Plus Lys

Maksimér den hyggelige faktor med belysning i og under vaskeskabet

Når vi designer vores produkter, skal vi huske, at de skal arbejde døgnet rundt - midt på dagen og midt om natten. Om morgenen vil du genopfylde din energi til en ny dag. Når det bliver mørkt - lad badeværelset hjælpe dig med at komme i humør, hvad enten du skal nat i byen eller få en god nats søvn. Med lys i og under vaskeskabet, omkring spejlet og på håndklædetørreren skaber du de rette betingelser for alt!

GRAND med Plus Lys

For alle vaskeskabe i GRAND kan du vælge Plus Lys, hvilket betyder sensorstyret LED-belysning i den øverste skuffe og underbelysning. Al elektronik testes i vores produktion og leveres samlet og klar.

Alle vaskeskabe i GRAND

Åbne skuffen og belysningen tændes.

Høj WOW-faktor når du har vennerne over til middag.

VISKAN med Plus Lys

Til vaskeskabe i VISKAN betyder det valgfrit at vælge Plus Lys underbelysning. Al elektronik samles og testes i vores produktion inden levering.

Alle vaskeskabe i VISKAN

Praktiskt og super fint.

Selv spejlskabet STAGE kan man få med underbelysning.

AIR med Plus Lys

For vores svævende møbelserie AIR betyder det valgfrie Plus Lys sensorstyret belysning i hvert 60-modul. Samlet og testet i vores produktion til levering.

Alle vaskeskabe i AIR

På AIR og GRAND findes Plus Lys som belysning i skuffe

Andre har også besøgt

Serier

Badeværelsesmøbler

Badeværelsesmøbler i nordisk design med TX Top Extreme™ - markedets mest holdbare overfladebehandling - og længste garanti.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Plus Strøm

Oplad barbermaskinen eller den elektriske tandbørste direkte i skuffen, i højskabet eller i spejlskabet, og skjul kablerne fra omverdenen.

Se mere

Alternativ for badeværelsesmøbler

Plus Lyd

En skønnere morgonstund i badeværelset med tilvalget Plus Lyd.

Se mere