Produkter

BADEVÆRELSESSPEJLE

Badeværelsesspejlet er vigtigt. Og ikke kun for dit eget velbefindende. Hele badeværelset føles godt ud fra lyset og den ekstra plads, som spejlet tilføjer. Tænk over dine behov og udforsk vores brede udvalg af badeværelsesspejle i forskellige designs og størrelser.

Runde spejle

Vores runde spejl LOOX med atmosfærisk LED-belysning bag kanten er et af vores mest populære produkter og passer lige så godt i gangen eller soveværelset som i badeværelset.

70 - 90 - 110 cm

Se alle vores runde spejle

TOUCH

TOUCH er spejlet for dig, der leder efter et rigtig flot spejl, der udstråler både design og kvalitet. Indstil nøjagtigt den type lys, du ønsker for øjeblikket; at vågne op til livet om morgenen, tage den perfekte makeup på eller hvorfor ikke imponere gæsterne lørdag aften.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Se alle vores justerbare spejle

Spejlet holder styr på den sidste indstilling, der er foretaget til næste gang du tænder for strømmen. Forbundet til rummets afbryder eller til dets egen. Kontakt din elektriker.

SCENE

Med badeværelsesspejlet SCENE opnår du det bedste makeup- eller barberingsresultat. Ved hjælp af de tre berøringsknapper i bunden styrer du lystemperatur og lysstyrke samt til/fra. Vinkle sidebelysningen op til 90 ° for at få lyset til at falde nøjagtigt, som du vil have det, når du spejler dig selv og gør dig klar til dagen eller til en aften i byen.

50 - 60 - 80 - 100 - 120

Se alle voeres justerbare spejle

Vinklet belysning

Sidebelysningen i sin fulde lysstyrke og fuldt foldet, 90 °. SCENE er spejlet for dig, der kommer vild  med både teknologi, design og funktion.

Se alle vores justerbare spejle

FEEL

Et klassisk spejl på badeværelset med LED-belysning, der passer til de fleste stilarter. En eller to armaturer er inkluderet afhængigt af spejlets bredde. Underlys er altid inkluderet.

40 - 50 -  60 - 80 - 90 - 100 - 120 - 140

Se alle FEEL

GROOM

Et badeværelsesspejl med en rustik karakter, der harmonerer med vaskeskabe i vores Classic-serie. Spejlet er monteret på en træplade med den samme meget fugt- og stødsikker overfladebehandling TX Top Extreme™ som på alle vores møbler.

60 - 80 - 100 - 120 - 140

Se alle GROOM

Hjemme hos

Hov!

Her er der indhold der kræver, at du accepterer vores cookies.

Andre har også besøgt

Badeværelsesmøbler

Spejlskabe

Med et af vores spejlskabe får du smart opbevaring med en usædvanligt gennemtænkt inderside. Vælg mellem rektangulære og runde spejlskabe med forskellige udstyrsniveauer.

Se mere

Inspiration

Badeværelses­inspiration

Velkommen til en verden af ​​trends og inspiration til badeværelser – skabt til dig, der er i gang med at planlægge og indrette et nyt badeværelse.

Se mere

Find forhandler badeværelser

Butiksudstillinger med badeværelsesindretning og bruseløsninger fra INR findes hos udvalgte INR-forhandlere i Danmark.

Se mere