Plus pakke

Hvad der adskiller badeværelsesmøbler af virkelig høj kvalitet, er ofte muligheden for at personalisere interiøret og få de funktioner, der er ekstra vigtige for din tid på badeværelset. Brug gerne tid på at udforske mulighederne, når det kommer til vores muligheder. Sensorstyret belysning i og under vaskeskabet er en meget værdsat mulighed, der er både praktisk og stilfuld, ikke mindst om natten. En skjult stikkontakt i dine badeværelsesmøbler er også en funktionel mulighed, der giver dig mulighed for at have barbermaskinen eller tandbørsten opladet direkte i skuffen, godt skjult. Med integrerede, trådløse højttalere i vaskeskabet vågner du op på din bedste side - hver dag!

Præcis hvilke plus pakker der er tilgængelige for hver vaskeskab, ser du på hvert produkts respektive side.

Vores vaskeskabe

Plus Smykkeskrin

Smykkeskrin i sort eg er en god og smart mulighed. Opbevar makeup og tilbehør i skuffen, og løft den op, når du står foran spejlet.

Møbelserien AIR

Plus Håndklædebøjle

Håndklædebøjlen i mat sort eller hvid er en praktisk og stilfuld mulighed for kommoden i AIR. Monteret på valgfri side.

Møbelserien AIR

Produkter
Produkter

Plus Organizer

Hold styr på de småtingene med vores stilfulde og praktiske Organizer i børstet sort aluminium og hvidpigmenteret eg. Der følger to eksemplarer med i alle vores vaskeskabe.

Vaskeskabe

Andre har også besøgt

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Materialer

Hos INR arbejder vi kun med de bedste naturlige materialer og kompositter, der er udviklet til at gøre din tid på badeværelset så behagelig som muligt.

Se mere

Om INR

Kvalitet

Du bemærker, at det er detaljerne, der gør det, når du kritisk undersøger vores produkter i sømmene. Intet, vi laver eller udvikler, overlades til tilfældighederne.

Se mere