stilfulde muligheder.

Åbningsmuligheder

Lad badeværelset fuldt ud afspejle din personlighed - få dine badeværelsesmøbler malet i en farve efter eget valg, eller vælg en af ​​vores seks valgte.

Læs mere om NCS

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter for at give produktet en så lang livscyklus som muligt. Vi kalder dette bæredygtigt.

Vores materialer

Dit håndvaskarmatur giver badeværelset karakter og er en vigtig accent, uanset hvilken du vælger. Fuldende med pop-up i samme finish.

Håndvaskarmaturer

Produkter

Den hårde og vandafvisende TX Top Extreme™ overflade indkapsler og beskytter. Inkluderet i prisen på alle vores vaskeskabe, spejlskabe og opbevaringsløsninger.

Læse mere

Fuldende med bundventilen Easy-Clean med vandlås og gør rengøringen til en ren fornøjelse. Bare løft op og skyl af.

Se mere

Når vi tænker på opbevaring, tænker vi bredt. Og smal. Og højt. Og lavt. Og dybt.

Matchende opbevaring

Belysning i og under vaskeskabet er et tilvalg med en høj WOW-faktor. Og meget praktisk om natten.

Plus Lys

Vågn op til tonerne fra din yndlingsmusik. Du kan eventuelt udstyre din kommode med Bluetooth-højttalere.

Plus Lyd

#ICONICBYME

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Planlæg dit badeværelse

Planlægningsværktøjer

Indret dit badeværelse og tilpas din brusevæg ved hjælp af vores digitale værktøjer.

Se mere

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesspejle

Både du och ditt badrum mår bra av den extra rymd som spegeln tillför. Utforska våra runda och rektangulära badrumsspeglar.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere